Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én újságban néztem ma reggel... de gondolom fent lesz a neten is nemsokára...isti010 írta: Az újságban vagy a neten?mer a neten nincs....
Hát nem tudom,nem hiszem hogy a Brazil vagy az Argentin bajnokságból kellene irányitó kp.-t venni....Victor_Valdes írta:Amugy nem csak egy földrész van...(európa)
Tudnál adni Linket hogy hol van ez a hír???Victor_Valdes írta:Farbegas kicsit hátrébb mozgatja a csapatot, mint pl: Xavi, Iniesta. Deco viszont a támadások építésében segít. Ezért is nem támogatom a leigazolását. Amugy nem csak egy földrész van...(európa)socio66 írta:Fabregasért 45 millát ajánl a Barca,de arra is hajlandók,hogy kevesebb pénzt adnak,és mellé játékost az Arsenalnak...(Eto'o,Henry,Guddy,Deco)![]()
![]()
érdekes..én egyébként abszolut Cesc igazolása mellett vagyok,igaz hogy elment anno,de keresve se találnánk nála jobb,a Barca játékrendszerébe illő irányítót Európában...
Farbegas kicsit hátrébb mozgatja a csapatot, mint pl: Xavi, Iniesta. Deco viszont a támadások építésében segít. Ezért is nem támogatom a leigazolását. Amugy nem csak egy földrész van...(európa)socio66 írta:Fabregasért 45 millát ajánl a Barca,de arra is hajlandók,hogy kevesebb pénzt adnak,és mellé játékost az Arsenalnak...(Eto'o,Henry,Guddy,Deco)![]()
![]()
érdekes..én egyébként abszolut Cesc igazolása mellett vagyok,igaz hogy elment anno,de keresve se találnánk nála jobb,a Barca játékrendszerébe illő irányítót Európában...
Ez mondjuk igaz. Én nem is gondolkodom "ekkora" nevekben és szerintem a vezetőség sem. Ha Marquez marad, akkor nem kell senki, ha megy akkor kell egy csere vkp.vaLe5 írta:Cserének nem kell akkora név mint Zaneti vagy Mascerano.
Cserének nem kell akkora név mint Zaneti vagy Mascerano.Csak a Barca! írta:Talán azért, hogy legyen cseréje? Mit csinálunk, ha megsérül? Játszatjuk Guddyt?vaLe5 írta:MIért is akartok védekező középpályást venni? Toure eszméletlen jó nincs is szükség másra. Az MU ellen is Toure volt a legjobb persze Messi mellet.
Talán azért, hogy legyen cseréje? Mit csinálunk, ha megsérül? Játszatjuk Guddyt?vaLe5 írta:MIért is akartok védekező középpályást venni? Toure eszméletlen jó nincs is szükség másra. Az MU ellen is Toure volt a legjobb persze Messi mellet.
A vkp: Essien szvsz megszerezhetetlen, Mascherano is nagyon drága mulatság lenne, sztem a vezetők nem ilyen nagy nevekben gondolkodnak, főleg, h inkább Touré mögé keresnek embert.torrestoni írta:Nasri (Fabregas), Mascherano (Essien), Diego Capel (D. Silva), Garay (Agger), Dani Alves (J. Zanetti), Agüero (Benzema), Ustari;
Nem azért minimális erre az esély, mivel ez már teljesen más helyzet, így nem hiszem, hogy az elvei miatt, vagy rossz emlékek...Figinho írta: Nem akarom elvenni kedved,de szvsz Quaresma nem hiszem,hogy visszafog térni.Valószínűleg azért nem mert már megfordult itt és nem tudott gyökeret verni
Nem akarom elvenni kedved,de szvsz Quaresma nem hiszem,hogy visszafog térni.Valószínűleg azért nem mert már megfordult itt és nem tudott gyökeret vernimiihii írta:Én Quaresmát is szívesen látnám újra gránátvörös-kékben...Naon technikás játékos,és jól nyomja a Portoban.Mondjuk a 2 szélén Messi és Ricardo,mmmm
Ez csak arról szól,hogy te jobban utálod Iniestát.Valdesnél sem tudsz épp érveket felhozni.Felesleges itt ócsmárolni amikor fogadni mernék,hogy többet tett le az asztalra mint amiről te valaha is álmodni mertél.Nem mellesleg nem egy favágó,kétballábas,középszerű játékosról beszélsz hanem egy tehetséges játékosról aki bárhol megállja a helyét és profi szinten tartja a labdát.Kiváncsi lennék mért utálod ennyire?Miben vagy jobb nála?Ezt sem tudom és nem is szeretném megtudni csak már kezd elegem lenni abból,hogy lassan már vagy 2 hónapja nem bírsz ezekről a játékosokról(konkrétan Valdés és Iniesta)lekattani.Folyamatosan megy a "vesszen,le vele,ki a csapatból" duma.Egyszer sem láttam egy normális épp kézláb indokot afelől,hogy miért és kéne őket kirakni.Ők Puyolon meg Xavin kívűl szinte már egybeforrtak szeretett klubbunk nevével.Vagyis ők is ikonok!Gomezinho írta:Xavi jobb mint Iniesta! őt kell a csapatból kivenni! ...
Dos santost mért adnád el? sztem csak kölcsibe kéne adni.meg akiket leírtál neveket tutira nem férne bele a 115 misibe:Dthe Legend írta:iniesta..???Los Banditos írta:Nálam így nézne ki jövőre a csapat.:
Távozna.:
Oleguer
Thuram
Márquez
Edmílson
Deco-
Zambrotta
Ezquerro
Jorquera
Gudjohsen
dos Santos
Ronaldinho
edző: Rijkaard
Várt bevételi összeg.: 60-65 000 000 €
Érkezne.:
Daniel Alves
Garay
Pinto
Valiente
Essien
Lucho Gonzalez
Benzema
Damia
Assulin
edző: Scolari
Várt kiadási összeg.: 110-115 000 000 €
----------------------------Valdés------------------------
-----------------------Puyol-----Milito--------------------
-------Daniel Alves-----------------------Abidal---------
---------------------------Touré--------------------------
--------Xavi-------------------------------Essien--------
-----------Messi---------Eto'o------Benzema/Lucho---![]()
![]()
iniesta..???Los Banditos írta:Nálam így nézne ki jövőre a csapat.:
Távozna.:
Oleguer
Thuram
Márquez
Edmílson
Deco-
Zambrotta
Ezquerro
Jorquera
Gudjohsen