2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha jól bogoztam ki kusza mondataidat, akkor most R10-et kéne sajnálni? Miért is? Szted kicsesztek vele. Ha így van, akkor miért? Ha egy ilyen játékos, egy zseni, úgy edz ahogyan kell, és olyan a hozzáállása, akkor miért csesztek ki vele? Azért ennyire hülyék nem lehetnek. Ugyanmár. Nem kell védeni, el kell engedni, nem cska fizikálisan, és sok sikert kívánni neki a milannál.vaLe5 írta: Gratulálok , roni nem sérült még sincs a keretben , ki.b.asztak vele erre mivel már ugyse fog visza kerüllni elmegy bulizni , erre mindeki kiakad hogy hogy llehet ekkora ..asz , igazatok van Ő a hibás![]()
Nézzétek már meg miket irtok légyszi.
Elhiszed, hogy Céronaldo is sűrűbben látogatná a kuplerájokat és a bordélyházakat, ha Sir Alex nem "pofozta volna meg" párszor (képletesen. Megmondta a skót: elmehet bulizni, csajozni, de akkor a MU-ból is el kell mennie. A latinoknak ez benne van a vérükben. Szorosabban kell fogni a gyeplőt náluk.Tomsa írta:Inkább ő volt a hajlamos rá...Amúgy meg mi a vezetőség? Anyuci? A kis aranylabdás nem tud magára vigyázni? Megérdemli, ő csinálja magának a bajt.Zsolti írta:Nem most kellene sírni ezen,hogy bulizni jár.....két évvel ezelőtt kellett volna visszábbfogni..mostmár tök mindegy...![]()
Én egyáltalán nem haragszom rá....sokkal inkább a vezetőségre,meg Rijkaardra,hogy ezt eddig tűrték neki...jóhogy elkanászodik,ha engedik neki...
Nem!Amúgy meg mi a vezetőség? Anyuci?
Inkább ő volt a hajlamos rá...Amúgy meg mi a vezetőség? Anyuci? A kis aranylabdás nem tud magára vigyázni? Megérdemli, ő csinálja magának a bajt.Zsolti írta:Nem most kellene sírni ezen,hogy bulizni jár.....két évvel ezelőtt kellett volna visszábbfogni..mostmár tök mindegy...![]()
Én egyáltalán nem haragszom rá....sokkal inkább a vezetőségre,meg Rijkaardra,hogy ezt eddig tűrték neki...jóhogy elkanászodik,ha engedik neki...
Gratulálok , roni nem sérült még sincs a keretben , ki.b.asztak vele erre mivel már ugyse fog visza kerüllni elmegy bulizni , erre mindeki kiakad hogy hogy llehet ekkora ..asz , igazatok van Ő a hibásReplay írta:R10 (sztem) biztosan nem sérült.
Viszont ezen eset után végleg megváltozott a véleményem.
Egyértelmüen hogy nem érdekli a csapat. Egyébként is, ez nem profi játékoshoz való hozzáállás.
Nagyot csalódtam, de igy legalább nyugodt szivvel azt mondom:
Bye Bye Ronnie.
az Atletico Madrid elleni olló,nem?Capon írta:Na és Roninak milyen volt az utolsó gólja?
én úgy tudom, Rivaldo Van Gaal miatt ment el. És nem azért mert a bulik fontosabbak lettek neki, meg mert elfelejtett focizni. Ronaldinhot (tudtommal) nem akarta elzavarni senki, ő magától "ment tönkre"Varatrix írta:Ironkus vagy szándékos? Kogy Ronaldinho ugyan azt a Pályafutást járja be lépésről lépésre mint Rivaldo. És ennek ellenére is van aki bántya véleményem szerint a világ eggyik legnagyobb focistályát.
Hát nem tudom...Igazából nem lepődnék meg azon se, ha már más csapatban sem akarna felpörögni, de azt meg olyan nehéz lenne felfogni, és főleg elfogadni, hogy egy ekkora játékos ilyen képességekkel ennyit hozott ki magából. Igazából csak rajta múlik.socio66 írta: ezután,ismerve az eddigi pályafutását én azt kérdem: ennyi volt?
Kész, meghaltam, vége.Varatrix írta:Ironkus vagy szándékos? Kogy Ronaldinho ugyan azt a Pályafutást járja be lépésről lépésre mint Rivaldo. És ennek ellenére is van aki bántya véleményem szerint a világ eggyik legnagyobb focistályát.
Hát igen... Ez talán a történelem egyik legszebb szabadrúgásgólja. Szerintem ekkor jegyezte meg mindenki a nevét...Messa írta:Erre gondoltál?Először akkor figyeltem fel rá, mikor Seamen Admirálisnak betekerte a szabadot, én meg csak néztem, hogy ki ez az értelmi fogyatékos?![]()
Hát te nagyon nem ismerheted akkor a két játékos pályafutását. Egyáltalán nem hasonlít a két eset.Varatrix írta:Ironkus vagy szándékos? Kogy Ronaldinho ugyan azt a Pályafutást járja be lépésről lépésre mint Rivaldo. És ennek ellenére is van aki bántya véleményem szerint a világ eggyik legnagyobb focistályát.
tényleg nagyon hasonlóan fog megmaradni ez a 2 játékos az emlékezetünkben, főleg,hogy (ha jól emlékszem) Rivaldo utolsó Barcás gólja is egy ollózós gól volt.Varatrix írta:Hát nem kis gól volt az tény. Ronee úgy meg marad a BArcásoknak mint Rivaldo. Hiába nem itt játszik mi akkor is a Varcásnak látjuk majd.
Sajnálom hogy eligazol, de tény hogy már nem tehet semmit a Barcáért.