Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Szandi
Főnökasszony

2008.05.04. 18:36:26

vaLe5 írta: Gratulálok , roni nem sérült még sincs a keretben , ki.b.asztak vele erre mivel már ugyse fog visza kerüllni elmegy bulizni , erre mindeki kiakad hogy hogy llehet ekkora ..asz , igazatok van Ő a hibás :roll: :roll: Nézzétek már meg miket irtok légyszi. :roll:
Ha jól bogoztam ki kusza mondataidat, akkor most R10-et kéne sajnálni? Miért is? Szted kicsesztek vele. Ha így van, akkor miért? Ha egy ilyen játékos, egy zseni, úgy edz ahogyan kell, és olyan a hozzáállása, akkor miért csesztek ki vele? Azért ennyire hülyék nem lehetnek. Ugyanmár. Nem kell védeni, el kell engedni, nem cska fizikálisan, és sok sikert kívánni neki a milannál.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.04. 18:35:03

igen.. mindenert rijkaard a hibas... pfffff le kene mar szallni rola... ugyis elmegy..
Tofi
Barça B

2008.05.04. 18:29:37

És még az is közbejátszhat abban h C.Ronaldo nem jár bulizni hogy edzésen ugy elfárad hogy este inkább alszik minthogy bulizni menjen!

Sztem

Rijkaard-nál Ronaldinho nem fáradt el edzésen ezért kezdett bulizni járni és most tartunk ahol tartunk!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.04. 18:15:29

Tomsa írta:
Zsolti írta:Nem most kellene sírni ezen,hogy bulizni jár.....két évvel ezelőtt kellett volna visszábbfogni..mostmár tök mindegy... :roll:
Én egyáltalán nem haragszom rá....sokkal inkább a vezetőségre,meg Rijkaardra,hogy ezt eddig tűrték neki...jóhogy elkanászodik,ha engedik neki...
Inkább ő volt a hajlamos rá...Amúgy meg mi a vezetőség? Anyuci? A kis aranylabdás nem tud magára vigyázni? Megérdemli, ő csinálja magának a bajt.
Elhiszed, hogy Céronaldo is sűrűbben látogatná a kuplerájokat és a bordélyházakat, ha Sir Alex nem "pofozta volna meg" párszor (képletesen. Megmondta a skót: elmehet bulizni, csajozni, de akkor a MU-ból is el kell mennie. A latinoknak ez benne van a vérükben. Szorosabban kell fogni a gyeplőt náluk.
Kép
kaspeti
Barça C

2008.05.04. 18:15:04

Az addig még okés is h Ronirol aszonygyák h sérült mer nem akarják levinni az árát, mer "rosszul" jáccik. De amikor az van h a többiek maj meg szakadnak meg manchasterben szenvednek addig ő citromos sört iszik meg táncol össze vissza. :evil: Ha már az van h megengedik (v nemtom mit csinálnak) h nem kell eddzésekre meg meccsekre mennie akkor legalább meghúzná magátaddig míg le nem zárul az ügy. :? Ezzel tökéletesen látszik az h Roni sem a csapatot sem pedig társait nem becsüli (tiszteli) annyira h méltó módon "diszkréten" távozzon.Nem az van h én rühellem Ronit , csak egyre jobban tisztul a kép előttem Ronival kapcsolatban, legalábbb várná meg míg milánóban lessz, akkor már az sem érdekel ha részegen fexik az uccán v vmi (lehet má most sem érdekelne). :(
Bravó Roni csak így tovább!! :? :( :cry:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.04. 18:14:36

Amúgy meg mi a vezetőség? Anyuci?
Nem!
De a pénze egy igen jelentős részét tőlük kapja.
Vagyis ha úgy van tőlük nem kapja.
De egyszer nem lett megbüntetve az 5 év alatt kb.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.05.04. 18:11:20

Zsolti írta:Nem most kellene sírni ezen,hogy bulizni jár.....két évvel ezelőtt kellett volna visszábbfogni..mostmár tök mindegy... :roll:
Én egyáltalán nem haragszom rá....sokkal inkább a vezetőségre,meg Rijkaardra,hogy ezt eddig tűrték neki...jóhogy elkanászodik,ha engedik neki...
Inkább ő volt a hajlamos rá...Amúgy meg mi a vezetőség? Anyuci? A kis aranylabdás nem tud magára vigyázni? Megérdemli, ő csinálja magának a bajt.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.04. 18:09:49

Nem most kellene sírni ezen,hogy bulizni jár.....két évvel ezelőtt kellett volna visszábbfogni..mostmár tök mindegy... :roll:
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.05.04. 18:07:05

Replay írta:R10 (sztem) biztosan nem sérült.

Viszont ezen eset után végleg megváltozott a véleményem.
Egyértelmüen hogy nem érdekli a csapat. Egyébként is, ez nem profi játékoshoz való hozzáállás.

Nagyot csalódtam, de igy legalább nyugodt szivvel azt mondom:

Bye Bye Ronnie.
Gratulálok , roni nem sérült még sincs a keretben , ki.b.asztak vele erre mivel már ugyse fog visza kerüllni elmegy bulizni , erre mindeki kiakad hogy hogy llehet ekkora ..asz , igazatok van Ő a hibás :roll: :roll: Nézzétek már meg miket irtok légyszi. :roll:
Kép
Kép
Kép
socio66

2008.05.04. 18:03:05

szerintem az volt az uccsó gól....
micsoda gólöröm volt..nagy kár hogy nem a Camp Nou-ban esett a gól. :roll:
fantasztikus gól volt!
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.04. 17:59:32

Hú bazze az nagyon rég volt. Csak nem az az utolsó. Mindenesetre ha megtudom melyik az azt elmentem vagy kiírom. Roninál csak a jóra fogok emlékezni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
socio66

2008.05.04. 17:54:13

Capon írta::D Na és Roninak milyen volt az utolsó gólja?
az Atletico Madrid elleni olló,nem?
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.04. 17:44:43

:D Na és Roninak milyen volt az utolsó gólja?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.04. 17:40:36

lacisac írta: (ha jól emlékszem) Rivaldo utolsó Barcás gólja is egy ollózós gól volt.
OFF: Rivaldo utolsó Barcás gólja egy fejes volt a Celta Vigo ellen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.04. 17:36:27

Varatrix írta:Ironkus vagy szándékos? Kogy Ronaldinho ugyan azt a Pályafutást járja be lépésről lépésre mint Rivaldo. És ennek ellenére is van aki bántya véleményem szerint a világ eggyik legnagyobb focistályát.
én úgy tudom, Rivaldo Van Gaal miatt ment el. És nem azért mert a bulik fontosabbak lettek neki, meg mert elfelejtett focizni. Ronaldinhot (tudtommal) nem akarta elzavarni senki, ő magától "ment tönkre"
ezek után már Ronaldinhot nem tartom annyira nagyra mint Rivaldot.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.04. 17:23:29

socio66 írta: ezután,ismerve az eddigi pályafutását én azt kérdem: ennyi volt?
Hát nem tudom...Igazából nem lepődnék meg azon se, ha már más csapatban sem akarna felpörögni, de azt meg olyan nehéz lenne felfogni, és főleg elfogadni, hogy egy ekkora játékos ilyen képességekkel ennyit hozott ki magából. Igazából csak rajta múlik.

Viszont azt remélem, hogy látom még úgy játszani ahogy tud.
socio66

2008.05.04. 17:16:28

Engem meglepett ez a hír,mégha tudtam is hogy ez van....
egy halvány remény azért még volt arra,hogy talán csak kamu hírek mind...
de az hogy Ronnie (a combsérülésével...)végigbulizza az éjszakákat,ráadásul alkoholt iszik,meg kitudja miket csinál még... és ezt pont akkor amikor a többiek a Bl elődöntőre készülnek....
:evil: :x :x
Azt hiszem hogy ezek után nincs értelme búcsúmeccsnek se,mert hangos füttykoncert kisérné minden megmozdulását... :roll:
Hát,ez van,mindenesetre láthat(juk)tuk,hogy teszi(tte) tönkre magát a világ valaha volt legjobb képességekkel rendelkező futballistája...
ezután,ismerve az eddigi pályafutását én azt kérdem: ennyi volt?
Blest
Jugador d'estrella

2008.05.04. 17:13:44

Varatrix írta:Ironkus vagy szándékos? Kogy Ronaldinho ugyan azt a Pályafutást járja be lépésről lépésre mint Rivaldo. És ennek ellenére is van aki bántya véleményem szerint a világ eggyik legnagyobb focistályát.
Kész, meghaltam, vége.
Nem lehetne bezárni ezt a topicot, vagy esetleg néhány embert :roll: :twisted: !!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.05.04. 16:10:23

Messa írta:
Először akkor figyeltem fel rá, mikor Seamen Admirálisnak betekerte a szabadot, én meg csak néztem, hogy ki ez az értelmi fogyatékos? :D
Erre gondoltál?
Hát igen... Ez talán a történelem egyik legszebb szabadrúgásgólja. Szerintem ekkor jegyezte meg mindenki a nevét...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.05.04. 13:56:29

Hát te nagyon nem ismerheted akkor a két játékos pályafutását. Egyáltalán nem hasonlít a két eset.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.04. 13:46:41

Ironkus vagy szándékos? Kogy Ronaldinho ugyan azt a Pályafutást járja be lépésről lépésre mint Rivaldo. És ennek ellenére is van aki bántya véleményem szerint a világ eggyik legnagyobb focistályát.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
wandering
Barça C

2008.05.04. 13:39:54

Ronaldinhot szapulhatjátok, leírhatjátok, azt gondoltok róla, amit csak akartok. De ne feledjétek el, amit Etoo mondott: Ronaldinho volt a Barcelona boldogsága! Nem tudhatjuk, mi zajlott le a háttérben, mi változtatta meg a focihoz való hozzáállását! Nem tudhatjuk, ha elmegy, változik e valami, vele kapcsolatban! Emlékezzetek arra, amikor felállva tapsolt neki a Bernabeu közönsége!
A Barcának megújulásra van szüksége, mint minden csapatnak, aki elér mindent, és a játékosok már nem hajtanak annyira! De R10-t szapulni, és csak őt felelőssé tenni a történtekért, nagy hiba!
lacisac
Jugador del Barça

2008.05.04. 13:36:35

Varatrix írta:Hát nem kis gól volt az tény. Ronee úgy meg marad a BArcásoknak mint Rivaldo. Hiába nem itt játszik mi akkor is a Varcásnak látjuk majd.
Sajnálom hogy eligazol, de tény hogy már nem tehet semmit a Barcáért.
tényleg nagyon hasonlóan fog megmaradni ez a 2 játékos az emlékezetünkben, főleg,hogy (ha jól emlékszem) Rivaldo utolsó Barcás gólja is egy ollózós gól volt.
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.04. 13:30:13

Hát nem kis gól volt az tény. Ronee úgy meg marad a BArcásoknak mint Rivaldo. Hiába nem itt játszik mi akkor is a Varcásnak látjuk majd.
Sajnálom hogy eligazol, de tény hogy már nem tehet semmit a Barcáért.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Karashu
Jugador d'estrella

2008.05.04. 13:27:19

Ronaldinho drukkerek, itt van a hősötök! Lássátok benne az Istent, bíztassátok, hátha talpraáll! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Lezárt