Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szabadrugásból szépen helyezve senki sem ért bele és ez a potyagól? gratVaratrix írta:Hihhetetlen zsír Kalac te kalács! Tiszta béna ez a kapus ekkorát benézni banyek gyerünk Inter!!! CSúny CSúny potya góóól. Cruz szabadrugásból belőtte mint ahogy edzésen szokták Kalács ot se volt.
Azért az utána lévő szabadrúgásnál elég nagyot védett Kürtös. Nem volt gyenge az a kameraállás. Sajnálom, mert ha nem bunkerfociznak 70 percen át, akkor nem lett volna ilyen sima a dolog.Varatrix írta:De Kalac akkor is egy kalács, nem tudom hogy lehet a milán kapujába.
Kicsi kacsa nem csinált semmit a pályán. De Superpippo és Kaki eldöntötte a meccset. De Kalac akkor is egy kalács, nem tudom hogy lehet a milán kapujába.miihii írta:Jó kis meccs ez,sztem lesz még gól.Kérdéses h hol.Remélem a kisKacsa bekoccint egyet még a végén
Mert a becsületes neve: Ricardo Izecson dos Santos Leite.miihii írta:Kaká is,csókolom,csókolom!!!!
De tényleg miért is kell Rikizni?
Hát, ja. Az igaz, hogy Ricardo az igazi keresztneve, de még senki mástól, sehol máshol nem hallottam ebben az összefüggésben. Már nem tud mit kitalálni. "Szinezi a stiglicet".ozsimiki írta:Szaniszló mondja csomószór,h Riki Kaka![]()
Eddig nem tűnt fel,h így is mondanák,miért?
de szép is lenneBoixos írta:akkor mit fogsz szólni, ha bök nektek kettőt nemsokára?LG írta:Inzaghi már visszavonulhatnaNagyon gyűlölöm azt a férget.