2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na végre egy értelmes hozzászólás khtomka részéről!Ajánlom a madridisták figyelmébe ezen linket, itt tudnak ünnepelni!
Hozzászólva az igen fárasztó sorfal vitához.
Ez tisztelgés a bajnokság megnyerése miatt. Egy klub, egy másik klub előtt.
Nem azért van ez a szokás, hogy 12-éves madridi szurkoló " társaim" erre fényesítsék a bohócot!
Mindkét csapatban profi játékosok vannak akik ezer éve ismerik egymást. Ők nem hinném, hogy megalázva éreznék magukat.
Etoo esetében történt néhány sportszerűtlen megjegyzés részéről, de szerintem erre méltó válasz volt a 2 bajnoki cím.
Ez a csont már rég le van rágva.
Szerdán remélem egy jó és sportszerű meccsen fogunk szórakozni!
hát igen...Raúl meg Xavi nagy barátokCapon írta:Ezt a sorfalas témát már de fölfújtátok. Most öszintén ki nem sz@rja le? Nem mi fogunk sorfalat állni és nem is nekünk fognak. Ez hagyomány és ezek a játékosok koránt sem utálják annyira egymást mint a két szurkolótábor. Barátságok vannak a két oldal játékosai között, szinte mindenkinek van a másik oldalon válogatott csapattársa.
Ez a sorfalas bi bi bi tiszta olyan mint az oviban. Olyan dolgokból csinálunk presztizskérdést...
Na, te is gyöngyszemnek tűnsz...Real_Madrid_Campeones írta:Gratula Eto'o és Deco sárgájihoz! Újra megmutatták, hogy mennyit érnek! Ők is nyakig benne voltak, hogy a Barca ebben a szezonban csak idáig jutott, mint ahogyan mindenki. Ha már összehozták ezt a siralmas teljesítményt az lenne a minimum, hogy tisztességgel viseljék, és beálljanak a sorfalba! Ehelyett direkt a sárgalapra mentek! Micsoda óriási sportemberi teljesítmény!
Mondjuk Eto'o-t nem bántanám, mert amint kicsit belejött a játékba lesérült, amikor viszont játszott, nem volt rossz....azért ne felejtsük el, hogy a középpályásainkat és a támadóinkat alaposan tizedelték a sérülések....Deco tényleg nem volt sehol idén....de szerintem nem is lesz és eladjuk....Real_Madrid_Campeones írta:Gratula Eto'o és Deco sárgájihoz! Újra megmutatták, hogy mennyit érnek! Ők is nyakig benne voltak, hogy a Barca ebben a szezonban csak idáig jutott, mint ahogyan mindenki. Ha már összehozták ezt a siralmas teljesítményt az lenne a minimum, hogy tisztességgel viseljék, és beálljanak a sorfalba! Ehelyett direkt a sárgalapra mentek! Micsoda óriási sportemberi teljesítmény!
Deconál egyáltalán nem meglepő, hogy kapott sárgát. Ez volt neki a 10. pedig jópár mecset kihagyott. rendszeresen nem is durvaságért kap, hanem szövegért meg felesleges szabálytalankodásért. Ő ilyen típus! (nem is bírom....)Deco viszont tényleg sz*r.
Pedig ez szkott lenni a szöveg mindenkinél, madridistánál, barcásnál, szakembereknél, játékosoknál, stb...méghogy Madridban csapat van... na ne nevettess!
Basszus, Te tudod kiket fogunk leigazolni! Én hülye teljesen le vagyok maradva! Azért örülök, hogy kakát megvettük, nem tudod véletlenül mennyi volt?azt mondták hogy idén nem igazolnak senkit.erre:Villa,Quaresma,Diego,Kaká..stb...
Metzi, Savi ingyen volt...Kiegészítő embernek megteszik. Mondjuk Mtzi ne legyen már ennyit sérült, bár nála ez nem ritkaság.elb...tt játékospolitika,elb...ott vezetőség! Igazoljanak csak!
csak a mult évi igazolások közül egy pár "gyöngyszem":
Metzelder,Saviola,Robben,Heinze,Pepe... grat nekik is!
az eggyel előbbiekből:
Cannavaro olcsó is volt, idén meg a legjobb 5 játékosunk volt. A szezon végét már nem bírja, de a védelem irányítója volt az éb nagy részében!Cannavaro,Gago,Marcelo,Higuain...
Már nem azért, de pár éve azért volt csesztetve a Madrid, mert kész sztárokat vesz, most azért van, mert fiatal tehetségeket?nevetséges... posztra igazolni? az meg mi?
Gratulálok Real Madid!
Majd kiderül ki jön, és hogy alakul vele a Bl jövőre...A Bl nyolcaddöntőn csak nem sikerül átvergődni már évek óta... nem baj majd az uj játékosokkal..
olinho írta:ott is fönt vagyok, de végülis igazad v sokkal jobb a légkör olyan nem is tom...
megvan bajnoki a hangulat na puszi babám
Most ez elég furcsánnak tűnhet de észrevehettétek ha a Barca meccset a sportklub közvetítette,akkor soha se nyert a BarcaEnrique21 írta:Ezt a horváth is elsüti szerintem..(ha ő közvetit)lucas88 írta:Legalább nem a sport klub közvetíti...Léderer biztos benyomná:micsoda kép kedves nézőink!az ősi rivális fc barcelona tiszteleg a ... Ja meg elmész te a jó k a ba!
Ezt a horváth is elsüti szerintem..(ha ő közvetit)lucas88 írta:Legalább nem a sport klub közvetíti...Léderer biztos benyomná:micsoda kép kedves nézőink!az ősi rivális fc barcelona tiszteleg a ... Ja meg elmész te a jó k a ba!
bocsika Barca-Real?? 0-1Lionel Messi Fan írta:Valencia -Madrid 3:2 , Barca -Valencia 6:0 szal lehettek bajnokok de ez vmi hogy a szaros Valenciát nem vertétek meg
Namármost: Az hogy egy-két nyolcéves idejön nyálatverni, az nem jelenti azt, hogy egy komplett klubot reprezentál.lucas88 írta:Pontosan!Amúgy meg: - Joan Laporta elsőként gratulált Ramón Calderónnak a bajnoki címhez, és megígérte, hogy a Barcelona sorfalat fog állni a szerdai összecsapás kezdőrúgása előtt." Nos ezek vagyunk MI,a madrid csak hőbörögne,hogy ők aztán nem,meghogy ez felháborító,ők nem tisztelegnek,mert a saját szemükben ők a bajnokok...kb.ez lenne.Egyébként nem fejet hajtunk,hanem csak tiszteletben tartjuk,h a madrid nyerte ezt az idén elég gyengusz ligát!
Voltak mázlis meccsei is a Realnak...Aprieto írta:Adam04 írta: Azért azt nem mondanám hogy megérdemelten...
SZerintem az a csapat azért bőven megérdemli, amelyik a második előtt 10 egységgel megy és ez a difi még nőhet.