Deco viszont tényleg sz*r.
Deconál egyáltalán nem meglepő, hogy kapott sárgát. Ez volt neki a 10. pedig jópár mecset kihagyott. rendszeresen nem is durvaságért kap, hanem szövegért meg felesleges szabálytalankodásért. Ő ilyen típus! (nem is bírom....)
méghogy Madridban csapat van... na ne nevettess!
Pedig ez szkott lenni a szöveg mindenkinél, madridistánál, barcásnál, szakembereknél, játékosoknál, stb...
azt mondták hogy idén nem igazolnak senkit.erre:Villa,Quaresma,Diego,Kaká..stb...
Basszus, Te tudod kiket fogunk leigazolni! Én hülye teljesen le vagyok maradva! Azért örülök, hogy kakát megvettük, nem tudod véletlenül mennyi volt?
Egyébként meg honnét veszed ezt a baromságot, hogy nem akart senkit igazolni a Madrid? Szó nem volt ilyenről! Arról volt szó, hogy nem lesznek nagy változások a keretben, mint az előző években. Inkább kevesebb, de minőségibb igazolűsok lesznek!
elb...tt játékospolitika,elb...ott vezetőség! Igazoljanak csak!
csak a mult évi igazolások közül egy pár "gyöngyszem":
Metzelder,Saviola,Robben,Heinze,Pepe... grat nekik is!
az eggyel előbbiekből:
Metzi, Savi ingyen volt...Kiegészítő embernek megteszik. Mondjuk Mtzi ne legyen már ennyit sérült, bár nála ez nem ritkaság.
Heinzének remek meccsei voltak idén, többször volt a csapat legjobbja, kell is egy ilyen rutinos játékos Marcelo mellé. Jó igazolás volt! Pepe a legjobb igazolásunk volt tavaly...
Robben már érdekesebb..Ő Calderon ígérete volt, ezért hozták, szerintem is felesleges volt. Nagyon jó szélső, csak nem illik a Madridban. Persze ez még változhat..
Cannavaro,Gago,Marcelo,Higuain...
Cannavaro olcsó is volt, idén meg a legjobb 5 játékosunk volt. A szezon végét már nem bírja, de a védelem irányítója volt az éb nagy részében!
Gago az év felfedezetje, tavasszal az egyik legjobb volt, és hol van még a fejlődésének a vége...
Higu most kezd beérni, nagyon jó kis játékos.
Marcelo a legfiatalabb, benne én akkora jövőt nem látok, mint sokan, de majd kiderül.
nevetséges... posztra igazolni? az meg mi?
Gratulálok Real Madid!
Már nem azért, de pár éve azért volt csesztetve a Madrid, mert kész sztárokat vesz, most azért van, mert fiatal tehetségeket?
A Bl nyolcaddöntőn csak nem sikerül átvergődni már évek óta... nem baj majd az uj játékosokkal..
Majd kiderül ki jön, és hogy alakul vele a Bl jövőre...