Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem kockázatos lenne csak három védővel fölállni úgy, hogy az egyikük szélső védő, de egyébként a többi nem lenne rossz. Abidal helyett akkor inkább egy erős középsővédő és mivel Milito lesérült, ezért még egy hátvéd kéneBence22 írta:én ezt a felállást próbálnám ki a jövőben:
VV
Puyol- - - - - - - - Milito- - - - - - - -Abidal
D. Alves- - - - -Xavi- - - - - - - - - - Touré- - - - - - -Silva
Leo Messi- - - - - - - - - - - -Iniesta
Eto'o
Ötletek?....egyébként még hoznám a védelembe Garayt, esetleg Barragant, és Poulsent amolyan kiegészítő embernek.
depth írta:Mondom megpróbálok értelmes párbeszédet kezdeményezni, hátha van még a fórumon olyan aki hajlandó érveket felhozni, véleményeket ütköztetni stb. Ismét csalódnom kellett, úgylátszik ellepték ezt a topicot a norbert55 -ök és a messinho -k, akik minden nap beirják ugyanazt, gyakran 150milliókat költve, gyakran hihetetlen nagy baromságokat írkálva. Köszönöm, ez engem nem érdekel. Nem írok ide többet.depth írta:Valdes
Alves - Puyol - Milito - Abidal
Xavi - Touré
Messi - Nasri - Kalou
Eto'o
Jorquera
Garay, Marquez, Sylvinho, Lahm
Iniesta, Keita
Bojan, Henry, Giovanni
Nah, akkor röviden. Valdes posztja nálam biztos.
Értelemszerűen Garay és Marquez lenne a 3. illetve a 4. számú középhátvéd, ha sérülés hullám van és eltiltások, akkor Abidal behúzódhat szélről, mert ő szeret balközépen is lenni. Alvest, ha megtudjuk szerezni akkor talán a világ legjobb jobbhátvédje lesz nálunk, cseréje Lahm akit olcsón meglehet szerezni, mindkettő oldalon bevethető és nem hosszabbított a Bayernel eddig. Baloldalt Abidal helye biztosnak tűnik, én bízok benne, szezon elején remekelt. Cseréje lehet akár Lahm, akár Sylvinho is.
Középen Touré helye biztos, ezzel szerintem senki se vitatkozik. Mivel egy egész szezont csak nem bír teljesen végigjátszani és sérült is mindig, ezért hoznám Keitát, aki tökéletes lenne kiegészítőembernek. Marquez is bevethető ezen a poszton. Mellette kicsit elörébb, középső középpályásként kezdhetne Xavi, ő még mindig tanári. Iniesta is bevethető ezen a poszton, rotálhatják egymást stb.
A Jobb szélső poszt szintén nem kérdőjel, Messi kirobbanthatatlan. Ha Messi nem lenne akkor az ifjú titán Bojan is bebírja játszani ezt a helyet, láttuk már számtalan alkalommal. Szerintem benne jövőre se fogunk csalódni.
Az irányító poszt kicsit kakukktojás számomra, nem tudnék olyan nevet mondani, aki biztos beválik. Sok játékos neve felmerült már.
Fabregas - kicsit hátrébbjátszik, túl drága lenne, nem vesszük vissza.
Van Der Vaart - szerintem egyáltalán nem illene bele a Barca játékstílusába.
Maradt Diego, Lucho Gonzales és Nasri. Lucho Gonzalest bevallom nem láttam sokszor játszani, Diego meg menjen a Madridba, ha ez az álma. Ezért, én e három játékos közül, Nasriban látom azt a potenciált, h feltud nőni a feladathoz. Rengeteget kell még fejlődnie, de szerény vélemény szerint ez a csapat a megfelelő környezet lenne számára. Ha nem fejlődik olyan mértékben, akkor lehet ezt variálni. Például megnézném Messit vagy akár Iniestát is egy klasszikus irányító poszton.
Bal szélső, Kalou. Tudom, h nem volt róla még szó, se itt, se a búlvárlapokban, de én benne látom azt a lehetőséget, h a mérleg nyelvét középre állítsa, ne legyen teljesen egyoldalú a Barcelona támadójátéka. Fiatal, agilis, remekül cselez és a góllövésben sem utolsó. Nemtudom, h a piaci értéke mennyi, de Silva mellett őt tudnám ezen a poszton elképzelni. Persze Kalou a No1. Cseréje lehet Giovanni vagy akár az univerzális Iniesta.
Középcsatár, természetesen Eto'o. Ha jövőre nem lesz annyit sérült, akkor egyértelműen esélyes arra, h a góllövőlista tetején végezzen. Henryt megtartanám, látom benne még az akarást, tud ő ennél jobbat. Balszélen és Eto'o cseréjeként is bevethető, jobb forma esetén persze kezdő. Ugyanígy Bojan is bevethető ezen a poszton, ha egy kicsit erősödik még akkor tökéletes lesz.
Elnézést, egy kicsit hosszú lett az elképzelésem, köszönöm annak aki elolvasta. Kritikát, véleményeket várok.
sztem kész röhej az az ürge a 2002-es vb idején nagyon felkapták el is vitte a liverpool volt ott egy jo fél éve oszt kipukkadt most a boltonban ebben a szezonban össz vissz rugott 2 gotl asszem csatár vagy jobbkp létérenorbert55 írta: A nyáron lejár a szerződése.
Mondom megpróbálok értelmes párbeszédet kezdeményezni, hátha van még a fórumon olyan aki hajlandó érveket felhozni, véleményeket ütköztetni stb. Ismét csalódnom kellett, úgylátszik ellepték ezt a topicot a norbert55 -ök és a messinho -k, akik minden nap beirják ugyanazt, gyakran 150milliókat költve, gyakran hihetetlen nagy baromságokat írkálva. Köszönöm, ez engem nem érdekel. Nem írok ide többet.depth írta:Valdes
Alves - Puyol - Milito - Abidal
Xavi - Touré
Messi - Nasri - Kalou
Eto'o
Jorquera
Garay, Marquez, Sylvinho, Lahm
Iniesta, Keita
Bojan, Henry, Giovanni
Nah, akkor röviden. Valdes posztja nálam biztos.
Értelemszerűen Garay és Marquez lenne a 3. illetve a 4. számú középhátvéd, ha sérülés hullám van és eltiltások, akkor Abidal behúzódhat szélről, mert ő szeret balközépen is lenni. Alvest, ha megtudjuk szerezni akkor talán a világ legjobb jobbhátvédje lesz nálunk, cseréje Lahm akit olcsón meglehet szerezni, mindkettő oldalon bevethető és nem hosszabbított a Bayernel eddig. Baloldalt Abidal helye biztosnak tűnik, én bízok benne, szezon elején remekelt. Cseréje lehet akár Lahm, akár Sylvinho is.
Középen Touré helye biztos, ezzel szerintem senki se vitatkozik. Mivel egy egész szezont csak nem bír teljesen végigjátszani és sérült is mindig, ezért hoznám Keitát, aki tökéletes lenne kiegészítőembernek. Marquez is bevethető ezen a poszton. Mellette kicsit elörébb, középső középpályásként kezdhetne Xavi, ő még mindig tanári. Iniesta is bevethető ezen a poszton, rotálhatják egymást stb.
A Jobb szélső poszt szintén nem kérdőjel, Messi kirobbanthatatlan. Ha Messi nem lenne akkor az ifjú titán Bojan is bebírja játszani ezt a helyet, láttuk már számtalan alkalommal. Szerintem benne jövőre se fogunk csalódni.
Az irányító poszt kicsit kakukktojás számomra, nem tudnék olyan nevet mondani, aki biztos beválik. Sok játékos neve felmerült már.
Fabregas - kicsit hátrébbjátszik, túl drága lenne, nem vesszük vissza.
Van Der Vaart - szerintem egyáltalán nem illene bele a Barca játékstílusába.
Maradt Diego, Lucho Gonzales és Nasri. Lucho Gonzalest bevallom nem láttam sokszor játszani, Diego meg menjen a Madridba, ha ez az álma. Ezért, én e három játékos közül, Nasriban látom azt a potenciált, h feltud nőni a feladathoz. Rengeteget kell még fejlődnie, de szerény vélemény szerint ez a csapat a megfelelő környezet lenne számára. Ha nem fejlődik olyan mértékben, akkor lehet ezt variálni. Például megnézném Messit vagy akár Iniestát is egy klasszikus irányító poszton.
Bal szélső, Kalou. Tudom, h nem volt róla még szó, se itt, se a búlvárlapokban, de én benne látom azt a lehetőséget, h a mérleg nyelvét középre állítsa, ne legyen teljesen egyoldalú a Barcelona támadójátéka. Fiatal, agilis, remekül cselez és a góllövésben sem utolsó. Nemtudom, h a piaci értéke mennyi, de Silva mellett őt tudnám ezen a poszton elképzelni. Persze Kalou a No1. Cseréje lehet Giovanni vagy akár az univerzális Iniesta.
Középcsatár, természetesen Eto'o. Ha jövőre nem lesz annyit sérült, akkor egyértelműen esélyes arra, h a góllövőlista tetején végezzen. Henryt megtartanám, látom benne még az akarást, tud ő ennél jobbat. Balszélen és Eto'o cseréjeként is bevethető, jobb forma esetén persze kezdő. Ugyanígy Bojan is bevethető ezen a poszton, ha egy kicsit erősödik még akkor tökéletes lesz.
Elnézést, egy kicsit hosszú lett az elképzelésem, köszönöm annak aki elolvasta. Kritikát, véleményeket várok.
Hát mit csináljon csórikám mikor az a k''''g Rijkaard is állandóan kitol vele,André T. írta:R10 is mostmár odaálhat a szurkolók elé és beszámolhatnekik arról hogy
eddig hol volt?és hogy melyik Discó parketjén mozgott amig a csapatnak
szükségelett volnará.Ezt azért mondtam mert hálistennek már a Milannak
sem kell a pojáca.És kérdezném R10-től hogy megérte utólag ezt csinálni?
Szerintem az butaság, hogy ha valaki 27 éves, akkor azt már nem érdemes leigazolni. Még nagyon sok jó éve lehet. Tök mindegy ki jön, a vezetőség majd eldönti. Nem fogunk bennük csalódni, jól fognak igazolni a nyáron, mint ahogy tették azt az elmúlt nyáron is. A probléma az csak az volt, hogy Frank maradt, de most hogy megy és új playak is jönnek jövőre reszkethet europa.André T. írta:Én meg ennek örülnék:
Zambrotta-D.Alvés
Decó-Diégó
Ronaldinhó-Van der Vaart
Henry-Huntelaar.
Mj:
Én Diégótt szivesenlátnám Lúcho González helyett 2-okból is:1.Diégó még
nemjár közel a 30-hoz ellentétben Lúchóval aki már 27 éves.Ezért nem hin
ném hogy visszafelekéne fejlődni a csapatnak.
2.Diégó fiatalnagyszerű karmester van olyan mint González sztem.
És szerintettek???
barca0417 írta:én is bírom a gyereket, technikás és jó cselez. a szerződéséről nem tudok semmit, de régebben szerettem volna itt látni. cserecsatárnak lehet hogy jó lenne, de nem biztos..Csak a Barca! írta:Találtam egy nevet akit leigazolhatnánk.
Aki nem más mint El-Hadji Diouf. Én mindig is bírtam a srácot, bár lehet ezzel egyedül vagyok, mindenesetre van egy stílusa. Azt olvastam valahol, hogy idén lejár a szerződése és elhagyja a Boltont. Ti erről tudtok valamit? Hogy tényleg így van e, vagy tudni már, hogy hova megy?
Itt egy video az igazi Dioufról
én is bírom a gyereket, technikás és jó cselez. a szerződéséről nem tudok semmit, de régebben szerettem volna itt látni. cserecsatárnak lehet hogy jó lenne, de nem biztos..Csak a Barca! írta:Találtam egy nevet akit leigazolhatnánk.
Aki nem más mint El-Hadji Diouf. Én mindig is bírtam a srácot, bár lehet ezzel egyedül vagyok, mindenesetre van egy stílusa. Azt olvastam valahol, hogy idén lejár a szerződése és elhagyja a Boltont. Ti erről tudtok valamit? Hogy tényleg így van e, vagy tudni már, hogy hova megy?
Csak a Barca! írta:Találtam egy nevet akit leigazolhatnánk.
Assulint még nem kéne felhozni, Thiagot se, ott van Crosas. Sylva nem kéne, inkább Lucho Deco helyére, Ronnie helyére kéne inkább VVVaart, Castro-t nem ismerem.norbert55 írta:Ti ehez mit szólnátok
Megy-jön
Zambi-Alves
Thuram-Garay
Oleguer-Castro
Edmilson-Márquez játszhat a posztján
Deco-Van der Vaart
Ronnie-Silva
Gudy-Thiago
Ezqu-Assulin
Sztetek?
ha jön Mourinho ako nem annyiranorbert55 írta: Csak ebből Essien és Lampard is elég valószínűtlen.
Nasrinak is örülnék.Albiol helyett pedig inkább Coloccini.