depth!
Voltak/vannak, akik elolvasták. Én is. Abban is igazad van, hogy egyre reménytelenebb értelmes vitát/beszélgetést folytatni az új és lehetséges igazolásokkal kapcsolatban. A FIFA-játékokon felnőtt ifjúság az éppen nyerő játék-csapatot favorizálná. Ezért a korrekt, érdemleges felállást, új arcok elővezetését már válaszra sem méltatja.
Az elképzelésednek az a legnagyobb pozitívuma, hogy magyarázatot, érveket tartalmaz. Ez jó, ez pozitív, ez tetszik.
Elképzeléseddel alapvetően egyetértek. Vannak kirobbanthatatlan, megkérdőjelezhetetlen játékosaink: VV (helyetteseként én megtartanám Pintót), Puyol, Milito, Abidal; középen Xavi és Yaya Touré, Iniesta (aki egy sorral feljebb is tud hasznos lenni); elöl Messi, Eto'o.
Az újak közül én Dani Alvest preferálnám, és mögé egy érettebb, tapasztaltabb jobbhátvádet cserének. Balon Abidal az elsőszámú játékosom, de ha Sylnél van egy fiatalabb balhátvéd a piacon, jöhet.
A hátsó alakzatot megerősíteném Ezequiel Garay-jal: erős felépítésű, cselezni is tud, és a kapura is veszélyes lehet.
Irányító posztra az általad felvetettek közül én Lucho Gonzálezt preferálnám. Nasritól nem vagyok annyira elájulva. Marseille meccseit mindig megnézem (kedvelem őket): túl sérülékenynek és sok esetben önzőnek találom. Eléggé rapszodikus a teljesítménye, hangulatember.
Leigazolnám továbbá a Valencia játékosát David Silvát: régóta figyelem, nagyon szimpatikus, nagyon megbízható teljesítményt nyújt.
Elöl én is megtartanám Henry-t, bár szívesen látnám a csapatban Huntelaart. A jelen legígéretesebb ifjonca, csak úgy ontja, majhogynem gyártja a gólokat. Igaz, így elöl felettébb sokan lennének: Samu, Titi, Bojan, Messi, Huntelaar, dos Santos. A kis mexikóit kölcsönbe is lehetne adni, hadd erősödjön, fejlődjön 1-2 évet, és meglátjuk mi lesz belőle.
Remélem, elolvastad hosszú hsz-re adott kimerítő válaszom. Tartsd meg azon jó szokásodat, hogy hasonló szellemben, hasonló szinten adod elő az elképzelésedet.