Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
teljesen egyetértek veled! Majd az a guardiola fog kiabálni a játékosokkal akikkel ö is együtt játszott...laportanak és txikinek lesz a bohoca...nekünk nem kell egy mourinho? a real biztos h megszerezte volna ha éppen edzö kéne nekik...soha nem volt nagy edzönk és nem is lesz...ilyen lehetöséget nem kihasználni.... na mind1 ök tudják...Mihu írta:Nem tudom hogy miért kell egy olyan edzőre bízni egy ekkora, sztárokkal teletűzdelt csapat irányítását, aki némi túlzással a fél csapattal még együtt játszott. Szerencsére pont azokkal, akikben nincs meg a bulizós hajlam, vagy a visszaszólok az edzőnek mert a haverom. De lehet hogy egy-egy nehezebb időszakban Puyol is vagy Xavi is vissza fog neki szólni edzésen vagy ha lecseréli őket. Nem lesz ez így jó. Nem tud még kezelni sztárokat. Kíváncsi leszek arra hogy mit fog kezdeni egy Eto'o-val vagy Henry-val. És akkor még a jövő évi igazolásokról még nem is beszéltünk, akik az előzetesek szerint nem lesznek kis nevek.
Tapasztalatlan. Edzőként nem tud még kezelni komplikált helyzeteket.
Továbbra is azt mondom hogy nem volt jó döntés.
Igen ez!Buitre írta:ez a fontossági sorrend?A lényeg, hogy a csapat továbbra is azt a focit játssza, ami miatt megszerettem sok éve, valamint legyen sikeres, nyerjünk kupákat.
Természetesen nem, illetve nem tudom...Buitre írta:ez a fontossági sorrend?
Honnan tudod? Szerintem tényleg felesleges előre pálcát törni felette. Mi van, ha pont a fiatalsága miatt fog beválni? Én bízom benne, biztos megvolt a Laportáék oka, hogy őt akarják a padra...Mihu írta:Nem tudom hogy miért kell egy olyan edzőre bízni egy ekkora, sztárokkal teletűzdelt csapat irányítását, aki némi túlzással a fél csapattal még együtt játszott. Szerencsére pont azokkal, akikben nincs meg a bulizós hajlam, vagy a visszaszólok az edzőnek mert a haverom. De lehet hogy egy-egy nehezebb időszakban Puyol is vagy Xavi is vissza fog neki szólni edzésen vagy ha lecseréli őket. Nem lesz ez így jó. Nem tud még kezelni sztárokat. Kíváncsi leszek arra hogy mit fog kezdeni egy Eto'o-val vagy Henry-val. És akkor még a jövő évi igazolásokról még nem is beszéltünk, akik az előzetesek szerint nem lesznek kis nevek.
Tapasztalatlan. Edzőként nem tud még kezelni komplikált helyzeteket.
Továbbra is azt mondom hogy nem volt jó döntés.
Most ha begyüjt 2 KAtalánkupát az is serlegnek számit!Primitive írta:Hát, számomra ez volt a lehető legelfogadhatatlanabb döntés. Mint edző nem tett le még semmit az asztalra, éshát, egy Barcát nem könnyű irányítani...![]()
Kétségeim vannak affelől, hogy boldogulni fog -e? Remélem, hogy néhány serleggel rá fog cáfolni erre a gondolatomra..
nem baj, az lenne jó, ha ránkcáfolna.Gomezinho írta:Látom mindfenki kitörő örömmel fogadja!