Egyetértek barca99-el, Silva jobban kéne mint Capel, szerintem Silvát kéne először megszerezni a nyáron, meg egy jobbhátvédet (Alves). Ők ketten 60 millió euro körül lennének, meg még irányító lehet hogy kéne.
4-2-3-1-et lehetne játszani:
VV
Alves-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Touré
Messi-irányító?-Silva
Eto'o
Vagy esetleg 4-3-3mat:
VV
Alves Puyol Milito Abidal
Touré
Xavi Irányító(ini)
messi silva
Eto'o
Iniesta játszhat a középpálya BÁRMELY pontján.
Irányítónak Van der Vaart lenne a legjobb szerintem, Lucho Gonzalez sem lenne rossz, de én őt nem igazán ismerem, bár a válogatottban jól nyomta.
Ha maradunk az 1 ékes taktikánál akkor csatár nem kell, ha 4-4-2-t játszanánk akkor se szerintem, bár félhetnénk a szezon közben nehogy Eto'o megsérüljön...
Lehetséges Távozók:
-Ronaldinho : menni akar, menni fog, az a kérdés hogy hova, remélem a mancitybe, ők fizetnek rendesen

-Deco : ő nem biztos hogy megy, bár azt nyilatkozta hogy ha a csapat nem nyer semmit akkor megy. Ha visszamenne Portoba akkor Lucho üzletben bennelehetne.
- Oleguer : ?
- Zambrotta : NAGYON remélem hogy nem megy el, nem lenne kezdő mindenképpen, de lehetne rotálni őt, mint a MUban Scholest, Giggs-et pl.
- Ezquerro : Én bírom őt, kiegészítő embernek nem rossz, nem sír hogy nem játszik, felőlem maradhat ha sok a sérült .
- Sylvinho : Remélem marad, az egyik legjobb csere balbekk, idős de gyors, semmi baj nincs vele.
- Gudjohnsen : ?
-
Lehetséges Érkezők:
- Alves : Drága lenne, de nagyon sok időre megoldaná a jobbhátvéd posztot. MINDENKÉPPEN kéne.
- Silva : Óriási tehetség, spanyol, válságban a Valencia, mi kell még ?

- Van der Vaart : kinőtte a Hamburgot, nekünk kell egy irányító, jobb játékos mint Sneijder, Sneijder meg megállta a helyét Madridban.
- cserejobbhátvéd : nincs ötletem, de ha megy Zambrotta akkor mindenképpen kell valaki.
- Garay : Most mindenképpen kellene hogy Milito kidőlt.
Ha érkezik egy középhátvéd akkor nem kell cserevkp, Marquez is játszhat ott. Benzema nagy álmom lenne, de nem kell ő ide, van elég csatárunk, max ha Henry elmegy, de idén még marad.