Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na mondjuk ez biztos, de érthető is. 3 év sikertelenség, ilyen kerettel (meggyőződésem, hogy nyáron is okosan igazolunk), ráadásul eddig úgy néz ki nem volt komoly akadálya, hogy Mourinho jöjjön. Ezek pedig olyan okok, amiért majd Laporta fejét követelhetik. És ezt a politikai karrierje bánhatja...Zsolti írta:És ha neadjisten jövőre sem nyerünk semmit,akkor abból botrány lesz!
Madrid-ban Roma-ban es Milanoban szerettek a jatekosok...hogy egy csapat sikeres legyen nagyon fontos h a jatekosok szeressek az edzot...ezt o elerte...aztan hogy a szurkolok mennyire voltak oda erte az mas dolog...Bányász írta: És mennyire szépen játszottak a csapatai....
És mennyire sok helyen szerették....
Mármint itt Capellóra gondolok.
Akkor Laportának menekülnie kell a hátsó ajtón, mint ahogy Ferran Sorianónak is. Szerintem, meg is lincselik őket, a házukat jól telefirkálják a kedves szurkolók, és nem lesz az a sok fehér zsebkendő, amivel le tudná mosni a házának a falát.Zsolti írta:Én elhiszem, meg már mondtam is,hogy nem akarom én leírni Pepet,de jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben,hogy kísérletezgessünk...És ha neadjisten jövőre sem nyerünk semmit,akkor abból botrány lesz!barca99 írta:Persze, hogy nem, csak olyan magabiztosan mondtad, hogy nem nyerünk semmit.![]()
Ő is pont annyira akar sikeres csapatot, mint mi. Lehet, hogy belebukik, de legalább előre ne írjuk le.
És mennyire szépen játszottak a csapatai....Capello igy vagy ugy...de eddig mindenhol tuti siker volt...valami hasonlo Mourinho is...szoval zsoltival egyet ertek.
Én elhiszem, meg már mondtam is,hogy nem akarom én leírni Pepet,de jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben,hogy kísérletezgessünk...És ha neadjisten jövőre sem nyerünk semmit,akkor abból botrány lesz!barca99 írta:Persze, hogy nem, csak olyan magabiztosan mondtad, hogy nem nyerünk semmit.![]()
Ő is pont annyira akar sikeres csapatot, mint mi. Lehet, hogy belebukik, de legalább előre ne írjuk le.
Capello igy vagy ugy...de eddig mindenhol tuti siker volt...valami hasonlo Mourinho is...szoval zsoltival egyet ertek.barca99 írta:Tehát a logikád alapján, ha valaki valahol letett vmit az asztalra az tuti siker, ellenkező esetben tuti bukta?Zsolti írta:José már bizonyított..velünk is és ellenünk is!
Tehát a logikád alapján, ha valaki valahol letett vmit az asztalra az tuti siker, ellenkező esetben tuti bukta?Zsolti írta:José már bizonyított..velünk is és ellenünk is!
Miért mindenki ezzel jön?"Nem bizonyított még".sole írta:guardiolának szerintem a "nagy" csapat még "nagy" falat.
Még semmit sem bizonyitott igazán edzőként.
Nagyon remélem hogy rámcáfol
Ne már. És ezt honnan tudod?Slither írta:Nem semmi, hogy Frank után most márt Laportát is kirabolták, ráadásul az irodáját. Vajon mi lehetett a laptopján?Úgy érzem, ez nem fog sokáig titokban maradni.