Szerintem hagyhatjuk ezeket a bírói baromságokat! Épp elég lesz a meccs után erről beszélni...

Mert ha csak egy apró szabálytalanságot elnéz a bíró a félpályánál bárkinél, az is fel lesz hánytorgatva úgyis...
Lehet már tudni a Barca fellállását? Ja most nézem a híreknél, bár gondolom ez csak tipp. Mert a Madrid felállásában sem vagyok biztos, hogy ez lesz. (bár Shusztiból kinézem, hogy Robinhot megint nem játszatja...) Kérdéses, hogy a védelem hogy áll fel. Messi miatt elsősorban...Az egyik oldalunk mindenképpen kcisit sebezhetőbbek leszünk, mert vagy Torres vagy Marcelo fog játszani. De sanszos, hogy inkább Heinzét tolja ki szélre(bár elég lassú játékos, talán a rutinnal meg tudja állítani Messit...de hogy legalább egy sárgát fog kapni, az biztos...)szóval Torresre marad Henry! Az is vicces lesz!

Mindenesetre Pepének és Ramosnak lesz dolga bőven a kisegítéseknél is. Fejjel nehéz lesz megverni ezt a belős kettőst mindenesetre.
A labdatartásra is kiváncsi leszek, ki fogja többet birtokolni!
Mivel gyakorlati jelentősége nincs a meccsnek, sokkal inkább legyen egy 3-3as döntetlen, mint egy [auto_cenzúra] 1-0ás győzelem! Én szórakozni akarok ma este!!