Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elolvastad mit mondott a srác???Gomezinho írta:Én is elolvastam most , nagyon jó kic cikk minden kiderűlt belőle hogy hogy utálják egymást!De ami a legjobban tetszett hogy Casillast hozná...hm , hát nem véletlen!
Ennyi a lényeg...én sem szeretem a Madridot (ahogy ők sem szeretik a rivális csapatot, sőt szerintem egyik csapat szurkolói sem), de nem ócsárolom világba őket, mert ellenfélként viszont tisztelem.khtomka írta:Ők nem gyalázzák egymás csapatát, szurkolóit, a legerősebb kifejezés a "nem szeretem"
Tavaly Messi "kezes" gólja az Espanol ellen? Majdnem bajnokságot nyertetek vele!csababarca írta:semmi baj nincs azzal ha valaki él a jogaival...nem is azt mondtam hogy jogtalanul törölték el a sárgáját...csak gyanúsan sok esetben törlik el a madrid lapjait,még a barcánál kevés ilyen esetre emlékszem a közelmúltból...Keelhaul írta: Gondolom az nem b*ta a csőrödet, amikor Gutit tisztán felrúgták a tizenhatoson belül, sárgát kapott és eltiltották, majd az LFP nem törölte a sárgát a fellebbezés után.
Azért jönnek be a fellebbezések, mert folyamatosan megszórnak minket lapokkal, semmivel sem vagyunk durvább csapat mint bármelyik másik spanyol (sőt), valahogy mégis gyűlnek a lapok, jogosan és jogtalanul is.
Egyébként miért lenézendő, ha egy csapat él a jogaival?
A mostani esetről annyit, hogy Medina Cantalejót ismerjük, a legrosszabb spanyol bírók között van, gondolom emlékeztek még arra a vicces RC kiállításra, ami egy kamutizit követett a 26. percben egy El Clásicón.
A spanyol bírók nagyon rosszak,ez egyértelmű...de szerintem a liga vezetői még rosszabbak...nem csak a lapok eltörlésénél madridbarátok az ottani vezetők....
azt is tudom hogy a madridot sújtják a bírók az ítéleteikkel...szoktam is sajnálni őket nagyon...de nem emlékszem pl olyanra hogy casillas megfogott volna egy labdát,és a bíró gólt ítél a semmire...egy a sok közül
semmi baj nincs azzal ha valaki él a jogaival...nem is azt mondtam hogy jogtalanul törölték el a sárgáját...csak gyanúsan sok esetben törlik el a madrid lapjait,még a barcánál kevés ilyen esetre emlékszem a közelmúltból...Keelhaul írta: Gondolom az nem b*ta a csőrödet, amikor Gutit tisztán felrúgták a tizenhatoson belül, sárgát kapott és eltiltották, majd az LFP nem törölte a sárgát a fellebbezés után.
Azért jönnek be a fellebbezések, mert folyamatosan megszórnak minket lapokkal, semmivel sem vagyunk durvább csapat mint bármelyik másik spanyol (sőt), valahogy mégis gyűlnek a lapok, jogosan és jogtalanul is.
Egyébként miért lenézendő, ha egy csapat él a jogaival?
A mostani esetről annyit, hogy Medina Cantalejót ismerjük, a legrosszabb spanyol bírók között van, gondolom emlékeztek még arra a vicces RC kiállításra, ami egy kamutizit követett a 26. percben egy El Clásicón.
Gondolom az nem b*ta a csőrödet, amikor Gutit tisztán felrúgták a tizenhatoson belül, sárgát kapott és eltiltották, majd az LFP nem törölte a sárgát a fellebbezés után.csababarca írta:Mindegy...én akkor sem értek egyet az ilyenekkel...
meg nem ez a mostani eltörlés b****a a csőrömet...hanem azt hogy ezt egy évben 5-6szor megjátssza a madrid sikeresen...elég érdekes...ha pl mi akarunk visszavonni egy sárgát,akkor le kell menni 8 szintet hogy megtárgyalják az ügyet...
nem egyenlő az elbírálás és kész...ez így van...kár ezen vitatkozni...
amúgy is mindegy játszik e vagy nem,max összehoz nekünk egy tizit...az meg csak jó....
Tudod mi az, hogy szurkoló??? Aki bízik a csapatában még egy tét nélküli megmérettetés előtt is.....többek közt ez is egy szurkoló ismérve. Ezt nem kell semmire alapozni, elég ehhez annyi, hogy jó lenne, ha örömet okoznának a szurkolóknak azzal, hogy megverik a mocsok madridot még utoljára, így a szezon végén.....sergi1989 írta:
és ezt mire alapozod?az aktuális formára?
azért mert ezt [auto_cenzúra] valenciát kiütötétek,még nem vagytok jó formába...jah és tudom ez a [auto_cenzúra] valencia nyert a bernabeuba ...de ettől még [auto_cenzúra] valencia!
Messa írta:Gratulálok a Madridnak a bajnoki címhez! De ma mi leszünk a jobbak!remélem
Bár sok igazság van az irásaidban, sok mindennel egyet is értek, mégis azt érzem néha, mintha a Madrid "ügyvédje" lennél.Aprieto írta:Heinze sárgáját simán el lehetett törölni. Nekem ezzel nincs bajom. Ha valami nem jogosan lett kiosztva töröljék el.
Ámbátor azt én hozzátenném, hogy bár ezért nem, de a tizenegyesnél -szerintem- szándékosan elütötte a labdát, azért sárga lap járt volna.
Ez van. AZért most igazán nem értem a hőbörgés okát, mivel:
ad1.) tök nyóc a meccs kimenetele
ad2.) hangoztatva volt, hogy Messi Marcelot meg Heinzét is simán eteti. No ha ez így van akkor nem mindegy melyik játszik?
ad3.) Sokkal teljesebb és jobb érzés egy komplettebb csapatot legyőzni, mint egy összeverbuváltat.
Így gondolom.
Ha nem is tudod miről van szó, minek kommentálod?amugy nem tudom, hogy ez konkrétan jogos volt-e avagy nem, nem láttam, de azért madridéknál elég gyakran törlik el a lapokat