Mit jelent az az állítólag?Replay írta:Állitólag Txiki látókörébe került Adebayor.
Közben tárgyalt Bronzetti és Txiki, (megint állitólag) a Milan megadna 50millió eurót R10/Zambrotta-ért.
Mellesleg: Adebayor? Minek?

Mit jelent az az állítólag?Replay írta:Állitólag Txiki látókörébe került Adebayor.
Közben tárgyalt Bronzetti és Txiki, (megint állitólag) a Milan megadna 50millió eurót R10/Zambrotta-ért.
Én nem is félekNem kell ettől úgy félni, mint a tűztől.
Azt lehet tudni,h a B-vel mit játszat?A nyakamat tenném rá, hogy Pep megtartja a 4-3-3-at.
Sztárok fognak távozni, akik már motiválatlanok, helyettük csakis olaynokat írtam, akik fiatalon már bizonyítóttak és még rengeteg van bennük.lionelmessi19 írta:szvsz nem érdemes, egyáltalán nem érdemes másban gondolkodni, mint:
1 szélső védő, 1 középső védő, 1 támadó középpályás, 1 csatár.
cserepadra néhányan esetleg, de semmiképpen 10es áron felüli emberek.
Idén is csak a hiányposztokra, a távozók helyére igazolunk, sztem hiába álltatjuk magunkat azzal, hogy Guardiola nagy szavait Laportáék szentírásként veszik majd.
Hmm.. hosszu idö óta ez a legértelmesebb, és legátgondoltabb felvetés ebben a topicban.noname írta:....
Nee Noname...noname írta: vv
Lahm(Alves)-Puyol-Milito-Abidal
---------Toure------------------
Messi------ide az új irányító--Silva
Benzema---------------Villa
4-4-2-ben sokkal többet kell védekeznie a szélsőknek mint amiben most játszunk.Nem biztos,h Messi és Silva megoldaná a dolgot.vv
Lahm(Alves)-Puyol-Milito-Abidal
---------Toure------------------
Messi------ide az új irányító--Silva
Benzema---------------Villa
Etoo-t azért küldeném el:Varga Tamás írta:Noname!
Elolvastam, és elég meredek, amit írsz.
Kezdjük azzal, hogy Eto'o-t és Xavit nem fogják elengedni, nem is szabad, nem is támogatom.
A többivel egyetértek, de a jobb oldalon én minden követ megmozgatnék Dani Alvesért - messze előzi a germánt. Ha Benzema jön, akkor Henry mehet/ne/. Silva és garay érkezésének is örülnék, ezzel is egyetértek.