HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
HAnonymus
Entrenador del Barça

2008.05.21. 22:49:48

Ja, én még azért megpróbálkoznék egy dékáni engedély kérvényezésével, amit nálunk pl a BMEn a tanulmányaid alatt 1x lehet különleges esetben eljátszani. Csak van nálatok is valami hasonló. Utolsó szalmaszálnak mindenesetre jobb a semminél. Tamás, tök király az a téma amit írtál, ha nem kellett volna ZHzni belőle akkor tök buli lett volna utánanézni. :roll: 8)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.21. 20:54:25

Slither írta:Nálunk jelekből 2-es átlagtól van csak meg a 2-es. Viszont afellett már rendesen kerekítenek. A holnapi pótzh-k előtti álapottok alapján több mint 85% bukott. :D
Az nem is olyan rossz átlag. :wink: Húzzanak bele :!:
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.05.21. 20:49:30

Nálunk jelekből 2-es átlagtól van csak meg a 2-es. Viszont afellett már rendesen kerekítenek. A holnapi pótzh-k előtti álapottok alapján több mint 85% bukott. :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.21. 20:40:49

Chris0527 írta:
Varga Tamás írta:de a szabályok azért vannak, hogy...
...megszegjük őket. Am ez sztem is szemétség én nem tom mit csinálnék ha ez velem lenne...Amugy ha vki 1.74-re áll Tamás akkor te nem adnál neki lehetöséget egy potló dogára?(tudom hogy egyetmen nem lehet ilyet de azért 0.1 pontot meg lehet adni és sztem kell is)

Senzu szurkolunk jövő héten nehogy már ezért ne adják meg... :wink:
Nem vagyok benne biztos, hogy adnék lehetőséget. Mert a magasugró sem addig ugorhat mondjuk a 231 centire, amíg át nem ugorja, hanem van három lehetősége.
Kép
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.05.21. 20:38:32

Varga Tamás írta:de a szabályok azért vannak, hogy...
...megszegjük őket. Am ez sztem is szemétség én nem tom mit csinálnék ha ez velem lenne...Amugy ha vki 1.74-re áll Tamás akkor te nem adnál neki lehetöséget egy potló dogára?(tudom hogy egyetmen nem lehet ilyet de azért 0.1 pontot meg lehet adni és sztem kell is)

Senzu szurkolunk jövő héten nehogy már ezért ne adják meg... :wink:
senzu
Entrenador del Barça

2008.05.21. 20:34:28

Varga Tamás írta:Senzu!
Remélem, nem haragszol rám!
szó sincs róla!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.21. 20:33:24

Senzu!
Remélem, nem haragszol rám! Én mélyen együttérzek Veled, még akkoris , ha nekem nem kellett sosem félévet ismételnem. Megértem a Te gondodat, de egy picit azonosulok a z érem másik oldalával is.
Nagyon fogok szurkolni Neked, és sikerülni is fog!
Amit nem adtak le időben, és tisztességesen, az tényleg tisztességtelen dolog. Ilyen esetben a követelményeket ehhez kellene igazítani. Akkor azért az oktató is hibás. Így van némi igaza Mikinek, barca99-nek is.

Bár olyan nekem is volt, hogy Pécsett a történelem egyetemi kiegészítőn újkortörténet - történeti földrajzából ugyanazt a ZH-t iratták meg velünk, amit a nappalisokkal. Csak ők ugyanazt két féléven keresztül tanítottak, nekünk meg 90 percet szántak rá. Kiadták a feladatokat, és oldd meg. Viszonyításképp: a 18-19. századi Magyar Királyság összes vármegyéje, székhellyel, nemzetiségek, kisebbségek, néprajzi érdekességek, írók-festők-államférfiak életének főbb állomásai, idézetek felismerése, folyók, tájegységek, népek, habsburg Birodalom részei, központjai, iparvidékek stb. Heteken keresztül - munka mellett térképeket rajtzoltam, a könyvtárban töltöttem napokat, majdnem begolyóztam. Végül egy elégségest sikerült összekaparnom. 22 hallgatóból hatunknak sikerült elsőre, és a kettes volt a legjobb osztályzat.
Kép
senzu
Entrenador del Barça

2008.05.21. 20:22:52

Varga Tamás írta: Senzu!
És több javítási lehetőség nincsen?
a BMF-re járok egyébként, ezért is szívás, mert a keresztféléves rendszer nincs igazán megoldva, és egy 3,5 éves sulinál +1 év nem túl jó (pláne h már alapból van 2 év csúszásom - abból az egyik úgy jött össze, hogy szintén aláíráspót, és pont olyan tananyagra épült, amit a mi csoportunknak nem adtak le idő hiányában :?)
ráadásul olyan egymásraépülési rendszer van, hogy programozási vonalon van 2 alaptárgy, arra a 2re épül 2 másik tárgy (abból az egyikkel szivattak meg most) - és erre a 2re épül vagy 4-5 tárgy, hiába van meg a másik tárgyam, ha ezt nem sikerül valahogy lebeszélni, akkor azt a 4-5 tárgyat nem tudom felvenni :cry:
több javítási lehetőség? jövő kedden megyek, megpróbálom valahogy kicsikarni azt a 0,1 pontot
szurkoljatok kedden!

szerk.: ja és biztos, hogy nem fogom időn belül elvégezni (7+2 félévet fizet az állam), utána 150ezer/félév, már most kezdek gyűjteni rá
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.21. 20:15:11

ozsimiki írta:Hát azért Tamás,ahogy olvasom senzut,ez fősuli,vagy egyetem lehet,és akármilyen követelmény is van,1év,az 1év,kis jóindulat és kész. Ez meg szemétség.

Főleg ha még az az 1év jókóra pénzkiadással is jár :roll:
Miki!
Én ezt nem vitatom, van igazság abban amit Te és barca99 írtatok. Plusz év, plusz kiadás, elkeseredettség. De, nem szemétség. Ez túlzás Miki, akárhogy is magyarázod. Szerintem. De, ezen nem fogunk összeveszni. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.21. 20:03:29

Kicsit profibb leírást nyomtál Hanonymus :wink: :D Lehetséges a te verziód,nálam is fennál hasonló,de csak szimpla fősuli/egyetem :lol: Bár én azért maradok még1évet,mert haveri társaság elég jó,és nem hagyom cserbe őket :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2008.05.21. 19:51:03

Én meg úgy tippelem hogy senzu műegyetemista ott meg nem olyan nagy kunszt szerintem a plusz egy év, :oops: az a nagy ritkaság hogy időben el tudod végezni. Magára a 2,4 pontra meg van egy Murphy-törvény, miszerint 0% = 49%, mert mindkettő egyes. Ezt most nem tudom miért írtam le de leírtam.
Bár onnan is fel lehet fogni hogy ha már aláíráspótot kellett csinálni akkor már korábban volt valami gixer, nem ezen az egy dogán csúszott el a dolog. :oops: :oops:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.21. 19:45:14

Hát azért Tamás,ahogy olvasom senzut,ez fősuli,vagy egyetem lehet,és akármilyen követelmény is van,1év,az 1év,kis jóindulat és kész. Ez meg szemétség.

Főleg ha még az az 1év jókóra pénzkiadással is jár :roll:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.21. 19:41:15

barca99 írta:Biztos igazad van Tamás, de azért 1 év csúszás csak +1 év... és sztem 0,1 pont található...

Én, ha tanár lennék nem tudnám ezt megtenni.

(Mellesleg biztos vagyok benne, hogy a tanárok ilyenkor élik ki, amit anno ők kaptak a tanáraiktól. :D )
Ó, nem. A kegyetlen döntéseket is meg kell hozni. És nem hinném, hogy a tanárok döntő hányada ezt szándékosan, "elélvezve" teszi. Senki sem ellensége önmagának.
Ez hasonló, mint a puskázás. Én is éltem ezzel az illegális eszközzel. Volt, hogy lebuktam, aztán karó lett az eredménye, volt, hogy nem. Ha tanítanék, és észrevenném, ha valaki puskázik, elvenném a dolgozatát és egyest adnék neki. Ugyanis, matematika tanárom jelmondata vezérelne: "Szabad puskázni, de ha észreveszem, akkor elégtelen jár érte". Az első dolgozatíráskor, általános 5. év elején páran megpróbálták, nem jártak sikerrel - vagy egy tucat elégtelen született egy dolgozatírás alatt. Többet nem próbálkoztunk. Én is így járnék el. Tessék, szabad a vásár, de ha bukta van, vállalni kell a következményeket.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.21. 19:33:10

Biztos igazad van Tamás, de azért 1 év csúszás csak +1 év... és sztem 0,1 pont található...

Én, ha tanár lennék nem tudnám ezt megtenni.

(Mellesleg biztos vagyok benne, hogy a tanárok ilyenkor élik ki, amit anno ők kaptak a tanáraiktól. :D )
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.21. 19:28:06

barca99 írta:Bár a tanárnak biztos nehéz gyerekkora volt.

Mondjuk nem ismerem a teljes történetet, de nehéz elképzelni, hogy embernek lehet nevezni azt a vkit.
Ne haragudj, de nincs igazad. Vannak szabályok, amiket be kell tartani.
Gondolom senzu bartunk is tudta, mi a követelmény. Nem tudom, miből, milyen nehézségű tantárgyból kellett ezt megejtenie. Én valószínűleg hülye vagyok hozzá, de ha ez volt a szabály, akkor eszerint kell eljárni. Általánosban a matek tanárunknál ,75 századtól kerekített felfelé - tehát: akkor adott négyest év végén, ha a jegyeid átlaga 3,76 volt. Persze, a nagydolgozatokat, témazárókat súlyozva, kétszeresen vette figyelembe. Tudtuk, mit kell elérni a jobb jegyhez.
A tanár nem mindig mérlegelhet, mert akkor jönnek mások is, hogy én meg 0,2 tizeden csúsztam el, meg még ez is pontot ért volna.
Sajnálatos az esemény, őszintén együttérzek senzuval, de a szabályok azért vannak, hogy aszerint éljünk, tanuljunk. Más is volt hasonló helyzetben, én is. Akkor inkorrektnek tartottuk, de az élet ment tovább.
Senzu!
És több javítási lehetőség nincsen?
Kép
senzu
Entrenador del Barça

2008.05.21. 19:15:28

barca99 írta:Bár a tanárnak biztos nehéz gyerekkora volt.

Mondjuk nem ismerem a teljes történetet, de nehéz elképzelni, hogy embernek lehet nevezni azt a vkit.
5 pontos aláíráspót, 2,5től 2es, 2,4 pontom lett
olyan mintha 50 pontos zh 1 ponton múlna :?
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.21. 19:13:10

Bár a tanárnak biztos nehéz gyerekkora volt.

senzu
Entrenador del Barça

2008.05.21. 18:49:16

tudjátok milyen 0,1 pont miatt csúszni 1 évet?
én tudom
A K U R V A ÉLETBE!!!!!!!
:( :? :cry: :roll:
Demonhunter
Capitá del Barça

2008.05.11. 12:42:55

Zsolti írta:mi is mindig csak volt osztálytársamék teléig jutottunk...de én jól éreztem magam....folyt a sör, meg a bor,meg szólt a zene..más nem számít! :lol: :lol: :lol:
Zsolti powa!!! :P
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.07. 18:06:15

mi is mindig csak volt osztálytársamék teléig jutottunk...de én jól éreztem magam....folyt a sör, meg a bor,meg szólt a zene..más nem számít! :lol: :lol: :lol:
Demonhunter
Capitá del Barça

2008.05.07. 18:06:09

Chris0527 írta: Nah minket meg sehova nem visznek...ennyit erröl :roll: :cry:
Nem akarok úgy tűnni hogy olyan nagymenő vagyok hogy még ennek sem örülök! :wink: Nagyon örülök a Párizsi útnak főleg úgy, hogy még csak egyszer voltam külföldön, akkor is osztállyal és csak egy kört mentünk Párkányon :lol: Tehát örülök neki ne godoljatok rosszat rólam.Van benne egy kis poén is :lol: :wink: 8) A BL döntőt megy tegyék későbbre, vagy egyeztessenek velem hogy mikor rendezik meg.Hát gondolkozzanak már! :lol:

PIRAMIS!!! (ne idézz 2-nél többet)
S.

Te meg ne írj nagy betűvel!csak vicc :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Demonhunter 2008.05.12. 12:16:20-kor.
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.05.07. 15:37:09

Varga Tamás írta:
Demonhunter írta:Nem hiszem el!!!
Akkor lesz a BL döntő amikor Párizsba megyek az osztállyal!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil:
Szegény, de sajnállak. :oops:
Az osztállyal én Egerig jutottam el, és nagyon boldog voltam.
Nah minket meg sehova nem visznek...ennyit erröl :roll: :cry:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.07. 15:28:08

senzu írta:valami baromállat 3-4 napja elkezdett rejtett számról hívni, persze mindig a legjobb pillanatokat választja ki, tegnap pótzh írás közben 2x hívott, ma délelőtt hívott 3x miközben aludtam volna, miután felkeltem megint hívott vagy 3x :roll:
általában 1 pillanatra csörget meg, hogy ne tudjam felvenni, de ha esetleg mégse, felveszem, rá 3 másodpercre lerakja, persze nem szól bele
utána jártam, hogy mit lehet tenni, hát nagyon semmit, a számát nem adják ki, elküldtek a rendőrséghez, de fórumon utánajártam, hogy az időpocsékolás, nem csinálnak semmit :evil: A.C.A.B
próbáltam letiltatni a központnál, hogy rejtett számról ne kapjak hívásokat, de azt nem tudják megcsinálni, a telefonomban se lehet beállítani, hogy a rejtett számokról ne tudjanak hívni :?
szerintetek mit csináljak, hogy ez a féreg lekopjon? gondoltam rá, hogy okos kérdéseket teszek fel neki(pl megdugnád anyádat, hogy megmentsd apád életét?), de mire megszólalnék lerakja...
Sajna tudom miről beszélsz :evil:

Riva megoldása azért nem jó,mert az ilyen nyomoroncok csak épphogy megcsörrentenek,sanszod nincs,h elküld a píbe...vagy más egyéb kellemes eszmecseréhez. Rendőrség lehet,h hosszadalmas,de ha bizonyítottan ismétli ezt a tevékenységet akkor kiadják. Nemrég még a zaklatást (ez is annak minősül vmennyire) törvénybe is foglalták,már a multimédiás részét: telefon,email :idea: stb... Szóval ha elszántad magad,akkor menj el,és 1-2 héten belűl megtudod ki az,kap jókora pénzbírságot,vagy még kisebb szabadságvesztést is.

Más:
Ordog: :lol:
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.07. 14:58:30

Gomezinho írta:Srácok ti kihagytok egy El Classicot egy érettségi miatt? Éjfélkor már aludhattok ! 6-7 óra alvás elég lesz! ************ már annyira ettől az érettségitől! Ez egy nagy ************ biztosan a tanárotok is azt szeretné ha csak az El Classico után mennétek be megirni a lapokat! :D

Kerüljük ha lehet a káromkodást. Nem irodalmi fórum ez, tudom, de akkor is.
E.
Melyik az amelyik azért kihagyja??? Szégyen gyalázat... Gomezinho ritkán értek veled egyet, mert egyfolytában hülyeségeket írsz, de most I AGREE!
Lezárt