Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az nem is olyan rossz átlag.Slither írta:Nálunk jelekből 2-es átlagtól van csak meg a 2-es. Viszont afellett már rendesen kerekítenek. A holnapi pótzh-k előtti álapottok alapján több mint 85% bukott.
Nem vagyok benne biztos, hogy adnék lehetőséget. Mert a magasugró sem addig ugorhat mondjuk a 231 centire, amíg át nem ugorja, hanem van három lehetősége.Chris0527 írta:...megszegjük őket. Am ez sztem is szemétség én nem tom mit csinálnék ha ez velem lenne...Amugy ha vki 1.74-re áll Tamás akkor te nem adnál neki lehetöséget egy potló dogára?(tudom hogy egyetmen nem lehet ilyet de azért 0.1 pontot meg lehet adni és sztem kell is)Varga Tamás írta:de a szabályok azért vannak, hogy...
Senzu szurkolunk jövő héten nehogy már ezért ne adják meg...
...megszegjük őket. Am ez sztem is szemétség én nem tom mit csinálnék ha ez velem lenne...Amugy ha vki 1.74-re áll Tamás akkor te nem adnál neki lehetöséget egy potló dogára?(tudom hogy egyetmen nem lehet ilyet de azért 0.1 pontot meg lehet adni és sztem kell is)Varga Tamás írta:de a szabályok azért vannak, hogy...
a BMF-re járok egyébként, ezért is szívás, mert a keresztféléves rendszer nincs igazán megoldva, és egy 3,5 éves sulinál +1 év nem túl jó (pláne h már alapból van 2 év csúszásom - abból az egyik úgy jött össze, hogy szintén aláíráspót, és pont olyan tananyagra épült, amit a mi csoportunknak nem adtak le idő hiányábanVarga Tamás írta: Senzu!
És több javítási lehetőség nincsen?
Miki!ozsimiki írta:Hát azért Tamás,ahogy olvasom senzut,ez fősuli,vagy egyetem lehet,és akármilyen követelmény is van,1év,az 1év,kis jóindulat és kész. Ez meg szemétség.
Főleg ha még az az 1év jókóra pénzkiadással is jár
Ó, nem. A kegyetlen döntéseket is meg kell hozni. És nem hinném, hogy a tanárok döntő hányada ezt szándékosan, "elélvezve" teszi. Senki sem ellensége önmagának.barca99 írta:Biztos igazad van Tamás, de azért 1 év csúszás csak +1 év... és sztem 0,1 pont található...
Én, ha tanár lennék nem tudnám ezt megtenni.
(Mellesleg biztos vagyok benne, hogy a tanárok ilyenkor élik ki, amit anno ők kaptak a tanáraiktól.)
Ne haragudj, de nincs igazad. Vannak szabályok, amiket be kell tartani.barca99 írta:Bár a tanárnak biztos nehéz gyerekkora volt.
Mondjuk nem ismerem a teljes történetet, de nehéz elképzelni, hogy embernek lehet nevezni azt a vkit.
5 pontos aláíráspót, 2,5től 2es, 2,4 pontom lettbarca99 írta:Bár a tanárnak biztos nehéz gyerekkora volt.
Mondjuk nem ismerem a teljes történetet, de nehéz elképzelni, hogy embernek lehet nevezni azt a vkit.
Zsolti powa!!!Zsolti írta:mi is mindig csak volt osztálytársamék teléig jutottunk...de én jól éreztem magam....folyt a sör, meg a bor,meg szólt a zene..más nem számít!![]()
![]()
Nem akarok úgy tűnni hogy olyan nagymenő vagyok hogy még ennek sem örülök!Chris0527 írta: Nah minket meg sehova nem visznek...ennyit erröl![]()
Nah minket meg sehova nem visznek...ennyit errölVarga Tamás írta:Szegény, de sajnállak.Demonhunter írta:Nem hiszem el!!!
Akkor lesz a BL döntő amikor Párizsba megyek az osztállyal!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ![]()
![]()
Az osztállyal én Egerig jutottam el, és nagyon boldog voltam.
Sajna tudom miről beszélszsenzu írta:valami baromállat 3-4 napja elkezdett rejtett számról hívni, persze mindig a legjobb pillanatokat választja ki, tegnap pótzh írás közben 2x hívott, ma délelőtt hívott 3x miközben aludtam volna, miután felkeltem megint hívott vagy 3x![]()
általában 1 pillanatra csörget meg, hogy ne tudjam felvenni, de ha esetleg mégse, felveszem, rá 3 másodpercre lerakja, persze nem szól bele
utána jártam, hogy mit lehet tenni, hát nagyon semmit, a számát nem adják ki, elküldtek a rendőrséghez, de fórumon utánajártam, hogy az időpocsékolás, nem csinálnak semmitA.C.A.B
próbáltam letiltatni a központnál, hogy rejtett számról ne kapjak hívásokat, de azt nem tudják megcsinálni, a telefonomban se lehet beállítani, hogy a rejtett számokról ne tudjanak hívni
szerintetek mit csináljak, hogy ez a féreg lekopjon? gondoltam rá, hogy okos kérdéseket teszek fel neki(pl megdugnád anyádat, hogy megmentsd apád életét?), de mire megszólalnék lerakja...
Melyik az amelyik azért kihagyja??? Szégyen gyalázat... Gomezinho ritkán értek veled egyet, mert egyfolytában hülyeségeket írsz, de most I AGREE!Gomezinho írta:Srácok ti kihagytok egy El Classicot egy érettségi miatt? Éjfélkor már aludhattok ! 6-7 óra alvás elég lesz! ************ már annyira ettől az érettségitől! Ez egy nagy ************ biztosan a tanárotok is azt szeretné ha csak az El Classico után mennétek be megirni a lapokat!
Kerüljük ha lehet a káromkodást. Nem irodalmi fórum ez, tudom, de akkor is.
E.