Leírják miért nem sikerült megszerezni.
Volt mindenféle kérése, pénzügyileg és az egész irányítással kapcsolatban, ezt pedig nem fogadták el Txikiék.
Toure mutatott valamit ebben az évben ha elolvastad volna amit irtam akkor látnád...az elöre játékban mutatott kevest...a 2. forduloban bombagolt lött utánna meg nem lött kapura 10 fordulon keresztül... és nem azt irtam h megveszük fabregast vagy kakát vagy akárki te okoska! hanem ilyen neveket kéne bomvázni h jövöre legyünk valahol..... nem ezt a silvát meg capellt meg luchot(talán ö még jöhet), és keitát minek talán azért mert könnyen lehet h távozik 8-10 ember...mondjuk edmilson helyett igy már érted?gergo9 írta:Keita,Kaká,Fabregas???? Hol élsz te bameg???? Keita minek??? Kakát és Fabregast bombával sem lehet kirobbantani onnan!!! Amugy meg Messi-n kívül Touré volt az egyetlen aki mutatott vmit ebben az évben!!!!!csabimo írta:....
Keita,Kaká,Fabregas???? Hol élsz te bameg???? Keita minek??? Kakát és Fabregast bombával sem lehet kirobbantani onnan!!! Amugy meg Messi-n kívül Touré volt az egyetlen aki mutatott vmit ebben az évben!!!!!csabimo írta:....
Én nem tartom rossz ötletnek VDV-t.Ubuldo írta:Tehát nekem ez a véleményem, hogy Hollandokat a Barcába!!![]()
Szerintetek? Kíváncsi vagyok a válaszotokra!
Eto'o meg a Tottenham ? Nemhinném de mivel goal.com ezért nagy az esély rá hogy semmi valóságalapja...
kik?Tofi írta:Ha valakit érdekel most megy u-17es válogatott meccs Francia-Spanyol!
A Spanyoloknál több Barca fiatal is jáccik!
eurosport.baguvixXx írta:És hol lehet nézni ?Tofi írta:Ha valakit érdekel most megy u-17es válogatott meccs Francia-Spanyol!
A Spanyoloknál több Barca fiatal is jáccik!