Ha meg sikertelen lennél akkor menj a Realhoz így örökké szeretni fogunk!!

Varga Tamás írta:Így van, Te a legcudarabb időkben is mellette álltál, és ha kritikát is fogalmaztál meg, azt finoman tetted (nem úgy, mint énozsimiki írta:Azt hiszem mindvégig azok közé tartoztam a nehéz időkben,akik kérték,h normális kritikát fogalmazzanak meg vele szemben,hiszen Ő is a Barcáért melózótt,akár jól,akár rosszabbúl (az utóbbi időben).
Köszönöm Neki a csodálatos éveket,és kívánok neki szép edzői karriert a leendő csapatánál!
Adios Frank). Becsüllek is érte. Én nem tudtm ilyen türelmes lenni Vele. És hidd el Miki: egy kicsit szomorú vagyok, hogy amit tavaly június 17-én leírtam, azok mára megvalósultak, és gondolataim beteljesedtek. Boldogabb lettem volna, ha most a bocsánatkérés szavait kellene bepötyögnöm a billentyűzet segítségével a honlap megfelelő topic-jába.
Így van, Te a legcudarabb időkben is mellette álltál, és ha kritikát is fogalmaztál meg, azt finoman tetted (nem úgy, mint énozsimiki írta:Azt hiszem mindvégig azok közé tartoztam a nehéz időkben,akik kérték,h normális kritikát fogalmazzanak meg vele szemben,hiszen Ő is a Barcáért melózótt,akár jól,akár rosszabbúl (az utóbbi időben).
Köszönöm Neki a csodálatos éveket,és kívánok neki szép edzői karriert a leendő csapatánál!
Adios Frank
Scumy írta:Dos Santos írta:Ez egy nagyon korekt hozzászolás volt.Hasonló véleményen vagyok.Köszönünk mindent...adíos Rijkaard!!barca99 írta:Azért én elköszönnék Rijkaardtól is. Bár még van egy kis ideje, de már kiderült, hogy elmegy.
Természetesen örülök, hogy váltunk, azonban nekem ebből az 5 évből csak a szép fog megmaradni.
Egy olyan csapatot épített, amelyik gyönyörűen játszott, emellett eredményes is volt. Hihetetlen sok boldogságot tudott okozni nekem ez a csapat. Csak remélni tudom, hogy lesz még ilyen korszakban részem.
Rengeteg élmény, számos remek gól, szebbnél szebb összjátékok, fantázia...
Ááá, Ronaldinho góljai a Chelsea ellen, Belletti BL serleget érő gólja, Dinho varázslatos gólpassza, majd Giuly befejezése a Milan ellen, a Real otthoni porig alázása... Deco megpattanói, Eto'o zsákszámra termelt góljai, Messi berobbanása, Puyol és Marquez félelmetes magabiztossága...
Ez mind-mind annyi szép emlék, melyek mellett eltörpül a tavalyi, de főleg az idei évi szenvedés.
Én köszönöm szépen Rijkaard munkáját, remélem sikeres lesz a következő csapatával is (amennyiben az nem a Chelsea lesz).
Nem tudnék jobbat mondani...remélem a sociók dühe a hír hallatán csillapodik, és inkább méltó módon elköszönnek Franktől! KÖSZÖNJÜNK RIJKAARD!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dos Santos írta:Ez egy nagyon korekt hozzászolás volt.Hasonló véleményen vagyok.Köszönünk mindent...adíos Rijkaard!!barca99 írta:Azért én elköszönnék Rijkaardtól is. Bár még van egy kis ideje, de már kiderült, hogy elmegy.
Természetesen örülök, hogy váltunk, azonban nekem ebből az 5 évből csak a szép fog megmaradni.
Egy olyan csapatot épített, amelyik gyönyörűen játszott, emellett eredményes is volt. Hihetetlen sok boldogságot tudott okozni nekem ez a csapat. Csak remélni tudom, hogy lesz még ilyen korszakban részem.
Ááá, Ronaldinho góljai a Chelsea ellen, Belletti BL serleget érő gólja, Dinho varázslatos gólpassza, majd Giuly befejezése a Milan ellen, a Real otthoni porig alázása... Deco megpattanói, Eto'o zsákszámra termelt góljai, Messi berobbanása, Puyol és Marquez félelmetes magabiztossága...
Ez mind-mind annyi szép emlék, melyek mellett eltörpül a tavalyi, de főleg az idei évi szenvedés.
Én köszönöm szépen Rijkaard munkáját, remélem sikeres lesz a következő csapatával is (amennyiben az nem a Chelsea lesz).
Ez egy nagyon korekt hozzászolás volt.Hasonló véleményen vagyok.Köszönünk mindent...adíos Rijkaard!!barca99 írta:Azért én elköszönnék Rijkaardtól is. Bár még van egy kis ideje, de már kiderült, hogy elmegy.
Én is így vagyok ezzel. Meg kell köszönni azt a sok jót, amit a csapatért tett, és békében elválni tőle.barca99 írta: Egy olyan csapatot épített, amelyik gyönyörűen játszott, emellett eredményes is volt. Hihetetlen sok boldogságot tudott okozni nekem ez a csapat. Csak remélni tudom, hogy lesz még ilyen korszakban részem.
Beezony! Én is ezt szajkózom már rég! Henry középen és nem szélen....álom lenne. Pláne, ha úgy építené fel a csapatot Guardiola, hogy nem csak egy felállásra lennének képesek. Tuti letarolnánk mindenkit!Zozzy 5 írta:Tegnap egyébként megemlítette Farkas Norbi, hogy állítólag Guardiola könnyen változtathat majd a 4-3-3-on. Tehát nem elképzelhetetlen egy 4-4-2 se. Én ennek örülnék a legjobban. Henry elől, középen Eto'oval párban annyira tarolna, hogy el se hiszitek!Persze az lenne a legjobb, ha több variációt is ugyan olyan jól tudnánk játszani...