Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 14:45:50

André T. írta:)Hadj kérdezem már meg hogy ezek szerinted lesznek olyan hülyék hogy
eljöjennek ide cserének a saját csapatukból ahol stabil kezdők??? :lol:
Egyszerűen kiboritóak itt egyesekk az hogy majd Van der vaart és Joao
Moutinhó meg Daniel Carvalhó azért jöjjön ide hogy csere legyen.Ha ennyi
re beinditották a fantáziátokat akkor megondolhatáttok volna hogy kikett
irtok cserének.Mert véleményem szerint ezek a cserék többett érnek mint
a ti általottok kitalátt kezdőcsapatt leszámitva Messit.
Ki mondta, hogy cserének jönnének? Kumma hosszú egy szezon, sérülésekkel tele, meg rotálni is lehet a Xavi, Iniesta, meg az új ember 3mast.
Idén neked az Iniest, Deco, Xavi 3masból ki volt a csere? Hmmm... Egyik se igazán ugye. Akkor meg miről beszélünk. Egy ilyen szintű csapatnak mint a Barca igeni minőségi emberekre van szükség a padon is, akik ugyanúgy megkapják a lehetőséget. A következő meccsen ők lesznek a kezdők. Ez így megy.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.08. 14:42:37

André T. írta:) belső védő: Garay,vagyColoccini

2) jobbszélső védő: Lahm. Ha Ő nem akkor Eboué vagy Clerc.

3) védekező kp.: Ide bárki jó lehet, de a Poulsen/Keita kettős valamelyike tényleg megfelelő, esetleg Marchena.

4) irányító: Moutinho/Lucho/Vaart/Daniel Carvalho (Nasri most írta alá az új contaktot, szóval nem hiszem hogy jönne)

Hadj kérdezem már meg hogy ezek szerinted lesznek olyan hülyék hogy
Ezt is megéltük, te szólsz be vki igazolási tervébe :lol: Innen már csak egy lépés és világvége :lol:

Óóó taníts nagymesteeer!

Már megszoktuk, hogy baromságot írsz, én már immunis is vagyok rá, de ha legalább vki értelmes módon is hozzá akar tenni a fórumhoz akkor legalább hallgass el. Kösz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.05.08. 14:48:53-kor.
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.08. 14:38:55

Na ja!Lehet hogy cserék!De a Moutinho az életbe nem fog nyerni semmit ha élete végéig a Sportingban fog játszani!Lehet hogy ott kezdő!De azért ne mond hogy nem gondolkodnál rajta!!!Ugyanez igaz a Vaart-ra meg a Carvalhora is!
André T.
Jugador del Barça

2008.05.08. 14:34:12

) belső védő: Garay,vagyColoccini

3) védekező kp.: Ide bárki jó lehet, de a Poulsen/Keita kettős valamelyike tényleg megfelelő, esetleg Marchena.

4) irányító: Moutinho/Lucho/Vaart/Daniel Carvalho (Nasri most írta alá az új contaktot, szóval nem hiszem hogy jönne)

Hadj kérdezem már meg hogy ezek szerinted lesznek olyan hülyék hogy
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.08. 14:32:50

Hát igymeg hogy Guardiola az edzőnk meg az a vénsziva Crojf állandóan bepofázik igy biztos hogy szeretett játékosunk elmegy! Semmi esély a maradására!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.08. 14:30:42

Ha nem lennének ők akkor lenne más!

Egyébként én is erre gondoltam amikor tegnap a Barca kapott 3 veszélyes szabadrúgást!Mármint jó helyről!A 3ból egyszer se találtuk el a kaput!Azért ő legalább a kaput eltalálta volna!De sztem egyet tuti elrakott volna a helyére!Ja és én nem fikázom és adnék neki még egy lehetőséget hisz nyert nekünk blt, bajnokságot!Szóval megérdemelné...Csak nem biztos hogy akarja...
Panyi Bálint
Barça C
Kapcsolat:

2008.05.08. 14:27:01

gyerekek kicsit nézzetek máár a szemetekkel is csak egy kicsit!!!!!
Mert most mindenki fikázza RONALDINHÓT vagyis a legtöbben...
pedig mikor a BARCA neeem volt igazán jóó formában akkor ki húzta ki a sz..ból a Barcát???Ronaldinho volt az az ember!!!!!és most neem megy neki a játék ez tény meg elakar menni és miért??azért mert sok kis majom fikázza és piszkálja ezért neem érzi jóól magát pedig egy ilyen klaszist nagyon nehéz pótolni mert egy meccsen két villanása van kb és abból egy gól hanem mind kettő!!!!ezért kell Roni a BARCÁBA!!!!!!az igazolásokról meg nem mondok semmit ez a BARCA vezetőség dolga...
csak annyit akartam volna kifejezni h egy kicsit gondolkozzatok el rajta milyen is lenne Ronaldinho Eto'o Henry és Messi nélkül ez a BARCA!!!!
FORCA BARCELONA!!!!!
"Az igazi sportoló nem csak győzni tud, hanem egy pofon után fel is tud állni..."

"Undorító Kisteleki szemét korrupt MLSZ..meglátjátok visszatérünk és a FRADI bajnok lesz"

Piros fehér zöld a szív de gránát-vörös-kék a lélek BARCÁS leszek amíg élek..;)

Köszönjük Samuel Eto'o---> Zlatan most rajtad a
sor:)
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.08. 14:21:38

Ez azért nagyon érdekes!Ha én lennék ott tuti elküldeném az "Oli"-t meg a Gudjonsennel együtt!

Sztem a Deco is mehet!Mert abszolut nem értem minek oda!Iniesta beérett és jó teljesítményt nyújtott mindenhol(talán kapusposzton kéne kipróbálni) :D !Xavi,Touré is ott vannak!Ennyi középső középpályás meg minek!Sztem menjen....
the Legend
Barça B

2008.05.08. 14:17:27

chrisnagy13 írta:Egyébként meghadj kérdezem
már meg a többieket hogy szerintettek is jobb Zambrotta mint Lahm???

Nem Zambrotta helyére kéne Lahm, hanem Sylvinho vagy Oleguer helyett!
Egyébként nem értem mi ez a rúgjunk ki mindenkit szindróma, csak azért mert pár meccse nem jött össze. Ne értsetek félre Roninak, Deconak, Sylvinhonak, Goudjonsennek, Edmilsonnak, Ezquerronak menni kell, de a többiekkel lehetne még mit kezdeni.
sztem még deco is maradhatna egy évet nagyon jol kezdte az idényt csak lesérült és akko visszaesett a formája és mindenki eladná már ... :?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.08. 14:16:19

Hát ha már Olival kapcsolatban ekkora a népharag akkor felőlem is mehet... :) nem kötődök én hozzá annyira, de szélre cserének megfelelne sztem. Olyan mint a MU-ban Brown. Őt is utálta mindenki anno meg el akarták adni aztán Fergie marasztalta és nagyokat is játszik sokszor a szélen. De akkor felőlem Oli helyett jöhet a B-ből Valiente is.
Zehii
Barça B

2008.05.08. 14:14:18

kfranky írta:
chrisnagy13 írta:Míg egy zuhanyhír szerint Rijkaard és Xavi a Chelseabe megy, de sztem ez kamu. legalábbis Rijkaard, mert Xavi ugye már többször kinyilvánította, hogy szívesen szerződne Angliába... :(
Nem azért de Xavi már többször kinyílvánította,hogy a Barcában szeretné befejezni a pályafutását, a Barcában kezdte Barca nevelés ha elmegy Ronnie akkor ő lessz második számú Csk nem hiszem hogy ijet mondott volna ^^
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 14:12:28

Zozzy hsz.e beindította a fantáziámat.

------------Valdes------------
Alves--Puyol---Milito--Abidal
------------Touré--------------
-------Xavi------Iniesta-------
-----------Messi----------------
--------Eto'o-------Henry-----

ebben az esetben távozik:
Zambrotta, Pinto, Edmilson, Thuram, Deco, Ronaldinho +Oleguer . (Giovani kölcsön)

további szükséges igazolások:
1) belső védő: Garay,vagyColoccini

5) csatár: Zozzy elméletével ide teljesen egyetértek

így a cserepad:
Jorquera, Garay/Coloccini, Marquez, Sylvinho, Keita/Poulsen, Crosas, Lucho/Vaart/Moutinho/Daniel Carvalho, Bojan, Guddy (cserének megfelel), Valami csere csatár + Oleguer helyett valaki, akár a B-ből.

Így 22 fős a keret, ezzel már neki lehet vágni a jövő szezonnak.[/u]
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.08. 14:12:11

Devid16 írta:Persze Messi tud cselezni középen is!Én nem is ezt állítottam!Csak amikor behúzódott komolyan középre és odaállt mellé a diarra meg a gago akkor persze nem nagyon mocorgott!Én erre gondoltamm!De persze ezen a két center is tudna segíteni visszahúzódással!Persze nem a tegnapi meccsen mert akkor mindenki futkosott mint pók a falon!Szóval van bőven lehetőség még ebben a keretben is!Nem értem miért nem próbálkozott többet a Franki!Majd meglátjuk...
Tegnapival az a baj, hogy abszolút nem volt középpályánk. Ha ott lenne a középpályán Iniesta meg Xavi is akkor nem csak Messire kéne az ellenfél középpályájának koncentrálni, így lenne hely Messinek is. Plusz ha elől ott a 2 csatár akkor nyilván rájuk is kell figyelni. Szóval lenne neki ott hely :)
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.08. 14:08:37

Persze Messi tud cselezni középen is!Én nem is ezt állítottam!Csak amikor behúzódott komolyan középre és odaállt mellé a diarra meg a gago akkor persze nem nagyon mocorgott!Én erre gondoltamm!De persze ezen a két center is tudna segíteni visszahúzódással!Persze nem a tegnapi meccsen mert akkor mindenki futkosott mint pók a falon!Szóval van bőven lehetőség még ebben a keretben is!Nem értem miért nem próbálkozott többet a Franki!Majd meglátjuk...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.08. 14:01:06

Csak két hozzászólás!Kapus poszton sztem más kell, VV el tud dönteni egy egy meccset!Sajnos...Meg ez esetben hol lenne Messi?Mert ugye középen nem szeret játszani meg nem is naon tud, hisz tipikus szélső!
Valdesről már leírtam a véleményem a saját topikjában :)

Messi pedig a cseleit ugyan úgy meg tudja csinálni középen is, nekem ez jött le a meccseken. Akkor meg minek kimennie a szélre, úgyis befele fogja csinálni a cseleket...A MU ellen és tegnap a Real ellen is jól csinálgatta középen, csak mivel csak 1 csatár (sőt, néha egyse) várja középen a labdát így reménytelen bárkit is megjátszani és gólhelyzetbe hozni. De 2 csatár esetén ez közel sem lenne reménytelen, és ha 2 klasszis csatár várná ott elől a lasztit akkor lenne okunk reménykedni :)
nekem csak annyi a bajom megint h szélen sose fogunk emgint játszani.mert nincs vonalszélsőnk és nem ártana h ne mindig csak középen próbálnánk jétszani erőltetni a rövidpasszos játékot
Sztem Alves tökéletesen megoldja majd a jobbszélt. Hozzátartozik a felálláshoz, hogy ezt a gyémánt alakzatot csak Alvessel lehetne játszani, mert csak ő az a védő, aki be tudja játszani az egész jobboladlt támadás és védekezés ügyileg is. Abidalra is nagy teher hárulna, de oldja meg! :) Ha néha fentragadna akkor a Xavi-Ini-Touré hármasból vki be tud majd segíteni.
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.08. 13:54:04

Ilúvatar írta:
Zozzy 5 írta:Már leírtam régebben is az elképzeléseim, de most kibővítem egy kicsit, meg hátha többen elolvassák és tudok hatni pár érdekes módon gondolkodó emberre.

A) 4-4-2

Zambrotta, Pinto, Edmilson, Guddy, Thuram, Deco, Ronaldinho.

1) belső védő: Garay

2) jobbszélső védő: Egyértelműen Alves. Ha Ő nem akkor Lahm.

3) védekező kp.: Sorolhatnám a kedvenceim, de beérném az eddig szóbajöttekkel is, tehát Poulsen/Keita.

4) irányító: favorit Moutinho/Nasri, de Luchonak is nagyon örülnék.

5) csatár: nálam az Henry-Eto'o KÖZÉPSŐ!! páros kapna egy évet úgy, hogy stabil kezdők mind2en, így csak cserepadra vennék vkit Bojan mellé. Ezért nem szivesen gondolkozok Benzemákban meg Huntikban, mivel ő padra nagyon drága. Főleg idősebb, klasszis csatárokban gondolkoznék, akik elfogadják a padot de lehet rájuk számítani. Hasamra ötök, azt mondom Trezeguet. Tudom, köze nincs egyenlőre, de sztem tökéletes lenne. Vagy ott van a portugál gólkirály, Lisandro Lopez is. Ő mondjuk más kategória, de nem lenne rossz. De egyébként rengeteg jó csatár van a piacon akik megfelelnének csak nincsneke annyira felkapva...

így a cserepad:

Jorquera, Oleguer, Garay, Marquez, Sylvinho, Keita/Poulsen, Crosas, Lucho/Nasri/Moutinho, Trezeguet/stb..

van ugyebár állítólag 120 millánk. Ehhez hozzáadok mondjuk 40-et amit Decoért és Dinhoért kapnánk. Az 160. Lássuk:
Alves 30 milla
Garay: 20 milla
Keita/Poulsen: 20 milla
Irányító: 25-30 milla
Csatár: 20 milla.
--->
ez kb. pont 120. Tehát az eladások meg mehetnek bevételnek. Sztem korrekt.

FORCA BARCA!

Ezt küldjed már el légyszi Laportának vagy a Mr.T -nek légyszi... nagyon jó kis összeállítás... =D> az oleguer azért az eltávolíthatóak közé tartozik!

nekem csak annyi a bajom megint h szélen sose fogunk emgint játszani.mert nincs vonalszélsőnk és nem ártana h ne mindig csak középen próbálnánk jétszani erőltetni a rövidpasszos játékot
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.08. 13:53:59

Vazze te valami futballmenedzser cuccban utazhatsz! :) Ez az összeállítás sztem is zsír!Csak két hozzászólás!Kapus poszton sztem más kell, VV el tud dönteni egy egy meccset!Sajnos...Meg ez esetben hol lenne Messi?Mert ugye középen nem szeret játszani meg nem is naon tud, hisz tipikus szélső!De a Henry Eto'o kettőst én is nézném egy évig!Sztem is küldheted mailba a Pepnek is:D
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 13:52:52

Zozzy tetszik az elképzelésed. Mondjuk Oleguer az mehetne, meg én nem hoznám Alvest, de amúgy jó.
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.08. 13:47:06

Ja joppoén volt!Van itt már elég sztárocska aki nem nagyon játszik!

Ja az eladó listára én mindenképp feltenném a Valdest meg az Oleggert meg a nagyfejü Gudjonzent is

Egyébként annyi embert írnak össze-vissza mindenkihez hogy már követni se tudom :? Mindenesetre vagy marha nagy mozgás lesz vagy 1-2 játékost adnak le...
Deus
Boixos Nois

2008.05.08. 13:46:03

Zozzy 5 írta:Már leírtam régebben is az elképzeléseim, de most kibővítem egy kicsit, meg hátha többen elolvassák és tudok hatni pár érdekes módon gondolkodó emberre.

A) 4-4-2

Zambrotta, Pinto, Edmilson, Guddy, Thuram, Deco, Ronaldinho.

3) védekező kp.: Sorolhatnám a kedvenceim, de beérném az eddig szóbajöttekkel is, tehát Poulsen/Keita.

5) csatár: nálam az Henry-Eto'o KÖZÉPSŐ!! páros kapna egy évet úgy, hogy stabil kezdők mind2en, így csak cserepadra vennék vkit Bojan mellé. Ezért nem szivesen gondolkozok Benzemákban meg Huntikban, mivel ő padra nagyon drága. Főleg idősebb, klasszis csatárokban gondolkoznék, akik elfogadják a padot de lehet rájuk számítani. Hasamra ötök, azt mondom Trezeguet. Tudom, köze nincs egyenlőre, de sztem tökéletes lenne. Vagy ott van a portugál gólkirály, Lisandro Lopez is. Ő mondjuk más kategória, de nem lenne rossz. De egyébként rengeteg jó csatár van a piacon akik megfelelnének csak nincsneke annyira felkapva...

így a cserepad:

Jorquera, Oleguer, Garay, Marquez, Sylvinho, Keita/Poulsen, Crosas, Lucho/Nasri/Moutinho, Trezeguet/stb..

van ugyebár állítólag 120 millánk. Ehhez hozzáadok mondjuk 40-et amit Decoért és Dinhoért kapnánk. Az 160. Lássuk:
Alves 30 milla
--->

FORCA BARCA!

Ezt küldjed már el légyszi Laportának vagy a Mr.T -nek légyszi... nagyon jó kis összeállítás... =D> az oleguer azért az eltávolíthatóak közé tartozik!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2008.05.08. 13:48:13-kor.
KépKép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.08. 13:43:56

Már leírtam régebben is az elképzeléseim, de most kibővítem egy kicsit, meg hátha többen elolvassák és tudok hatni pár érdekes módon gondolkodó emberre.

A) 4-4-2

Zambrotta, Pinto, Edmilson, Guddy, Thuram, Deco, Ronaldinho. (Giovani felőlem el is mehet de ha maradni akkor akkor is max. kölcsön)

így a cserepad:

Jorquera, Oleguer, Garay, Marquez, Sylvinho, Keita/Poulsen, Crosas, Lucho/Nasri/Moutinho, Bojan, Trezeguet/stb..

Alves 30 milla
--->

B) 4-3-3/4-2-3-1

Igazság szerint én ezt már nem támogatnám, de nagy valószínűséggel fogunk így felállni jövőre is. Mondjuk egy ilyen taktikai alakzaton belül is millió stratégiai dolgot meg lehet varálni.
LÉnyegében viszont egészen a középpályáig ugyan ezekre az igazolásokra lesz szükség, annyi kivétellel, hogy irányító tuti kell majd, plusz vki Ronnie helyére. Viszont így több olyan játékosunk is sokszor csak padon lesz majd, akik értékesek és sokat hozzá tudnának tenni (Henry, Iniesta...). Ezért nem állok emellett.

Ezek az én elképzeléseim, sztem semmi túlzás és nagyravágyás nincs benne. Simán megvalósítható.

A legnagyobb kérdés persze Guardiola személye és ténykedése lesz. Ha nem megfelelő a posztra akkor variálhatunk akárhogy. Reméljük jó lesz.

FORCA BARCA!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.05.08. 13:49:04-kor.
Deus
Boixos Nois

2008.05.08. 13:42:00

ZS10 írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én Adriano-t idehoznám!

ez most ugye valami vicc?...
Csak a Barca! írta:
ZS10 írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én Adriano-t idehoznám!
Melyiket?
sztem azt az alkoholista-éjszakaibulizós brazil focistát... ő az:
http://madeinbrazilmag.com/sports/adriano-oct19-1.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2008.05.08. 13:44:07-kor.
KépKép
kfranky
Jugador del Barça

2008.05.08. 13:39:33

chrisnagy13 írta:Egyébként meghadj kérdezem

Egyébként nem értem mi ez a rúgjunk ki mindenkit szindróma, csak azért mert pár meccse nem jött össze. Ne értsetek félre Roninak, Deconak, Sylvinhonak, Goudjonsennek, Edmilsonnak, Ezquerronak menni kell, de a többiekkel lehetne még mit kezdeni.
A goal.com szerint Decora ráhajtott a Bayern.

Míg egy zuhanyhír szerint Rijkaard és Xavi a Chelseabe megy, de sztem ez kamu. legalábbis Rijkaard, mert Xavi ugye már többször kinyilvánította, hogy szívesen szerződne Angliába... :(
ZS10
Jugador d'estrella

2008.05.08. 13:39:32

Nem tudom ki hogy van vele, de én Adriano-t idehoznám!
chrisnagy13
Jugador del Barça

2008.05.08. 13:37:31

Egyébként meghadj kérdezem

Lezárt