2008.05.08. 13:43:56
Már leírtam régebben is az elképzeléseim, de most kibővítem egy kicsit, meg hátha többen elolvassák és tudok hatni pár érdekes módon gondolkodó emberre.
A) 4-4-2
------------Valdes------------
Alves--Puyol---Milito--Abidal
------------Touré--------------
-------Xavi------Iniesta-------
-----------Messi----------------
--------Eto'o-------Henry-----
ebben az esetben távozik:
Zambrotta, Pinto, Edmilson, Guddy, Thuram, Deco, Ronaldinho. (Giovani felőlem el is mehet de ha maradni akkor akkor is max. kölcsön)
további szükséges igazolások:
1) belső védő: Garay
2) jobbszélső védő: Egyértelműen Alves. Ha Ő nem akkor Lahm.
3) védekező kp.: Sorolhatnám a kedvenceim, de beérném az eddig szóbajöttekkel is, tehát Poulsen/Keita.
4) irányító: favorit Moutinho/Nasri, de Luchonak is nagyon örülnék.
5) csatár: nálam az Henry-Eto'o KÖZÉPSŐ!! páros kapna egy évet úgy, hogy stabil kezdők mind2en, így csak cserepadra vennék vkit Bojan mellé. Ezért nem szivesen gondolkozok Benzemákban meg Huntikban, mivel ő padra nagyon drága. Főleg idősebb, klasszis csatárokban gondolkoznék, akik elfogadják a padot de lehet rájuk számítani. Hasamra ötök, azt mondom Trezeguet. Tudom, köze nincs egyenlőre, de sztem tökéletes lenne. Vagy ott van a portugál gólkirály, Lisandro Lopez is. Ő mondjuk más kategória, de nem lenne rossz. De egyébként rengeteg jó csatár van a piacon akik megfelelnének csak nincsneke annyira felkapva...
így a cserepad:
Jorquera, Oleguer, Garay, Marquez, Sylvinho, Keita/Poulsen, Crosas, Lucho/Nasri/Moutinho, Bojan, Trezeguet/stb..
van ugyebár állítólag 120 millánk. Ehhez hozzáadok mondjuk 40-et amit Decoért és Dinhoért kapnánk. Az 160. Lássuk:
Alves 30 milla
Garay: 20 milla
Keita/Poulsen: 20 milla
Irányító: 25-30 milla
Csatár: 20 milla.
--->
ez kb. pont 120. Tehát az eladások meg mehetnek bevételnek. Sztem korrekt.
B) 4-3-3/4-2-3-1
Igazság szerint én ezt már nem támogatnám, de nagy valószínűséggel fogunk így felállni jövőre is. Mondjuk egy ilyen taktikai alakzaton belül is millió stratégiai dolgot meg lehet varálni.
LÉnyegében viszont egészen a középpályáig ugyan ezekre az igazolásokra lesz szükség, annyi kivétellel, hogy irányító tuti kell majd, plusz vki Ronnie helyére. Viszont így több olyan játékosunk is sokszor csak padon lesz majd, akik értékesek és sokat hozzá tudnának tenni (Henry, Iniesta...). Ezért nem állok emellett.
Ezek az én elképzeléseim, sztem semmi túlzás és nagyravágyás nincs benne. Simán megvalósítható.
A legnagyobb kérdés persze Guardiola személye és ténykedése lesz. Ha nem megfelelő a posztra akkor variálhatunk akárhogy. Reméljük jó lesz.
FORCA BARCA!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Zozzy 5 2008.05.08. 13:49:04-kor.