Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 20:31:23

AdaMM írta:...
Két vagyis inkább három meglátásom van.

1. Lahm egyedül kevés Abidal és Alves cseréjének. Kell még valaki.

2. DeRossi? Ez ugye csak vicc? Esélytelen. Meg ott van Yaya, szóval csak csere vkp kell.

3. Benzema? Minek? Valami olyan csatár kell max aki hajlandó padozni.
AdaMM
Barça C

2008.05.08. 20:26:18

Az én csapatom!
Támadó focira illetve labdatartásra való tekintettel én a karácsonyfa alakzatot alkalmaznám: 4-1-2-2-1

Védők:

Jobb: Alves/Lahm
Közép1: Puyol/Garay
Közép2: Milito/Coloccini
Bal: Abidal

Középpálya:

Védekező Közép: Yaya, Keita (Rápróbálnék De Rossira bár szerintem esélytelen h. eljöjjön de ő nagyon jó lenne)

Bal közép: Silva/Iniesta

Jobb Közép: Alves (mert itt is jó és a támadásokba gyakrabban részt tud venni)/Xavi/Giovanni

Támadók:

Bal támadó: Henry/Iniesta

Jobb Támadók: Messi/Bojan/Vagy egy friss igazolás

Center: Eto'o/Henry/Benzema

Így nézne ki:

Eto'o/Henry/Benzema

Henry/Iniesta/Fabregas Messi/Bojan

Silva/Iniesta Alves/Xavi/Deco

Yaya/Keita/De Rossi :)/Marquez

Abidal Milito/Coloccini Puyol/Garay Alves/Lahm

Várom a pzitív illetve negatív commenteket!

Forca Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 20:09:16

barca0417 írta: De Valiente biztos, hogy jobbhátvéd, vagy lagalább tud ott jól játszani? mert nem ismerem, de ha az akkor tényleg jó lenne cserének.
Amikor bemutatkozott a nagy csapatban a kupában, akkor Belletti helyére állt be.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 20:04:40

visca el barca írta:
persze, persze igazad van. én bevallom egyszer nem láttam még a barca b-seket játszani, igy nem mondok roluk semmit. de félek, hogy Guardiola (ha ő lesz), belekezd olyan mértékű fiatalításba ami egy barcanál nem biztos h jó.

én már azt is rossz szemmel nézem, hogy egy 20 éves gyereknek kell (kéne) hátán vinni a csapatot. bojan is tejfeles szájú de már sokan istenként kezelik. kupa, vagy tétnélküli meccsen játszhatnak crosasék, de sztem első csapatba még (?) nem valók (mondom ugy, hogy tényleg nem nagoyn láttam még oket)

továbbra is azt mondom nem kell ide sok uj játékos. kell egy jobb védő, egy középső védő, egy védekező kp (ez a legfontosabb poszt ahova kéne yaya mellé vki) illetve egy ember ronnie helyére (deco kérdéses). csatár nem kell. ott van anri, eto'o, bojan. guddyt tartanám, mert a felező vonalontól felfele mindenhol bevethető)

van itt még vmi. érdekes téma ez a "valencia csődbe megy, mehet mindenki"... én tudnék válogatni (hiáynposztokra)

jobb hátvédnek ottvan miguel, középre marchena, vkp-nak albelda, bal oldalra támadónak silva...

csendben jegyzem meg, ha nemsoké' van hildebrandot is hoznám...
Okvetlenül nem kéne elküldeni Guddyt és Decot, de ha még akarunk értük pénzt kapni, akkor most kell lépni.

Az meg, hogy mennyire van csődben a Valencia, nem tudom, de nem hiszem, hogy annyira, hogy ki kéne árusítaniuk az egész csapatot.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.08. 20:02:10

az igazolásokkal kapcsolatban, tetszenek az új ötletek Toulalan és Valiente is. De Valiente biztos, hogy jobbhátvéd, vagy lagalább tud ott jól játszani? mert nem ismerem, de ha az akkor tényleg jó lenne cserének.
csatár nem biztos hogy kell, de ha igen akkor is nem Benzema, vagy Huntelaar, mert nekik nem való a pad. nekünk inkább egy rutinos Larsson utód kéne, aki viseli a padot, és lehetőleg gólérzékeny legyen. És az se lenne baj, ha tudna fejelni. Talán Crespo, vagy Carew...Szóval nekünk most nem a felakapott sztárcsatárokat kéne űzni, mint Benzema,Huntelaar,Villa,vagy Drogba, mert itt van nekünk Henry, Eto'o, és Bojan is fejlődik fokozatosan. a támadószekcióba kéne egy irányító, meg egy szélső, aki lehetőleg mindkét szélen bevethető. vagyis én mindenképpen 2 embert vennék ezek közül: Mancini,Silva,Vaart,Diego,Lucho, mondjuk ha Mancini lenne az egyik akkor melléje Diego vagy Vaart, esetleg Lucho jöhetne.
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2008.05.08. 19:56:49

Sztem se lenne rossz 5let lecsapni 1-2 valenciai játékosra.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 19:54:28

A 11est én oda adnám jövőre Bojannak.
Karashu írta:Csak a Barca!-nak:

Nem rossz elképzeléseid vannak, kifejezetten jók, csak drága mulatság lenne! Minden esetre szép munkát csináltál, én örülnék ha ez valóra válna! :)

Mellesleg, azt a nyomorék Ronaldinho-t kihagytad a sorból, de látom, hogy Neked is annyit jelent mint nekem: egy nagy büdös semmit! :) Vagy csak kifelejtetted?
Akkor mégse végeztem jó munkát. :D Roniról megkeletkeztem. Hmmm... :D Hát természetesen ő s maradna.
Hogy menyire lenne drága mulatság, azt nem tudom, de a játékos eladásainkból lehetne fedezni egy részét, a másik részéért meg zsebbe kell nyúlni, nem vitás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.05.08. 19:59:38-kor.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.05.08. 19:54:02

Csak a Barca!-nak:

Nem rossz elképzeléseid vannak, kifejezetten jók, csak drága mulatság lenne! Minden esetre szép munkát csináltál, én örülnék ha ez valóra válna! :)

Mellesleg, azt a nyomorék Ronaldinho-t kihagytad a sorból, de látom, hogy Neked is annyit jelent mint nekem: egy nagy büdös semmit! :) Vagy csak kifelejtetted?
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.08. 19:52:53

Csak a Barca! írta:Ez így van. De ha megnézed az érkezőket, akkor ott is vannak olyan játékosok, akik nem esnek a sztár kategóriába. Valiante, Crossas...
persze, persze igazad van. én bevallom egyszer nem láttam még a barca b-seket játszani, igy nem mondok roluk semmit. de félek, hogy Guardiola (ha ő lesz), belekezd olyan mértékű fiatalításba ami egy barcanál nem biztos h jó.

én már azt is rossz szemmel nézem, hogy egy 20 éves gyereknek kell (kéne) hátán vinni a csapatot. bojan is tejfeles szájú de már sokan istenként kezelik. kupa, vagy tétnélküli meccsen játszhatnak crosasék, de sztem első csapatba még (?) nem valók (mondom ugy, hogy tényleg nem nagoyn láttam még oket)

továbbra is azt mondom nem kell ide sok uj játékos. kell egy jobb védő, egy középső védő, egy védekező kp (ez a legfontosabb poszt ahova kéne yaya mellé vki) illetve egy ember ronnie helyére (deco kérdéses). csatár nem kell. ott van anri, eto'o, bojan. guddyt tartanám, mert a felező vonalontól felfele mindenhol bevethető)

van itt még vmi. érdekes téma ez a "valencia csődbe megy, mehet mindenki"... én tudnék válogatni (hiáynposztokra)

jobb hátvédnek ottvan miguel, középre marchena, vkp-nak albelda, bal oldalra támadónak silva...

csendben jegyzem meg, ha nemsoké' van hildebrandot is hoznám...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.08. 19:50:50

messinho19 írta:ti kinek adnátok a 10es mezt jövöre?

A, Leo Messi
B, A leendő irányító
C, Eto,o
D, más
én a leendő irányítónak, reményeim szerint Van der Vaart-nak. Bojannak adnám a 7-est, és a 11-est se védőnek adnám, hanem mondjuk az érkező szélsőközéppályásnak.
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2008.05.08. 19:42:51

Csak a Barca! írta:Jövő évre a keretem: (*=új igazolt játékos, személyére később térek ki)

Kapus: VV/Jorquera
Baloldali védő: Abidal/Sylvinho
Jobboldali védő: */Valiente
Középső védő: Puyol/Milito/Marquez/*
Vkp: Yaya/Marquez/*
Középső középpálya: Xavi/Iniesta/*/Crosas
Jobb szélső: Messi/Giovani/Bojan
Bal szélső: */Iniesta/Giovani/Henry
Csatár: Eto'o/Henry/Bojan/*

Valdés: Az első számú kapus, teljen jó játékos, nem tudom mi a baja vele egyeseknek. Már már beérett. Néha vannak ugyan érdekes megmozdulásai, de melyik kapusnak nincsenek?
Jorquera: Egyértelműen a csere kapus.
Abidal: Az ő helye is megkérdőjelezhetetlen a védelem bal oldalán.
Sylvinho: Idén is bizonyította, hogy van még benne lelkesedés és amikor lehetőséget kap próbál azzal élni is, így Abidal cseréjeként mindenképpen helye van a keretben jövőre.
Valiente: Felhoznám a B-ből, csere embernek a jobb szélső oldalon tökéletesen megfelelő.
Puyol: Nem részletezem. (C)
Milito: Mindig is sokra tartottam, már mikor a Zaragozaban játszott akkor is.
Marquez: Nagy előnye, hogy régóta a keretnél van és hajlandó padozni is, emellett a vkp poszton is bevethető.
Yaya: Egyértelműen az első számú a vkp posztra, jó igazolásnak tartom, jövőre ennél még csak jobb lesz.
Xavi: Puyol mellett a csapat másik nagy ikonja.
Iniesta: Ő is meghatározó játékosa mára a keretnek. Elég univerzális játékos, sok poszton bevethető.
Crosas: Ugyan a Lyonban maradandót nem alkotott, de cserének mindenképpen megfelelő.
Messi: No comment
Giovani: Ugyan nem sokat mutatott be a tehetségéből, de a jövő csapatának egyik meghatározó egyénisége lehet, van még ideje fejlődni, emelett a támadó szekció minden posztján bevethető.
Bojan: szinte ugyan az mint Giovani
Henry: Nem sikerült neki valami fényesre a bemutatkozó éve a csapatnál, de nem volt egyszerű dolga új ország, kicsit más poszt. Jövőre ennél csak jobb lehet és lesz is.
Eto'o: A közép csatár. Megkérdőjelezhetetlen a posztján. Az idei év neki sem volt egy parádé, de kinek volt az?

Távozók:
Pinto: Hát sokat nem láttunk a képességeiből, így nem tudott lenyűgözni és helyet szerezni a keretben.
Oleguer: Nálami mindig is fekete bárány volt. Idén elején sok lehetőséget kapott mégse tudott élni vele, sőt. Így nincs maradása.
Thuram: Felette ljárt az idő. Fiatalabb játékos kell helyette.
Zambrotta: Sokat nem produkált, mióta itt van Barcelonában, ráadásul el is vágyódik, menjen.
Edmílson: Elég sérülékeny, ha meg játszik akkor is inkább netenné...
Deco: Lassan túl van pályája zenitjén és már nem képes a csapat olyan egyénísége lenni mint volt, ráadásul menni is akar, hát menjen.
Gudjohnsen: Már annak ideén se értettem minek ő nekünk, nem is vált be. Viszlát.
Ezquerro: Nem sokat produált mostanában, nincs rá szükség.
Rijkaard: No comment.

Érkezők:
Edző: Nem tudom ki lenne a legjobb megoldás. Én egy Laudrup-Guardiola kombinációt preferálnák. Mourinho lehet, hogy jó edző, de szerintem nem ő megfelelő ember. Nem kell az nekünk, hogy lejárassa a csapatot a médiában. Alternatívám Luiz Felipe Scolari, aki a vb után elhagyja a Portugál válogatottat.
Jobboldali védő: Erre a posztra én nem favorizálom annyira Alvest. Igaz, hogy nem ügyetlen gyerek, de elég drága, ráadásul nekem a stílusa sem túl megnyerő. Erre a posztra a jelöltjeim: Lahm/Eboué/Kolo Touré/Clerc. Leginkább a 2 elefántcsontpartit favorizálom. Jók ezek a csupa erő csupa izom afrikai gyerekek, akik felszántják a pályát.
Középső védő: 2 jelöltem van: Coloccini és Garay. Coloccini mert jól mutatnának együtt Puyollal a pályán, mellesleg nem véletlenül 25szörös válogatott. Garay nagyon fiatal és nagyon tehetséges, biztos hogy sokra viszi még, jó lenne, ha nálunk tenné.
Vkp: Ide konkrét jelöltem nincs, bárki jó lehet. Pl: Zapater/Keita/Poulsen/Marchena...
Bal szélső: Erre a posztra is alternatívám van. Az egyik a sokat emlegetett Silva, aki fiatal, tehetséges és még spanyol is, a másik a keveset emlegetett Kalou, aki szintén fital, tehetséges, de nem spanyol.
Csatár: Szükség van még egy befejező csatárra is, aki nem más mint Diego Milito. Mivel a Zaragoz idei szereplése nem nevezhető valami fényesnek, szinte borítékolható a távozása, olcsón meg szerezhető és gólerős.

Köszönöm, hogy végig olvastad. Bocsánat, amiért kicsit hosszú lett.:D
Ez lenne a 23 fős keretem a jövő szezonra. Várom a véleményeteket, észrevétetek.

Kimaradt az irányító. :D Természetesen azt is vennék. Erre a posztra jelöltjeim: Moutinho/Vaart/Lucho/Daniel Carvalho. A lényeg, hogy tapasztalt, a nemzetközi porondon is ismert és elismert játékos legyen. Ez talán Moutinho nem igaz, de a másik 3 mindenképp az.
Sztem jo 5let én ugy hallottam de nem minden pletykát szabad elhinni h Deco helyére jön Lucho, Deco meg megy Porto, magyarul csere.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 19:40:41

visca el barca írta:
Csak a Barca! írta:Várom a véleményeteket,észrevétetek.
a távozókhoz:

- felsoroltál mindenkit, aki nem sztár kategoriába tartozik.

- értsétek már meg, hogy egy keret nem állhat 23 messiből, xaviból, meg puyolbol

- mindig lesz egy guddy, vagy egy ezquerro. és ez így is van rendjén
Ez így van. De ha megnézed az érkezőket, akkor ott is vannak olyan játékosok, akik nem esnek a sztár kategóriába. Valiante, Crossas...
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.08. 19:37:49

Csak a Barca! írta:Várom a véleményeteket,észrevétetek.
a távozókhoz:

felsoroltál mindenkit, aki nem a "sztár" kategoriába tartozik.

értsétek már meg, hogy egy keret nem állhat 23 messiből, xaviból, meg puyolbol

mindig lesz egy guddy, vagy egy ezquerro. és ez így is van rendjén.
kell a töltelék (Istenem, ha magyar pályán ilyen töltelékek lennének..) mert különben csődbe mennénk, 3 hét alatt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.05.08. 19:40:51-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barcafankid
Barça B
Kapcsolat:

2008.05.08. 19:12:21

Mégegyszer szólok, hogy ha vmit elfelejtettél odaírni, akkor használd a SZERKESZT gombot!
S.
barcafankid
Barça B
Kapcsolat:

2008.05.08. 19:11:15

Jövő évre a keretem: (*=új igazolt játékos, személyére később térek ki)

Valdés: Az első számú kapus, teljen jó játékos, nem tudom mi a baja vele egyeseknek. Már már beérett. Néha vannak ugyan érdekes megmozdulásai, de melyik kapusnak nincsenek?
Sylvinho: Idén is bizonyította, hogy van még benne lelkesedés és amikor lehetőséget kap próbál azzal élni is, így Abidal cseréjeként mindenképpen helye van a keretben jövőre.
Valiente: Felhoznám a B-ből, csere embernek a jobb szélső oldalon tökéletesen megfelelő.
Marquez: Nagy előnye, hogy régóta a keretnél van és hajlandó padozni is, emellett a vkp poszton is bevethető.
Yaya: Egyértelműen az első számú a vkp posztra, jó igazolásnak tartom, jövőre ennél még csak jobb lesz.
Iniesta: Ő is meghatározó játékosa mára a keretnek. Elég univerzális játékos, sok poszton bevethető.
Crosas: Ugyan a Lyonban maradandót nem alkotott, de cserének mindenképpen megfelelő.
Giovani: Ugyan nem sokat mutatott be a tehetségéből, de a jövő csapatának egyik meghatározó egyénisége lehet, van még ideje fejlődni, emelett a támadó szekció minden posztján bevethető.
Henry: Nem sikerült neki valami fényesre a bemutatkozó éve a csapatnál, de nem volt egyszerű dolga új ország, kicsit más poszt. Jövőre ennél csak jobb lehet és lesz is.
Eto'o: A közép csatár. Megkérdőjelezhetetlen a posztján. Az idei év neki sem volt egy parádé, de kinek volt az?

Távozók:
Pinto: Hát sokat nem láttunk a képességeiből, így nem tudott lenyűgözni és helyet szerezni a keretben.
Oleguer: Nálami mindig is fekete bárány volt. Idén elején sok lehetőséget kapott mégse tudott élni vele, sőt. Így nincs maradása.
Zambrotta: Sokat nem produkált, mióta itt van Barcelonában, ráadásul el is vágyódik, menjen.
Deco: Lassan túl van pályája zenitjén és már nem képes a csapat olyan egyénísége lenni mint volt, ráadásul menni is akar, hát menjen.
Gudjohnsen: Már annak ideén se értettem minek ő nekünk, nem is vált be. Viszlát.

Érkezők:
Edző: Nem tudom ki lenne a legjobb megoldás. Én egy Laudrup-Guardiola kombinációt preferálnák. Mourinho lehet, hogy jó edző, de szerintem nem ő megfelelő ember. Nem kell az nekünk, hogy lejárassa a csapatot a médiában. Alternatívám Luiz Felipe Scolari, aki a vb után elhagyja a Portugál válogatottat.
Jobboldali védő: Erre a posztra én nem favorizálom annyira Alvest. Igaz, hogy nem ügyetlen gyerek, de elég drága, ráadásul nekem a stílusa sem túl megnyerő. Erre a posztra a jelöltjeim: Lahm/Eboué/Kolo Touré/Clerc. Leginkább a 2 elefántcsontpartit favorizálom. Jók ezek a csupa erő csupa izom afrikai gyerekek, akik felszántják a pályát.
Középső védő: 2 jelöltem van: Coloccini és Garay. Coloccini mert jól mutatnának együtt Puyollal a pályán, mellesleg nem véletlenül 25szörös válogatott. Garay nagyon fiatal és nagyon tehetséges, biztos hogy sokra viszi még, jó lenne, ha nálunk tenné.
Vkp: Ide konkrét jelöltem nincs, bárki jó lehet. Pl: Zapater/Keita/Poulsen/Marchena...
Bal szélső: Erre a posztra is alternatívám van. Az egyik a sokat emlegetett Silva, aki fiatal, tehetséges és még spanyol is, a másik a keveset emlegetett Kalou, aki szintén fital, tehetséges, de nem spanyol.
Csatár: Szükség van még egy befejező csatárra is, aki nem más mint Diego Milito. Mivel a Zaragoz idei szereplése nem nevezhető valami fényesnek, szinte borítékolható a távozása, olcsón meg szerezhető és gólerős.

Köszönöm, hogy végig olvastad. Bocsánat, amiért kicsit hosszú lett.
Ez lenne a 23 fős keretem a jövő szezonra. Várom a véleményeteket, észrevétetek
Ngyon jo az elkepzelesed....gratula..viszont en annyiban valtoztatnek,hogy Coloccini helyett ahogy mar tobbszor is mondtam inkabb MErteseckert favorizalnam....a vedekezo posztra jo otlet Toulalan...jah es nem emlietettel 1 iranyitot....es en diego millito helyett Rodrigo Palaciot hoznam,ha mar Benzema vagy HUntelaar nem jonne
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 19:00:27

Jövő évre a keretem: (*=új igazolt játékos, személyére később térek ki)

Távozók:

Érkezők:

Köszönöm, hogy végig olvastad. Bocsánat, amiért kicsit hosszú lett.:D
Ez lenne a 23 fős keretem a jövő szezonra. Várom a véleményeteket, észrevétetek.

Kimaradt az irányító. :D Természetesen azt is vennék. Erre a posztra jelöltjeim: Moutinho/Vaart/Lucho/Daniel Carvalho. A lényeg, hogy tapasztalt, a nemzetközi porondon is ismert és elismert játékos legyen. Ez talán Moutinho nem igaz, de a másik 3 mindenképp az.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.05.08. 19:38:19-kor.
barcafankid
Barça B
Kapcsolat:

2008.05.08. 18:59:49

Valdés, Jorquera
Alves, Milito, Garay, Puyol, Albiol, Sylvinho, Abidal
Xavi, Touré, Iniesta, Silva, Veloso/Toulalan, Nasri/Diego/Lampard
Messi, Eto'o, Henry, Benzema, Bojan, Gio
szerintem lampard jo megoldas lenne;meg Toulalan is jobb poulsennel meg Keitanal!!A kozepvedekezo posztra meg Mertesackert vagy Naldot latnam szivesen..
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.08. 18:50:21

the Legend írta:albiol meg tök felesleges ha itt van garay
Miért felseleges a Barcába minden jó játékos, nézd meg idén is mennyi sérülés volt Garay nem a hegylakó. Szóval azzal eggyet értek hogy kéne még egy Közép Hátvéd de abban nem vagyok biztos hogy Albiol a leg megfelelőbb.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
the Legend
Barça B

2008.05.08. 18:45:56

messinho19 írta:Valdés, Jorquera
Alves, Milito, Garay, Puyol, Albiol, Sylvinho, Abidal
Xavi, Touré, Iniesta, Silva, Veloso/Toulalan, Nasri/Diego/Lampard
Messi, Eto'o, Henry, Benzema, Bojan, Gio
minek benzema szted eljönne cserének? :? mer messi etoo és henry melllet nem hiszem h kezdö lenne.
toulalan jo ötlet lene láttam pár lyon meccset ahol szinte egyszer sem tutták rajta át vinni a labdát és nem is lenne drága.
albiol meg tök felesleges ha itt van garay
ab1daL
Director del Fútbol

2008.05.08. 18:44:44

Hello mindenkinek, uj vok csak azért köszöntem be! :) Remélem Dani Alves jön majd Zambi helyére, mert elkell 1-2 védő azért. Valdést pedig szereintem sem kell eladni, naon jo kapus, néha-néha van 1-2 hibája de ki nem hibázik? :)
Forca Barca !
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.08. 18:38:51

Zehii írta:Lehet hogy Lampardot kéne megvenni el akar jönni a Chelseaből sokszor fenyegette már a Chelsea vezetőit azzal h kivásárolja magát és sokszor közelállt ahhot hogy eljöjön a Barcához és az 1ik legjobb irányító....
Ezt a dolgot én is elképzelhetőnek tartom.

Bolond aki VAldest eladná, aki Nuert akarja az legyen Shalke drukker, mert Valdes cool!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Zehii
Barça B

2008.05.08. 18:35:25

Lehet hogy Lampardot kéne megvenni el akar jönni a Chelseaből sokszor fenyegette már a Chelsea vezetőit azzal h kivásárolja magát és sokszor közelállt ahhot hogy eljöjön a Barcához és az 1ik legjobb irányító....
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.08. 18:34:17

Érdekes...Kapus poszton akartok változtatni?: D Hisz a középpálya és a védősor a leggyengébb!Az az egy nyugtat hogy megvan egy jó gerinc!VV Puyol,Iniesta, Xavi, Toure, Messi, Bojan!Ezek azért jó nevek!Kell egy sztár meg néhány kiegészítő, húzóember!Szerintem csak ennyi lessz nyáron!Nem tudom elképzelni hogy Drogbát,Rooneyt vagy akármi ilyet megvennénk...Remélem én is hogy Dinho marad!Mert ha nem érdekelne hogy kit vesznek meg aki igy tudja tenni a zsugát...

Visca el Barca
Poszi
Jugador del Barça

2008.05.08. 18:28:57

Messi egyértelmű, de nem biztos hogy kellene neki.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.08. 18:27:55

messinho19 írta:ti kinek adnátok a 10es mezt jövöre?

A, Leo Messi
B, A leendő irányító
C, Eto,o
D, más
Nem túl sok értelmét látom, de szerintem semmi képpen nem Messi mert ő már a 19 es mezt kult mezzé tette a Barcában. Olyas valakinek kéne kapnia akinek gagyi mez száma van Szerintem Bojan nak vagy, attól függ hogy ki lessz az akit LAporta annyira ide akar hozni irányítónak.
Lezárt