Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem kell ez....Enrique írta:Nem akarom minden áron VV-t védeni, de ha megmutatnád, mostanában melyik gól volt a tökéletesen működő védelem mögött a bakizó Valdésé, azt szívesen megnézném.Komiszka írta:Egy rossz szót nem szólnék ha Valdes a védelem miatt kapna minden gólt, de sajna nem így van, sok a baki.
Nem akarom minden áron VV-t védeni, de ha megmutatnád, mostanában melyik gól volt a tökéletesen működő védelem mögött a bakizó Valdésé, azt szívesen megnézném.Komiszka írta:Egy rossz szót nem szólnék ha Valdes a védelem miatt kapna minden gólt, de sajna nem így van, sok a baki.
Én sem. Az elsőt Raul oda rúgta, ahova kell, szép volt. A másodikról egyáltalán nem tehet, ilyenkor a kapusnak a labda várható útját kell követnie, azaz menni a hosszú felé, mivel az elég blama, ha -más egyéb- érintés nélkül kerül a labda a hálóba. Azzal nem lehet spekulálni, hogy valaki majd csak beleér, azt csinálta amit kell(vagyis amit a kapusoknak tanítanak), ellenben a csapattársai. Az egészben az a dühítő, hogy nem lehet azt mondani, hogy bárki is lemaradt Robbenről, mivel egyáltalán nem is volt embere, amatőr hiba, pokolian amatőr. Higuain góljánál egyből Marci jutott eszembe, szerencsétlent mindig szídja, hogy nem tud gólt lőni, hát mikor lőjjön, ha nem a Barça ellen...Tiziben sem lehet hibáztatni, max annyiban, hogy RvN mindig oda lövi a tiziket, már a Nou Campban is oda lőtte, mondjuk Valdés meg általában oda vetődik, ahova most is, de egy tizenegyes gól miatt nem lehet a kapust elővenni.miihii írta:Kapott 4 gólt madridban?Milyeneket is?Raul egy elé pattanót bevert 16ról (előfordul...) ;Robben tök egyedül hagyva (!) befejelt egy beadást 4 m-ről (oké itt ha előredobja magát,TALÁN menthet...);Higany kapott egy zsugát,6 m-ről beütötte (a védők nyomozták csak);és egy 11est (no comment).Hát nem tudom,én nem varrnám az ő nyakába egyiket sem.
Persze ilyenkor már jól szerepelt a védelmünk, az a védelem, amiről egy emberi szó nem hangzott el itt a fórumon hónapok óta, akkor hogy is van ez?Messi-#19 írta:vagy a védelmünk jól szerepelt leszámítva a reál elleni meccset
vagy a védelmünk jól szerepelt leszámítva a reál elleni meccsetEnrique írta:Még annyit a témához, hogy a legjobbnak tartott Casillas alig állt jobban a szerdai meccs előtt a szezont nézve, mint Valdés.Most vagy VV véd majdnem olyan jól mint Casi, vagy Casi teljesítménye romlott le VV szintjére - ami ugye kizárt.
- Casillas: 0,89 koeff (31 kapott gól/35 meccs)
Victor Valdés: 0,91 koeff. (31/34)
Nincs több mondanivalóm.
Épp ma ment el mellettem Koszta Jani a kisfiával,meg a feleségével!Varga Tamás írta:Hát igen. A felsorolt kapusok a posztjuk megszégyenítői voltak. Koszta Jani hozzájuk képest világklasszis kapuvédő volt. Dutruel, meg Enke: őket szerintem vakok látták védeni, és gyengénlátók igazolták le a vakok tanácsára.Enrique írta:Inkább áldjátok az eget, hogy VV-t kell "elviselni" Hespek, Dutruelek, Reinák meg Enkék helyett... Már aki emlékszik rájuk.
Valdés egy baromi jó képességű kapus, és bár tegnap ő SEM játszott jól, nagyon sok meccset köszönhet neki a csapat. Lehet, hogy elfogult vagyok, de el nem cserélném senkire.
Nekem az a véleményem, hogy Valdés idegileg fáradt el. Egy jó védelem mögött ő is Zamora-díjra esélyes lett volna, de a védelem a szezon második felében csapnivaló. Nehéz lehet megemészteni, hogy szinte ellenállás nélkül jön az ellenfél a kapujára. Ez idegörlő és szerintem kikészült. Jó hogy itt az idény vége. Én is mellette vagyok, mintsem a Dutruelek, Bonanók mellett.Enrique írta:Inkább áldjátok az eget, hogy VV-t kell "elviselni" Hespek, Dutruelek, Reinák meg Enkék helyett... Már aki emlékszik rájuk.
Valdés egy baromi jó képességű kapus, és bár tegnap ő SEM játszott jól, nagyon sok meccset köszönhet neki a csapat. Lehet, hogy elfogult vagyok, de el nem cserélném senkire.
Hát igen. A felsorolt kapusok a posztjuk megszégyenítői voltak. Koszta Jani hozzájuk képest világklasszis kapuvédő volt. Dutruel, meg Enke: őket szerintem vakok látták védeni, és gyengénlátók igazolták le a vakok tanácsára.Enrique írta:Inkább áldjátok az eget, hogy VV-t kell "elviselni" Hespek, Dutruelek, Reinák meg Enkék helyett... Már aki emlékszik rájuk.
Lassan már hányni tudnék tőlled..Eszméletlen h ennyire közszemléletre teszed azt h mennyire utálod V.V-t.Hallod legközelebb állj be te aztán majd 20 millió ember fog majd rajtad röhögni-Köztük én is.Senki nem kiváncsi rád!Itt "osztod az észt" közben meg sírva könyörögsz Istenhez h hadd bakizzon.Szép kis Barca drukker vagy mondhatom!Gomezinho írta:Hát igen , igen! Itt sem ártana egy kis vérfrissítés!hihetetlen hogy egy hazatartólabdát nemtud lekezelni! Aki azt mondja hogy megérett meg minden az kamu! Magasabb szinten nem fog már jétszani bekell tudni, vagy jó igy vagy megoldást keresünk!
Nem is olyan rég még jó csapatunk volt.Akkor is ezt szajkóztad?Döbbenetes, hogy évek óta nincs kapuskérdés nálunk.....
Pedig a régi mondás is eként szól: a jó csapathoz először is végy egy jó kapust.....