Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.05.09. 15:06:10

Egy szóval nem mondtam, hogy makulátlan a teljesítménye és soha nem bakizik.
Mert nincs így. :)

Ugyakkor azt tartom továbbra is, hogy miatta jó ideje nem kaptunk gólt (legalábbis nem emlékszem rá), én mindegyiket a töketlen védelem számlájára írom.
socio66

2008.05.09. 14:58:29

Enrique írta:
Komiszka írta:Egy rossz szót nem szólnék ha Valdes a védelem miatt kapna minden gólt, de sajna nem így van, sok a baki.
Nem akarom minden áron VV-t védeni, de ha megmutatnád, mostanában melyik gól volt a tökéletesen működő védelem mögött a bakizó Valdésé, azt szívesen megnézném.
nem kell ez.... :? :)
Te is tudod hogy sok bakija van,olyanok is amikből nem feltétlenül lesz gól egyszerűen csak a frászt hozza ránk...
:roll:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.05.09. 14:45:37

Komiszka írta:Egy rossz szót nem szólnék ha Valdes a védelem miatt kapna minden gólt, de sajna nem így van, sok a baki.
Nem akarom minden áron VV-t védeni, de ha megmutatnád, mostanában melyik gól volt a tökéletesen működő védelem mögött a bakizó Valdésé, azt szívesen megnézném.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.09. 14:13:28

Igen srácok csak Raul első gólja megismétlődött majdnem Casillas kapuja előtt is majdnem kapott egy ugyanolyan gólt csak hát ott Casillas védett! Nem kötekedésből mondom! De igazam van! :oops:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.05.09. 14:03:29

miihii írta:Kapott 4 gólt madridban?Milyeneket is?Raul egy elé pattanót bevert 16ról (előfordul...) ;Robben tök egyedül hagyva (!) befejelt egy beadást 4 m-ről (oké itt ha előredobja magát,TALÁN menthet...);Higany kapott egy zsugát,6 m-ről beütötte (a védők nyomozták csak);és egy 11est (no comment).Hát nem tudom,én nem varrnám az ő nyakába egyiket sem.
Én sem. Az elsőt Raul oda rúgta, ahova kell, szép volt. A másodikról egyáltalán nem tehet, ilyenkor a kapusnak a labda várható útját kell követnie, azaz menni a hosszú felé, mivel az elég blama, ha -más egyéb- érintés nélkül kerül a labda a hálóba. Azzal nem lehet spekulálni, hogy valaki majd csak beleér, azt csinálta amit kell(vagyis amit a kapusoknak tanítanak), ellenben a csapattársai. Az egészben az a dühítő, hogy nem lehet azt mondani, hogy bárki is lemaradt Robbenről, mivel egyáltalán nem is volt embere, amatőr hiba, pokolian amatőr. Higuain góljánál egyből Marci jutott eszembe, szerencsétlent mindig szídja, hogy nem tud gólt lőni, hát mikor lőjjön, ha nem a Barça ellen...Tiziben sem lehet hibáztatni, max annyiban, hogy RvN mindig oda lövi a tiziket, már a Nou Campban is oda lőtte, mondjuk Valdés meg általában oda vetődik, ahova most is, de egy tizenegyes gól miatt nem lehet a kapust elővenni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
realm89
Barça B

2008.05.09. 13:42:00

Itt nem a védelem a kulcsszó, szerintem. A Barcának alapvetően labdatartóbb a játéka, mint nekünk. Sok meccseteken repkedtek ilyen 65%-35%, és ehhez hasonló labdabirtoklási arányok a javatokra, ami természetesen nem párosul(t) mindig győzelemmel, mint ahogy az sem minden esetben von vereséget maga után, ha a tiétek kevesebb. Viszont nyilván minél kevesebbet van az aktuális ellenefeleteknél a labda, annál kevesebbet lőnek kapura is...
Nem tudok statisztikákat, de kíváncsi lennék, hogy a szezonban eddig hányszor lőttek kapura nekünk, és hányszor nektek. És arra is, hogy ha az eddigi 36 meccsből vonnánk mindkét oldalon egy jó kis %-os labdabirtoklási átlagot, mennyivel lenne több a tiétek, mert hogy több lenne, abban egész biztos vagyok.
Ez most nem VV ellen irányult, csak egy gondolat. :roll:
Komiszka
Jugador del Barça

2008.05.09. 13:26:27

Még jó hogy ennyi szakértő van itt...
Nézhetjük a statisztikákat és az alapján Valdes tényleg jól véd, vagy leülsz megnézel egy meccset és látod, hogy mennyire bizonytalan, rengeteg labdát kiejt és rosszul jön ki a kapujából. Valdes meg már nem lesz sokkal jobb most van fénykorában, sokan nagyon elfogultak vele kapcsolatban...
Nemrossz kapus de amit mostanában produkál azzal elmehet egy középcspathoz, a Barcában ennél több kell. És most lehet azzzal jönni, hogy az egész csapatnak nem megy de a mezőnyjátékosok helyzete teljesen más ők sokkal jobban függnek egymástól, ha 9-en rosszul játszanak 1 valaki pedig bombaformában van akkor az az 1 jó ember is gyengén fog alakítani. Egy rossz szót nem szólnék ha Valdes a védelem miatt kapna minden gólt, de sajna nem így van, sok a baki.
Amúgy meg teljesen mind1, hogy kiviszik-e az EB-re cserekapusnak, Casillas fog védeni mindenképp.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.09. 09:18:27

NINCS VALDÉS KÉRDÉS!

Semmi gond nincs a teljesítményével. Új kapust úgyse veszünk. Szvsz fölösleges fikázni. Aki ezt teszi, az vagy nem ért a focihoz, vagy én nem is tudom...

Peace
Fluwy
Barça B

2008.05.09. 09:07:53

Már nem azért de ugy elég nehéz jól védeni h [auto_cenzúra] elötted az egész védelem(Madrid meccs)... Valdes egész évben jó volt rengeteg bravurt mutatott be! Szerintem nagy kapus nem is értem miért nem viszik ki Casillas cseréjének az Eb-re...
miihii
KHAL

2008.05.09. 08:08:29

Lehet,h dőre lesz a kérdés, - ez esetben elnézéseteket kérem :wink: - de miért került a "vádlottak padjára" VV?Nem vágom miért lett a szerdai meccs után így kikezdve...Rá akarjátok húzni a vereséget?Nem őrajta ment el a meccs,sőt így visszagondolva igazából a szezonban sem tudnék mondani olyan derbit,ami az ő hibájából/hibáiból ment volna el.Voltak gyengébb meccsei,bizonytalanságai (a madrid ellen is...),de melyik portásnak nem :?: :?: Nem sok olyan hálóőr van,akivel jobban járnánk,aki meg van,az érinthetetlen.Kapott 4 gólt madridban?Milyeneket is?Raul egy elé pattanót bevert 16ról (előfordul...) ;Robben tök egyedül hagyva (!) befejelt egy beadást 4 m-ről (oké itt ha előredobja magát,TALÁN menthet...);Higany kapott egy zsugát,6 m-ről beütötte (a védők nyomozták csak);és egy 11est (no comment).Hát nem tudom,én nem varrnám az ő nyakába egyiket sem.Megfelelő védelem nélkül nincs kapus,aki tud védeni.
Szerintem nem olyan rossz kapus,mint amilyennek jópár hsz lefesti...Nem hiszem h a legégetőbb problémáink közé tartozik a kapus kérdés,vannak ennél ordítóbb hiányosságaink is!Ha mezőnyben rendezzük a sorokat és a védelem is végzi a dolgát ,akkor azért "Duplavé" is hozzá fogja tenni a magáét.
Enrique statisztikájához annyit,h tényleg önmagáért beszél.Persze,h kellett ehhez a védelem is,de iker sem egymaga állta a támadásokat,ugye?Szerintem maradjon,nincs akkora gond vele,h cserélni kelljen...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Drigo
Eurobarca Staff

2008.05.09. 07:27:56

Messi-#19 írta:vagy a védelmünk jól szerepelt leszámítva a reál elleni meccset :wink:
Persze ilyenkor már jól szerepelt a védelmünk, az a védelem, amiről egy emberi szó nem hangzott el itt a fórumon hónapok óta, akkor hogy is van ez?

Én lennék a legboldogabb, ha az lenne a legnagyobb problémánk, hogy a szárnyaló csapatunk csak úgy tud meccset nyerni, ha minimum meccsenként 5 gólt rúg, mert annyira katasztrófális a kapusunk, de koránt sem erről van szó...

Csodálom, hogy új stadiont még senki nem akart igazolni, bár én már azon sem lepődnék meg.

Áki, Bonanot kihagytad :lol:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.05.09. 06:33:09

Enrique írta:Még annyit a témához, hogy a legjobbnak tartott Casillas alig állt jobban a szerdai meccs előtt a szezont nézve, mint Valdés.
  • Casillas: 0,89 koeff (31 kapott gól/35 meccs)
    Victor Valdés: 0,91 koeff. (31/34)
Most vagy VV véd majdnem olyan jól mint Casi, vagy Casi teljesítménye romlott le VV szintjére - ami ugye kizárt.
Nincs több mondanivalóm. :)
vagy a védelmünk jól szerepelt leszámítva a reál elleni meccset :wink:
Kép
Més que un club
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 23:46:09

Még annyit a témához, hogy a legjobbnak tartott Casillas alig állt jobban a szerdai meccs előtt a szezont nézve, mint Valdés.
  • Casillas: 0,89 koeff (31 kapott gól/35 meccs)
    Victor Valdés: 0,91 koeff. (31/34)
Most vagy VV véd majdnem olyan jól mint Casi, vagy Casi teljesítménye romlott le VV szintjére - ami ugye kizárt.
Nincs több mondanivalóm. :)
Shandor
Jugador d'estrella

2008.05.08. 21:54:15

Nekem nincs különösebb problémám vele. Csak a Buffon-Cech-Julio Cesar-Casillas négyes valamelyikének jövetele esetén cserélném le. Ennek esélye pedig konvergál a 0-hoz...

VV-t szapulóknak: most akkor Cech is egy nagy rakás ___ , mert mostanában sokat hibázik???
Rapika
Entrenador del Barça

2008.05.08. 21:26:49

Varga Tamás írta:
Enrique írta:Inkább áldjátok az eget, hogy VV-t kell "elviselni" Hespek, Dutruelek, Reinák meg Enkék helyett... Már aki emlékszik rájuk.

Valdés egy baromi jó képességű kapus, és bár tegnap ő SEM játszott jól, nagyon sok meccset köszönhet neki a csapat. Lehet, hogy elfogult vagyok, de el nem cserélném senkire.
Hát igen. A felsorolt kapusok a posztjuk megszégyenítői voltak. Koszta Jani hozzájuk képest világklasszis kapuvédő volt. Dutruel, meg Enke: őket szerintem vakok látták védeni, és gyengénlátók igazolták le a vakok tanácsára.
Épp ma ment el mellettem Koszta Jani a kisfiával,meg a feleségével! :D

Egyébként egyet értek Enriquével,nekünk van a második legjobb kapusunk a spanyol bajnokságban!
Ezzel a védelemmel-középpályás védekezéssel- semelyik kapus nem lett volna magabiztos.
Vagy az lett volna és úgy kap 4-et! 8)
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.05.08. 21:16:04

Enrique írta:Inkább áldjátok az eget, hogy VV-t kell "elviselni" Hespek, Dutruelek, Reinák meg Enkék helyett... Már aki emlékszik rájuk.

Valdés egy baromi jó képességű kapus, és bár tegnap ő SEM játszott jól, nagyon sok meccset köszönhet neki a csapat. Lehet, hogy elfogult vagyok, de el nem cserélném senkire.
Nekem az a véleményem, hogy Valdés idegileg fáradt el. Egy jó védelem mögött ő is Zamora-díjra esélyes lett volna, de a védelem a szezon második felében csapnivaló. Nehéz lehet megemészteni, hogy szinte ellenállás nélkül jön az ellenfél a kapujára. Ez idegörlő és szerintem kikészült. Jó hogy itt az idény vége. Én is mellette vagyok, mintsem a Dutruelek, Bonanók mellett.
Kép
Kép
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.08. 20:07:11

Hát igen. A felsorolt kapusok a posztjuk megszégyenítői voltak. Koszta Jani hozzájuk képest világklasszis kapuvédő volt. Dutruel, meg Enke: őket szerintem vakok látták védeni, és gyengénlátók igazolták le a vakok tanácsára.
Kép
Figinho
Jugador d'estrella

2008.05.08. 20:03:01

Gomezinho írta:Hát igen , igen! Itt sem ártana egy kis vérfrissítés! :) hihetetlen hogy egy hazatartólabdát nemtud lekezelni! Aki azt mondja hogy megérett meg minden az kamu! Magasabb szinten nem fog már jétszani bekell tudni, vagy jó igy vagy megoldást keresünk!
Lassan már hányni tudnék tőlled..Eszméletlen h ennyire közszemléletre teszed azt h mennyire utálod V.V-t.Hallod legközelebb állj be te aztán majd 20 millió ember fog majd rajtad röhögni-Köztük én is.Senki nem kiváncsi rád!Itt "osztod az észt" közben meg sírva könyörögsz Istenhez h hadd bakizzon.Szép kis Barca drukker vagy mondhatom!
ZS10
Jugador d'estrella

2008.05.08. 19:56:16

Állítólag a Barca ilyen kapusok iránt érdeklődik:

http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... eeper.html
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 19:29:17

Inkább áldjátok az eget, hogy VV-t kell "elviselni" Hespek, Dutruelek, Reinák meg Enkék helyett... Már aki emlékszik rájuk.

Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.08. 13:21:18

Na ja!De mondjuk pár évvel ezelőtt még mindenki jó volt!Csúcsformában volt!Azonban VV akkor se volt isten!Mondjuk nem is volt sok dolga...De egyébként mindenki arról beszél hogy ki menjen meg ki maradjon!Azt senkise mondja hogy volt egy szép korszak és mint tudjuk semmi nem tart örökké!Most 1-2 évig a Reál a jó!Aztán a Barca is ujjászerveződik új játékosok jönnek, új edző!Aztán majd megint mi szivatjuk őket!Szerintem ez eddig is hasonlóan ment!Mert volt amikor nyeltek egy kissebb zakót a Bernabeuban!Szóval jövőre mindenképp jobb lesz a Barca remélem!Nekem mindegy hogy a VV a kapus vagy akárki csak ne kapjunk ennyi gólt...SEHOL
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.08. 13:13:19

Szerintem azért nem annyira kiegyensúlyozott Valdes teljesítménye, sosem volt az....de ettől még jó kapus! És csatlakozom az előttem szólóhoz is!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.08. 13:06:16

Döbbenetes, hogy évek óta nincs kapuskérdés nálunk.....

Pedig a régi mondás is eként szól: a jó csapathoz először is végy egy jó kapust.....
Nem is olyan rég még jó csapatunk volt.Akkor is ezt szajkóztad?
Nyílván azért nincs kapuskérdés mert elégedettek a kapussal.De gondolom szerinted Barcelonában sok a hülye hozzánemértő akik nem szúrják ki,h Valdes egy tudatlan... :roll:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.08. 13:01:39

Tegnap Iván tökéletesen megfogalmazta a lényeget a stúdióban: a játékában mindíg benne van a hiba, de ettől függetlenül nagyon jó kapus. Továbbá ebben a Barcelonaban nem kell/nem szabad lemenni az egyéni teljesítményekig és megtalálni mindenkit külön külön.(legalábbis olyan szinten nem, hogy "jaj sírok nincs egy jó kapsuunk 5éve bla bla"). Ennyi.

(persze kivételt képeznek az olyanok, akiknek teljesen nyilvánvalóan lejárt az ideje itt nálunk)
Vito
Llegenda del Barça

2008.05.08. 12:58:03

tegnap volt olyan játékos a 14-ből, aki jobban teljesített :?:
-...aki a Barcahoz méltóan teljesített?

amikor jól ment a Barcanak, egységesek voltak, akkor (1-2 kivétellel) ment el rajta meccs :?:

ennek a csapatnak vége, szinte senki nem a tudásához méltóan játszik és ez VV-re is vonatkozik.
csak az a furcsa, hogy a többi játékos-topic nincs tele fikával
Lezárt