Lehet,h dőre lesz a kérdés, - ez esetben elnézéseteket kérem

- de miért került a "vádlottak padjára" VV?Nem vágom miért lett a szerdai meccs után így kikezdve...Rá akarjátok húzni a vereséget?Nem őrajta ment el a meccs,sőt így visszagondolva igazából a szezonban sem tudnék mondani olyan derbit,ami az ő hibájából/hibáiból ment volna el.Voltak gyengébb meccsei,bizonytalanságai (a madrid ellen is...),de melyik portásnak nem

Nem sok olyan hálóőr van,akivel jobban járnánk,aki meg van,az érinthetetlen.Kapott 4 gólt madridban?Milyeneket is?Raul egy elé pattanót bevert 16ról (előfordul...) ;Robben tök egyedül hagyva (!) befejelt egy beadást 4 m-ről (oké itt ha előredobja magát,TALÁN menthet...);Higany kapott egy zsugát,6 m-ről beütötte (a védők nyomozták csak);és egy 11est (no comment).Hát nem tudom,én nem varrnám az ő nyakába egyiket sem.Megfelelő védelem nélkül nincs kapus,aki tud védeni.
Szerintem nem olyan rossz kapus,mint amilyennek jópár hsz lefesti...Nem hiszem h a legégetőbb problémáink közé tartozik a kapus kérdés,vannak ennél ordítóbb hiányosságaink is!Ha mezőnyben rendezzük a sorokat és a védelem is végzi a dolgát ,akkor azért "Duplavé" is hozzá fogja tenni a magáét.
Enrique statisztikájához annyit,h tényleg önmagáért beszél.Persze,h kellett ehhez a védelem is,de iker sem egymaga állta a támadásokat,ugye?Szerintem maradjon,nincs akkora gond vele,h cserélni kelljen...