Victor Valdés
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
még hogy nincs kapus kérdés nézd meg miet csinál az a szerencsétlen Valdes megmondták hogy a Barcának 2 gyengepontja van az egyi Oleger ha pályán van a másik pedig Valdes
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Remélem tényleg csak egy kacsa. Finoman szólva sem a kapuskérdés a legégetőbb, nem hiszem h. Pepnek ez lenne a legfontosabb.ozsimiki írta:Horváth Feri sokat ivott,vagy tényleg van ilyen hivatalos Pep nyilatkozat (nem hinném,mivel itt nem találkoztam vele),hogy nem számít VV-re első számú kapusként,ill,h nála nem lesz az![]()
![]()
![]()
Ti mit tudtok erről?
Ráadásul szerintem nincs is kapuskérdés...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
hát va van ilyen akkor remélem hogy Victor Valdes helyett hozznak vmi jó kapus elsőszámú kapusnak
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A goal.com-on jelent meg valami ezzel kapcsolatban, tehát nincs ilyesmiről szó. Feri bácsi el van varázsolva.ozsimiki írta:Horváth Feri sokat ivott,vagy tényleg van ilyen hivatalos Pep nyilatkozat (nem hinném,mivel itt nem találkoztam vele),hogy nem számít VV-re első számú kapusként,ill,h nála nem lesz az![]()
![]()
![]()
Ti mit tudtok erről?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Horváth Feri sokat ivott,vagy tényleg van ilyen hivatalos Pep nyilatkozat (nem hinném,mivel itt nem találkoztam vele),hogy nem számít VV-re első számú kapusként,ill,h nála nem lesz az
Ti mit tudtok erről?

Ti mit tudtok erről?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Valdes nagyon jó kapus, tavaly előtt fantasztikusan védett, tavaly is nagyon jó volt, idén nem ment neki sem annyira. A csapattal együtt esett vissza folyamatosan ő is. Az viszont biztos, h ha idén, v. tavaly nem ő áll a kapunkban, akkor sem végeztünk volna előrébb. Nem kell új kapusra költeni, megoldja Victor a posztot.
nem tom mit variálnak egyesek ennyit hogy kell-e cserekapus, meg VV-vel mivan?! Valdés azon kevés játékosok közé tartozik, aki még pletyka oldalaknál is nagyon ritkáán merül fel, normális forráosn meg soha! Pinto kölcsönszerzdődsée május 30-án lejár, ekkor vissza fog menni a Celtába, mert Jorquerával hosszabbítottak! nem tom mit kell agyon-találgatni mindent...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Enrique is írta pár napja, de én is úgy tudom, hogy a különböző külföldi médiumokat fordíccsák' angolra. Tehát csak annyira kamu, mint mondjuk az AS, Marca, etc...Drigo írta:Ezek után senki na akarja többé bemesélni, hogy a goal.com hiteles forrás, Laci ezt is beveheted az aláírásodba, ezek után megérdemel annyit, hogy ne csak egy legyen a tucat "co" közül

Bár jópénzért mindent...

- Barcaforever
- Director del Fútbol
De akkor nem jó kapus az istenit.

Légyszíves vedd már kisebbre az aláírásodat!
S.

Légyszíves vedd már kisebbre az aláírásodat!
S.

ő sajna igenBarcaforever írta:Sztem ha vki jó kapus, az nem bakizik sokat.laxa1990 írta:sztem is jó kapus Valdés, csak sokat bakizik
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sztem ha vki jó kapus, az nem bakizik sokat.laxa1990 írta:sztem is jó kapus Valdés, csak sokat bakizik

sztem is jó kapus Valdés, csak sokat bakizik
-
- Eurobarca Staff
Egyetértek, teljes mértékben.Rivaldo11 írta:Valdes maradni fog. Idegileg ő is belefáradt a csapat körüli ügyekbe, de ettől a képességei nem változtak. Nagyon remélem, hogy ezt a vezetőség is így látja.
Tökéletesen elégedett vagyok a kapusunkkal.
Ezek után senki na akarja többé bemesélni, hogy a goal.com hiteles forrás, Laci ezt is beveheted az aláírásodba, ezek után megérdemel annyit, hogy ne csak egy legyen a tucat "co" közül

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Valdes maradni fog. Idegileg ő is belefáradt a csapat körüli ügyekbe, de ettől a képességei nem változtak. Nagyon remélem, hogy ezt a vezetőség is így látja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Hosszú idő kellett ahhoz hogy felismerjék: Ide jobb kapus kell!
Remélem viszont hogy normális hálóőrt veszünk,nem egy ilyen potyakirályt mint pl. Neurer...
Valdés-re amugy nem haragszom,meg lehet neki köszönni a munkáját,de azért tul sokszor nem fogom visszasírni...(remélem
)
Remélem viszont hogy normális hálóőrt veszünk,nem egy ilyen potyakirályt mint pl. Neurer...
Valdés-re amugy nem haragszom,meg lehet neki köszönni a munkáját,de azért tul sokszor nem fogom visszasírni...(remélem

-
- Hírhozó-cikkíró
Akkor egy kis pontosítás:Csak a Barca! írta:Pinto csak kölcsönben van és szezon végén lejár a kölcsön szerződés, meg nem vesszük, Jorquera pedig megy.ab1daL írta:Bocsi, nem olvastam figyelmesel el! Értem de akkor eladnák Jorquerat? Mert Pintot valszeg igen?!
Diego López lehet amúgy a befutó a cikk szerint. Kérdés mennyire hápog...
Pinto fél plusz egy évre kötelezte el magát a csapathoz, ergo, ha a vezetőség - illetve Guardiola - igényt tart rá, akkor marad. Más kérdés, hogy erre vajmi kevés esély van.
Jorquera meghosszbbította a szerződését a műtétje után, emlékeim szerint 2010-ig marad.
Ami pedig a cikket illeti, én ebben nem látok semmilyen idézetet Laportától, Txikitől... Vagyis, ez valakinek az agyából pattant ki. Semmi realitása nincs!
- visca el barca
- Presidente del Barça
le lehet cserélni, de csak ésszel. nem neuerre meg diego lopezre. dettó ua. a szint...Capon írta:Itt nem nagyon vannak semmijen játékos "ellenesek". Valaki jó kapusnak tartja valaki teljesen átlagosnak. Én átlagosnak tartom. Elég sok barátom is Barca szurkoló és ök sincsenek megelégedve vele. Ha marad marad ha nem nem. Nem fog összedölni a világ egyik esetben sem. Azért azt mindenki beláthatja, hogy vannak jobb kapusok is.Csak a Barca! írta:Na Valdés ellenesek örüljetek. A vezetőség kész új kapust hozni a csapathoz:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=689656
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Hát azért akad itt néhány "szakértő" akik balfácánnak meg semmirekellőnek nézik...Capon írta:[
Itt nem nagyon vannak semmijen játékos "ellenesek". Valaki jó kapusnak tartja valaki teljesen átlagosnak
- Capon
- Llegenda del Barça
Itt nem nagyon vannak semmijen játékos "ellenesek". Valaki jó kapusnak tartja valaki teljesen átlagosnak. Én átlagosnak tartom. Elég sok barátom is Barca szurkoló és ök sincsenek megelégedve vele. Ha marad marad ha nem nem. Nem fog összedölni a világ egyik esetben sem. Azért azt mindenki beláthatja, hogy vannak jobb kapusok is.Csak a Barca! írta:Na Valdés ellenesek örüljetek. A vezetőség kész új kapust hozni a csapathoz:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem rossz a kapusokat cserélgetni, lássuk csak Arsenalt bár nekik sem sikerült ez az év, bár Lehmann megy, szal marad a 2 kapus.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Pinto csak kölcsönben van és szezon végén lejár a kölcsön szerződés, meg nem vesszük, Jorquera pedig megy.ab1daL írta:Bocsi, nem olvastam figyelmesel el! Értem de akkor eladnák Jorquerat? Mert Pintot valszeg igen?!
Diego López lehet amúgy a befutó a cikk szerint. Kérdés mennyire hápog...
- ab1daL
- Director del Fútbol
Bocsi, nem olvastam figyelmesen el! Értem de akkor eladnák Jorquerat? Mert Pintot valszeg igen?!Csak a Barca! írta:A cikkben szó sincs arról, hogy eladnánk. Mindenképpen maradna jövőre, csak vennénk mellé egy másikat is, aki nem okvetlenül tarcsinak jönne.ab1daL írta:Tény h lehetne jobb kapust igazolni pl. Frey, de nem örülnék ha eladnák.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A cikkben szó sincs arról, hogy eladnánk. Mindenképpen maradna jövőre, csak vennénk mellé egy másikat is, aki nem okvetlenül tarcsinak jönne.ab1daL írta:Tény h lehetne jobb kapust igazolni pl. Frey, de nem örülnék ha eladnák.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Tény h lehetne jobb kapust igazolni pl. Frey, de nem örülnék ha eladnák.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Na Valdés ellenesek örüljetek. A vezetőség kész új kapust hozni a csapathoz: