Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Remélem tényleg csak egy kacsa. Finoman szólva sem a kapuskérdés a legégetőbb, nem hiszem h. Pepnek ez lenne a legfontosabb.ozsimiki írta:Horváth Feri sokat ivott,vagy tényleg van ilyen hivatalos Pep nyilatkozat (nem hinném,mivel itt nem találkoztam vele),hogy nem számít VV-re első számú kapusként,ill,h nála nem lesz az![]()
![]()
![]()
Ti mit tudtok erről?
A goal.com-on jelent meg valami ezzel kapcsolatban, tehát nincs ilyesmiről szó. Feri bácsi el van varázsolva.ozsimiki írta:Horváth Feri sokat ivott,vagy tényleg van ilyen hivatalos Pep nyilatkozat (nem hinném,mivel itt nem találkoztam vele),hogy nem számít VV-re első számú kapusként,ill,h nála nem lesz az![]()
![]()
![]()
Ti mit tudtok erről?
Enrique is írta pár napja, de én is úgy tudom, hogy a különböző külföldi médiumokat fordíccsák' angolra. Tehát csak annyira kamu, mint mondjuk az AS, Marca, etc...Drigo írta:Ezek után senki na akarja többé bemesélni, hogy a goal.com hiteles forrás, Laci ezt is beveheted az aláírásodba, ezek után megérdemel annyit, hogy ne csak egy legyen a tucat "co" közül
ő sajna igenBarcaforever írta:Sztem ha vki jó kapus, az nem bakizik sokat.laxa1990 írta:sztem is jó kapus Valdés, csak sokat bakizik
Sztem ha vki jó kapus, az nem bakizik sokat.laxa1990 írta:sztem is jó kapus Valdés, csak sokat bakizik
Egyetértek, teljes mértékben.Rivaldo11 írta:Valdes maradni fog. Idegileg ő is belefáradt a csapat körüli ügyekbe, de ettől a képességei nem változtak. Nagyon remélem, hogy ezt a vezetőség is így látja.
Tökéletesen elégedett vagyok a kapusunkkal.
Akkor egy kis pontosítás:Csak a Barca! írta:Pinto csak kölcsönben van és szezon végén lejár a kölcsön szerződés, meg nem vesszük, Jorquera pedig megy.ab1daL írta:Bocsi, nem olvastam figyelmesel el! Értem de akkor eladnák Jorquerat? Mert Pintot valszeg igen?!
Diego López lehet amúgy a befutó a cikk szerint. Kérdés mennyire hápog...
le lehet cserélni, de csak ésszel. nem neuerre meg diego lopezre. dettó ua. a szint...Capon írta:Itt nem nagyon vannak semmijen játékos "ellenesek". Valaki jó kapusnak tartja valaki teljesen átlagosnak. Én átlagosnak tartom. Elég sok barátom is Barca szurkoló és ök sincsenek megelégedve vele. Ha marad marad ha nem nem. Nem fog összedölni a világ egyik esetben sem. Azért azt mindenki beláthatja, hogy vannak jobb kapusok is.Csak a Barca! írta:Na Valdés ellenesek örüljetek. A vezetőség kész új kapust hozni a csapathoz:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=689656
Hát azért akad itt néhány "szakértő" akik balfácánnak meg semmirekellőnek nézik...Capon írta:[
Itt nem nagyon vannak semmijen játékos "ellenesek". Valaki jó kapusnak tartja valaki teljesen átlagosnak
Itt nem nagyon vannak semmijen játékos "ellenesek". Valaki jó kapusnak tartja valaki teljesen átlagosnak. Én átlagosnak tartom. Elég sok barátom is Barca szurkoló és ök sincsenek megelégedve vele. Ha marad marad ha nem nem. Nem fog összedölni a világ egyik esetben sem. Azért azt mindenki beláthatja, hogy vannak jobb kapusok is.Csak a Barca! írta:Na Valdés ellenesek örüljetek. A vezetőség kész új kapust hozni a csapathoz:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=689656
Pinto csak kölcsönben van és szezon végén lejár a kölcsön szerződés, meg nem vesszük, Jorquera pedig megy.ab1daL írta:Bocsi, nem olvastam figyelmesel el! Értem de akkor eladnák Jorquerat? Mert Pintot valszeg igen?!
Bocsi, nem olvastam figyelmesen el! Értem de akkor eladnák Jorquerat? Mert Pintot valszeg igen?!Csak a Barca! írta:A cikkben szó sincs arról, hogy eladnánk. Mindenképpen maradna jövőre, csak vennénk mellé egy másikat is, aki nem okvetlenül tarcsinak jönne.ab1daL írta:Tény h lehetne jobb kapust igazolni pl. Frey, de nem örülnék ha eladnák.
A cikkben szó sincs arról, hogy eladnánk. Mindenképpen maradna jövőre, csak vennénk mellé egy másikat is, aki nem okvetlenül tarcsinak jönne.ab1daL írta:Tény h lehetne jobb kapust igazolni pl. Frey, de nem örülnék ha eladnák.