Legtöbbször hozták magukat.ne nevettess.mindkettő árnyéka önmagának!Messze vannak a csúcsformájuktól.Messi gólképtelen hónapokig...Eto'o is ha rúg,látszik a tömény unalom az arcáról!Vááááów...Ez aztán a dícséretre méltó teljesítmény és utóbbinál hozzáállás!
Tovább voltak türelemmel...

Nem tudom te milyen nevelést kaptál,mindenesetre elég szomoú ha ezt a báná- és viselkedésmódot te természetesnek,és normálisnak ítéled,ami Ronaldinho felé árad mind a sajtóból és mind a szurkolóktól!Türelemmel lehet hogy voltak!De TISZTELETTEL nem!Ami a legfontosabb dolog az emberi kapcsolatokban!Kis illemtant is írjak!
Nem,a klikkesedés elég régóta felütötte magát az öltözőben.Ez az előnye,ha az ember tud nyelveket!Hogy el tud olvasni küföldi honlapokat és cikkeket,fórumokat.Nem csak nagyrabecsült Z.Iván szakértő írásait.

Így van bizony,egyedül Ronaldinho hívta fel.Azt hiszem ez egy kitűnő példa arra,ki mennyire szolidáris,és mennyire törődik a többiekkel.No!
A tahók beza' ti vagytok,nem csak rád értettem,hanem globálisan!Mindenkire.Kicsit át kellene gondolni a dolgokat,kihez hogy álltok,mit mondotok.Mert az mind igaz,amit leírtok.Értem ezalatt,hogy rossz formában van,ellustult.De biztosan van ennek oka,mert NEM CSAK EGYEDÜL RAJTA mutatkoznak ezek a jelek a csapatban.Akkor máshol lehet a bibi!