Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem nemRonaldinho&Barca írta: Kíváncsi vagyok Satora mi lesz vele, biztosra merem fogadni valahova beverekedi magát.
Azért nem tartott ő fel senkit csak massa sietettbarca99 írta:Azért én örültem volna, ha nem tartja fel Raikönnent.gianni írta:Alonso elött le a kalappal eddig!
Azért én örültem volna, ha nem tartja fel Raikönnent.gianni írta:Alonso elött le a kalappal eddig!
Láttam az időmérőt, és a futamot is, hát nem kicsit letargiába estem utána egy ideig! Hihetetlen volt! Nyugodjon békében!Varga Tamás írta:Napra pontosan ma van 14 éve, hogy Imolában halálos versenybalesetet szenvedett AYRTON SENNA. Emlékezzünk a világ egyik legnagyobb Forma-1-es pilótájára. Az emberre, akit nem lehetett nem szeretni, akire csak felnézni lehetett, akit csak csodálni lehetett. De, amikor emlékezünk, gondoljunk az osztrák Ratzenbergerre is, aki a szombati edzésen vesztette életét, és Barrichellóra, aki a pénteki edzésnapon szenvedett súlyos balesetet.
Ayrton Senna! Nyugodjál békében! Az Úr adjon Neked örök nyugodalmat, és az örök világosság fényeskedjék neked! Nem felejtünk el!
Azért Sennához, Prosthoz, Mansellhez, Häkkinenhez, Piquet-hez, Laudához, M. Schumacerhez mérhető pilóta nem nagyon van a mai mezőnyben.Kralo írta:Nem hinném, hogy 10-20 évvel ezelőtt tehetségesebb emberek születtek volna. Az igaz, hogy akkoriban sokkal többet számított a versenyzői kvalitás, de ma is lehetne találni olyat aki elbűvészkedik a pályán a régi vassal.
Egyszerűen más a mai technika. Nézzetek bele a mai személygépkocsiba, és a 20 évvel ezelötti Ladáéba. Melyiket neveznétek inkább autónak?
Ebben egyetértek Veled. A '90-es években még Professzorok vezették az autókat, volt izgalom, voltak előzések, nem a boxutcában dőltek el a versenyek, hanem a pályán. Ma van egy-két jó pilóta, a többiek Sennáék idejében még tesztelni sem ülhettek volna bele az autókba.gergo9 írta:Lehet akármilyen szoros ez a pontverseny ez a Forma1 nem az a Forma1 ami régebben volt. Dögunalom az egész. Egy normális csata, egy normális előzés sincs. Tavaly legalább ott volt a Csalonzó vs Hamilton csata. Schumacher nélkül meg olyan az egész mint a hot dog virsli nélkül. Nekem ez a véleményem. Hiányoznak a Schumacher,Senna,Hill,Prost félék![]()