Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja mondjuk pont nem egy a posztjuk, de poénnak jó volt.Lesy írta:Azért nem oda ment, mert nem akarja kiszorítani Edmilsont a kezdőbőlLos Banditos írta:Jobban örültem volna, ha a Villarrealba megy.Remélem játszatni is fohják.
A samsungsporton is fenn van egyébként.Dagoth ur írta:Hát igen,a Nemzetisport már sok élvonalbeli csapatnak eladta Gerát,nem lepődnék meg ha kacsa lenne a hír.Viszont nagyon örülnék ha valós lenne az állítás,az Everton egy jó csapat,indulnak az Uefa kupában is.Hamarosan kiderül mi igaz az egészből.
nsoFernando írta:Tényleg elvitte az Everton? Tudnál adni egy linket?Tomy_ írta:Remélem jövőre is mi leszünk a bajnokok, bár sokan nemszeretnék... Am. Gerát elvitte az Everton
Gera már állt sok évonalbeli csapat közelében, szóval én még ezt sem mondanám biztosnak. Majd ha egy Everton mez lesz a kezében rajta Gera névvel. Am. remélem összejön neki.Fernando írta:Tényleg elvitte az Everton? Tudnál adni egy linket?Tomy_ írta:Remélem jövőre is mi leszünk a bajnokok, bár sokan nemszeretnék... Am. Gerát elvitte az Everton
Tényleg elvitte az Everton? Tudnál adni egy linket?Tomy_ írta:Remélem jövőre is mi leszünk a bajnokok, bár sokan nemszeretnék... Am. Gerát elvitte az Everton
Mindent összegezve jövőre, egy jó átigazolási szezon után, nyer a Liverpool úgyis rájuk férne végreozsimiki írta:Így kicsit összegezve:
Nagyon jó kis idény volt, idény elején egy nehézkes M.U.-val és Chelsea-vel,egy akkor sziporkázó Arsenallal,majd a M.U. felvette a ritmust,kezdett faragni a hátrányából,és jó kis versenyfutás alakúlt ki az Arsenallal, közben csendben a Chelsea is lópózótt,és nemsokkal az idény vége előtt,az Arsenal kiszállt a harcból,amiben végül a M.U. diadalmaskodott!
Ez a 3 csapat idén látványosabban játszott összeségében,mint az utóbbi években,főleg a Chelsea-re igaz, mivel a M.U. és Arsenal párossal ilyen tért tavaly sem volt gond.
Jövőre is győzzőn a jobb!
Ez a Ronaldo meg inkább elmehetett volna színésznekRonaldinho&Barca írta:Nah Mu nyerte meg... sajnálom a Chelseat én nekik drukkoltam, majd Bl-ben remélem. Ez a Ronaldo meg...
Ez most komoly? 1 el több indok hogy Giovanni nem mennyen MAnchesterbe!fir3bird írta:Te jiiiééézusom Middlesbrough 8-1ManCity
Erikssonmehet a levesbe
Mindenkinek van másik szimpatikus csapat. De csak 1 csapatnál lehetsz fanatikus szurkoló!ozsimiki írta:BARCÁNAKmiért olyan nehéz megérteni,h a BARCA a csapatom, a szívügyem,míg a M.U.nak szorítok angliában,és ezesetben,h már MI nem vagyunk Blben,a döntőben is nekik.
Gondolom neked is van más bajnokságokban szimpatizáns csapatod...