Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ment a válasz.André T. írta:Tomi küldtem egy privátt üzenetett megkaptad????
És amit kihorgászott, azt megihatja.grecki írta:Próbálkozni lehet... Pölö kihorgászhatod a sört a jegesvödörből...albicelesteX írta:egy ilyen találkozóba én is szívesen belecsöppennék!ha lehet!
mondjuk horgászni nem lehet???
SChlossgold?Varga Tamás írta:Azért ne izguljatok, egy-két üveg sört azért le tudok gurítani a torkomon.
Kóstolgatsz Marcikám?Nem szép dolog, egyébként nem tudom, hogy hogy jött össze ez a trió. Én szép vagyok okos, ügyes, Savi és Csongor meg...grecki írta:Max beültetünk Drigo, Savi és Csongor közé negyediknek...
Ne aggódj Tamás, ebből az állatfajból is vannak páran... (Savi, Anti, stb.) Őket utáljuk, de pszzzzzzzt, ne hogy elmondd nekik. Titok!Varga Tamás írta:És, aki antialkoholista, az ne is menjengrecki írta:Ha bírod a szeszt, és nem beszélsz balgaságokat, akkor nem lesz baj...
Max beültetünk Drigo, Savi és Csongor közé negyediknek...
Szerk. Egyébként mégis mi a lótúró alapján ítéljünk meg, ha nem a hsz-eid alapján? Máshogyan nem kommunikálunk ugyanis... Gondolom feltűnt...![]()
Vagy azokat majd jól elszeperáljátok, és kukoricstorzsára térdeltetitek, mint elrettetnő példányokat?
Vagy egyedül vagyok ezzel a problémával?
Imába nem foglaltuk a nevedet eddig, az sicher...Gomezinho írta:Mondom majd élőben másabb lesz!Inkább telefonon kéne vitatkoznunk mert az jobban megynekem! nem szeretek pötyörészni
De most őszintén mondjátok meg ha utáltok és nemakarjátok hogy menjek! Mert Én ugyhallottam egysráctól belsőforrásból hogy engem kivétel nélkül szinte midnenki gyűlöl meg rühell! hm?:) ki itt a szervező? az irjon már valamit
És, aki antialkoholista, az ne is menjengrecki írta:Ha bírod a szeszt, és nem beszélsz balgaságokat, akkor nem lesz baj...
Max beültetünk Drigo, Savi és Csongor közé negyediknek...
Szerk. Egyébként mégis mi a lótúró alapján ítéljünk meg, ha nem a hsz-eid alapján? Máshogyan nem kommunikálunk ugyanis... Gondolom feltűnt...