Élő közvetítések 07/08
-
- Eurobarca Staff
Na Eto'o is betalált. Ismételten sajátságos "gólöröm".
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Director del Fútbol
Az általad említett Deco viszont mehet. Itt teljesen lejárt az ideje.Rivaldo11 írta:És az miért lenne jó nekünk ha menne Eto'o?
Maradnia kell, ez a csapat érdeke.
Hopp, Deco megunhatta a füttyöt, Bojan érkezett a helyére.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
legyen igazad, csak jó pénzért menjenmindorokke_barca írta:noh.. akkor sztem eto'o tavozni fog iden... mert o nem az a gondolkozos fajta h vajon miert futyuli a kozonseg ..inkabb megsertodik es elmegy... ne legyen igazam...

-
- Entrenador del Barça
noh.. akkor sztem eto'o tavozni fog iden... mert o nem az a gondolkozos fajta h vajon miert futyuli a kozonseg ..inkabb megsertodik es elmegy... ne legyen igazam...
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ide 1 játékmester kell (R10).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2008.05.11. 21:52:29-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Méltóság az még lenne( az a múlt héten hiányzott), most egyszerűen fantáziátlan a játék, ennyire futja.aynas írta:hát sztem itt egy páran elég vakon vannak.
jól halhatóan és láthatóan, ha Eto'onál, Deconák vagy Henrynél van a labda, akor fütyül a közönség.
A csapap megint egy nagy rakás ürülék játékban. Semmi méltóság nincs bennük.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hát sztem itt egy páran elég vakon vannak.
jól halhatóan és láthatóan, ha Eto'onál, Deconák vagy Henrynél van a labda, akor fütyül a közönség.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Amig Henry nem rugott golt kapott 1 kis fütyött, viszont amikor Rijkaard felállt a padrol kapott tapsot.sasi1 írta:Jól hallottad, ahogy Deconál is fütyülnek rendesen, és mintha Henrynál is hallani lehetne rendszeresen.......mindorokke_barca írta:jol hallottam h eto't futyulte a kozonseg mikor nala volt a labda?

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
Jól hallottad, ahogy Deconál is fütyülnek rendesen, és mintha Henrynál is hallani lehetne rendszeresen.......mindorokke_barca írta:jol hallottam h eto't futyulte a kozonseg mikor nala volt a labda?
-
- Director del Fútbol
Eto'o-t interbe? Istenem, ne hordjunk már össze ennyi sületlenséget. Eto'o az elmúlt 10 év kimagaslóan egyik legjobb csatára a Primerában. Egy egész Interért nem cserélném el, nemhogy Ibráért. Nem rossz játékos, de számomra túlságosan túlsztárolt. Eto'o-ban az a zseniális, hogy mindig csinálta a dolgát, mégsincs akkora villogás körülötte, mint mondjuk CéRoni körül. Soha nem adnám el. Főleg nem egy Ibráértdjtrack írta: HEnry végre jól játszik. centerben kellene hagyni! ETO-t meg Interbe IBRÁRA cserélni:D

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Entrenador del Barça
jol hallottam h eto't futyulte a kozonseg mikor nala volt a labda?
-
- Director del Fútbol
Pinto hatalmasat védett egymás után 2x. Henry jó ma, Eto'o viszont sehol. Rivaldo kollégával szokás szerint egyetértek.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Messi-#19
- Capitá del Barça
minden merccset én sem láthatok és lám pechemre pont azokat hagytam ki mikor vv narancsban pompázottVarga Tamás írta:Messi#19: akkor nem láttál még elég Barca-mezt, mert VV-n is volt már ilyen színű kapusmez.

Més que un club
- Messi-#19
- Capitá del Barça
jól van, bocs rosszul fogalmaztad megdanko94 írta:Általában van 2 kapus mez az egyiknek ez a meze a másikak az!!!!(tod első meg másodszámú)Amúgy tényleg volt már VV-n is ez a mez

Més que un club
- danko94
- Entrenador del Barça
Általában van 2 kapus mez az egyiknek ez a meze a másikak az!!!!(tod első meg másodszámú)Amúgy tényleg volt már VV-n is ez a mezMessi-#19 írta:persze pintonak majd külön csinálnak mezt színre, akkor majd köv meccsen eto hupikékbe, henry pirosba, messi meg zöldben fut ki
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Messi#19: akkor nem láttál még elég Barca-mezt, mert VV-n is volt már ilyen színű kapusmez.

- Messi-#19
- Capitá del Barça
persze pintonak majd külön csinálnak mezt színre, akkor majd köv meccsen eto hupikékbe, henry pirosba, messi meg zöldben fut kidanko94 írta:Gondolom Pinto meze...Messi-#19 írta:ezt a kapusmezet még nemis láttam![]()

Més que un club
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
hát Eto'o ma sem veszélyes a kapuba labdába sem ér nem megjátszható