Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az általad említett Deco viszont mehet. Itt teljesen lejárt az ideje.Rivaldo11 írta:És az miért lenne jó nekünk ha menne Eto'o?
Maradnia kell, ez a csapat érdeke.
Hopp, Deco megunhatta a füttyöt, Bojan érkezett a helyére.
legyen igazad, csak jó pénzért menjenmindorokke_barca írta:noh.. akkor sztem eto'o tavozni fog iden... mert o nem az a gondolkozos fajta h vajon miert futyuli a kozonseg ..inkabb megsertodik es elmegy... ne legyen igazam...
Méltóság az még lenne( az a múlt héten hiányzott), most egyszerűen fantáziátlan a játék, ennyire futja.aynas írta:hát sztem itt egy páran elég vakon vannak.
jól halhatóan és láthatóan, ha Eto'onál, Deconák vagy Henrynél van a labda, akor fütyül a közönség.
A csapap megint egy nagy rakás ürülék játékban. Semmi méltóság nincs bennük.
Amig Henry nem rugott golt kapott 1 kis fütyött, viszont amikor Rijkaard felállt a padrol kapott tapsot.sasi1 írta:Jól hallottad, ahogy Deconál is fütyülnek rendesen, és mintha Henrynál is hallani lehetne rendszeresen.......mindorokke_barca írta:jol hallottam h eto't futyulte a kozonseg mikor nala volt a labda?
Jól hallottad, ahogy Deconál is fütyülnek rendesen, és mintha Henrynál is hallani lehetne rendszeresen.......mindorokke_barca írta:jol hallottam h eto't futyulte a kozonseg mikor nala volt a labda?
Eto'o-t interbe? Istenem, ne hordjunk már össze ennyi sületlenséget. Eto'o az elmúlt 10 év kimagaslóan egyik legjobb csatára a Primerában. Egy egész Interért nem cserélném el, nemhogy Ibráért. Nem rossz játékos, de számomra túlságosan túlsztárolt. Eto'o-ban az a zseniális, hogy mindig csinálta a dolgát, mégsincs akkora villogás körülötte, mint mondjuk CéRoni körül. Soha nem adnám el. Főleg nem egy Ibráértdjtrack írta: HEnry végre jól játszik. centerben kellene hagyni! ETO-t meg Interbe IBRÁRA cserélni:D
minden merccset én sem láthatok és lám pechemre pont azokat hagytam ki mikor vv narancsban pompázottVarga Tamás írta:Messi#19: akkor nem láttál még elég Barca-mezt, mert VV-n is volt már ilyen színű kapusmez.
jól van, bocs rosszul fogalmaztad megdanko94 írta:Általában van 2 kapus mez az egyiknek ez a meze a másikak az!!!!(tod első meg másodszámú)Amúgy tényleg volt már VV-n is ez a mez
Általában van 2 kapus mez az egyiknek ez a meze a másikak az!!!!(tod első meg másodszámú)Amúgy tényleg volt már VV-n is ez a mezMessi-#19 írta:persze pintonak majd külön csinálnak mezt színre, akkor majd köv meccsen eto hupikékbe, henry pirosba, messi meg zöldben fut ki
persze pintonak majd külön csinálnak mezt színre, akkor majd köv meccsen eto hupikékbe, henry pirosba, messi meg zöldben fut kidanko94 írta:Gondolom Pinto meze...Messi-#19 írta:ezt a kapusmezet még nemis láttam![]()