Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Konkrétan a köpésre gondoltam, de ahogy elnézem nem vagyok egyedül a véleményemmel. Ja és köszönöm, hogy kultúráltan reagáltál a hozzászólásomra.Ha csönben maradtál volna...Feltétlen muszáj volt átjönnöd ide okoskodni? A játékosok megérdemelték azt, amit kaptak, sőt a meccsen maximálisan rá is szolgáltak erre.
Meg is lepődtem volna,ha nem írsz vmi ilyesmit. Nem elég,hogy így búcsúzik,de azért még egy kis kritika nem árt sohasem.antiimperialista írta:Miért is kellene rijkaardot sajnálni? Ne felejtsétek el, hogy ezt a meccset is elkúrta a 4 csatáros játékával! Idióta...
Ő tehet arról, hogy Eto'o öt 120%-os ziccerből csak egyet tud berúgni? Itt nem a főbűnös, az biztos.antiimperialista írta:Miért is kellene rijkaardot sajnálni? Ne felejtsétek el, hogy ezt a meccset is elkúrta a 4 csatáros játékával! Idióta...
Mihu írta:Esküszöm hogy sajnáltam Frank-et. Nagyon sajnáltam szegényt mert nem ezt érdemelte. Igaz hogy a két cserével hibázott egy kicsit de akkor is nyerni kellett volna ezt a meccset. De hát már hozzászoktunk ahhoz hogy mindenkit becsapnak a játékosok. Először a szurkolókat a Clasico-n, aztán most Frank-et a búcsúmeccsén. Gratulálok srácok, büszkék lehettek magatokra.
Drigo!Drigo írta:Ha csönben maradtál volna...Feltétlen muszáj volt átjönnöd ide okoskodni? A játékosok megérdemelték azt, amit kaptak, sőt a meccsen maximálisan rá is szolgáltak erre.Sacchi írta:Bár nem vagyok Barca drukker, így nem tudom átélni a helyzeteteket, de amit ma a nézőitek műveltek az egész egyszerűen undorító volt.
Ha csönben maradtál volna...Feltétlen muszáj volt átjönnöd ide okoskodni? A játékosok megérdemelték azt, amit kaptak, sőt a meccsen maximálisan rá is szolgáltak erre.Sacchi írta:Bár nem vagyok Barca drukker, így nem tudom átélni a helyzeteteket, de amit ma a nézőitek műveltek az egész egyszerűen undorító volt.
ezzel nem vagy egyedülsenzu írta:ismét az az érzésem, hogy ide Guardiola KEVÉS lesz!
Cél a 4. hely kolléga! Kezdem érezni.Rivaldo11 írta:Nem tudok mit írni. Ahogyan mindenki, én is csak Rijkaardot sajnálom.
De nagyon.
Senzu. Sajnos régóta ettől félek én is.senzu írta:ismét az az érzésem, hogy ide Guardiola KEVÉS lesz!