Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én remélem eltakarodik innen, de lassan két fillér nem fognak érte adni.Varatrix írta:Erre nem kerül sor , mert nem marad Ronee!DaveN írta:ha ronnie mégis maradna akkor remélem pep majd rendesen megneveli és megtanítja neki h mi a profi viselkedés különben mehet ahova akar mert attól h jól játszik (játszott) még neki is be kell tartania a szabályokat. nagyon el van szállva magától. deco sem különb...
sajnálom h pont azokról kell most ilyeneket írni akiket régebben úgy szerettem...
Erre nem kerül sor , mert nem marad Ronee!DaveN írta:ha ronnie mégis maradna akkor remélem pep majd rendesen megneveli és megtanítja neki h mi a profi viselkedés különben mehet ahova akar mert attól h jól játszik (játszott) még neki is be kell tartania a szabályokat. nagyon el van szállva magától. deco sem különb...
sajnálom h pont azokról kell most ilyeneket írni akiket régebben úgy szerettem...
Lehet h a környezetváltás jót tenne neki vagy egy új edző!!!!Monnyuk az utóbbit nem tudhatjuk meg. Am ha nem kell senkinek majd elviszi a fenerbakcsegekkodan írta:Egyetértek. De szerinted melyik csapatnak kell egy ilyen formán kívüli, rossz kondícióban lévő és sportszerűtlenül viselkedő játékos? Már csak a képek és a videok emlékeztetnek rá. Szerintem lassan el kellene gondolkodni, hogy mégis eladni a Milannak 16 milláért. Mert ennél többet jelenleg nem hiszem, hogy bárki adna érte. Akkor pedig marad a szerződésbontás, vagy itt marad a nyakunkban mgé 2 évig, évi 8 milláért.ozsimiki írta:Nem hiszem el,miért kell ezt csinálnia![]()
Így is millióknak okozott csalódást,és tovább fokozza...
Tisztességesen el kellene még végeznie az itteni melóját,úgyis tökegyértelmű,h nyáron továbbáll. De ezekután?![]()
Nem szeretnék haragot érezni felé,mert nagyon nagy kedvencem volt,de ez nem méltó egy sportemberhez,szomorú vagyok.
danko94 írta:De épp ezt mondom h nem biztos h eljárt bulizni csak a sajtó fújta fel azután meg h eltávolították a kerettől énis eljárnék és leszarnám h ki mit mond
Ennyi erővel Eto'o-t s nyugodtan kirúghatnád mert ő is direkt a csapat kárára sárgázta be magát a real meccs előtt és ez sem a Barcához méltó...
Mert direkte nem ült ki hanem az öltözőből nézte amúgy meg pont akkor vágták ki amikor kezdte visszanyerni önmagát(atletico meccs)!!!Ezek után engem se érdekelne h mit játszik a csapat...
Egyetértek. De szerinted melyik csapatnak kell egy ilyen formán kívüli, rossz kondícióban lévő és sportszerűtlenül viselkedő játékos? Már csak a képek és a videok emlékeztetnek rá. Szerintem lassan el kellene gondolkodni, hogy mégis eladni a Milannak 16 milláért. Mert ennél többet jelenleg nem hiszem, hogy bárki adna érte. Akkor pedig marad a szerződésbontás, vagy itt marad a nyakunkban mgé 2 évig, évi 8 milláért.ozsimiki írta:Nem hiszem el,miért kell ezt csinálnia![]()
Így is millióknak okozott csalódást,és tovább fokozza...
Tisztességesen el kellene még végeznie az itteni melóját,úgyis tökegyértelmű,h nyáron továbbáll. De ezekután?![]()
Nem szeretnék haragot érezni felé,mert nagyon nagy kedvencem volt,de ez nem méltó egy sportemberhez,szomorú vagyok.
Soha nem tolle volt a Barca, Barca. Nagyban hozzajarult a sikerekhez de ez a klub messze tulmutat egy jatekos nagyszerusegen. Fel kell ismerni hogy lehet egy jatekos barmekkora sztar az elso mindig a klub. En amugyis sokkal tobre tartok egy Xavit Ronaldinhonal, azok a jatekosok akik mindig huen kepviselik a klubbot szamomra sokkal ertekesebbek mint a sztarok. Es hogyha valakik nelkul nem lenne Barcelona Barcelona akkor azok ok.danko94 írta:Bocs rájöttem nagyon védtem(mivel még mindig a kedvenc játékosokm és úgy érzem nélküle nem barca a barca) de mostmár lassan túlteszem magam rajta és énis értetlenül állok a tények előtt h hogy lehet a világ legjobbjából 1 év alatt a világ szégyene????
Bocs rájöttem nagyon védtem(mivel még mindig a kedvenc játékosokm és úgy érzem nélküle nem barca a barca) de mostmár lassan túlteszem magam rajta és énis értetlenül állok a tények előtt h hogy lehet a világ legjobbjából 1 év alatt a világ szégyene????Saviola írta:Na,ezekután felesleges védeni.Emberileg bemutatkozott..mehet.Nem fog hiányozni.
Jaja nembiztos, akkor gondolom a víztöl másnapos az edzéseken, máramikor ott van, és a képeket is photoshoppal csinálták róla.danko94 írta:De épp ezt mondom h nem biztos h eljárt bulizni csak a sajtó fújta fel azután meg h eltávolították a kerettől énis eljárnék és leszarnám h ki mit mond
Igen, de Eto'o gólátlag/meccs aránya igy is kiemelkedő. Ö ha a pályán van mindent megtesz a gólért, eljár edzésekre, küzd. Ha a fél idényben sérült vagy, te sem állnál sorfalat szívesen a Madridnak. Föleg ugyebár ismerjük Eto'o-t.Ennyi erővel Eto'o-t s nyugodtan kirúghatnád mert ő is direkt a csapat kárára sárgázta be magát a real meccs előtt és ez sem a Barcához méltó...
De épp ezt mondom h nem biztos h eljárt bulizni csak a sajtó fújta fel azután meg h eltávolították a kerettől énis eljárnék és leszarnám h ki mit mondXavinho írta:Ha Dinnye ezt így folytatja nemhogy a Milannak ,de még a Manchester citynek sem fog kelleni.
Öntelt bal...fék. Van pénze,azt csinál,amit akar,akinek meg a sikereit köszönheti,lesz.rja. Gratulálok neki, meg is érdemli
Ennyi erővel Eto'o-t s nyugodtan kirúghatnád mert ő is direkt a csapat kárára sárgázta be magát a real meccs előtt és ez sem a Barcához méltó...Engem mar igazan nem erdekelnek kifogasok, aki nem jelenik meg edzesen annak nincs helye a csapatban ha nem erik el akkor azt jelenti hogy keresik illetve elvarnak hogy megjelenjen edzesen ami a minimum egy jatekostol (nem beszelve egy olyan szintu klub jatekosarol mint a Barca)
Annak orulnek ha minel hamarabb tavozna Decoval (es tarsaikkal) egyetemben meg ha penzt sem kapunk erte az sem baj. Csak megtovabb romboljak a csapatszellemet, moralt. Evel a hozzaallassal a leheto legtobbet artanak a klubnak.
Mert direkte nem ült ki hanem az öltözőből nézte amúgy meg pont akkor vágták ki amikor kezdte visszanyerni önmagát(atletico meccs)!!!Ezek után engem se érdekelne h mit játszik a csapat...Nekem már régen is az volt a furcsa, hogy ha etoo sérült is volt, de a hazai meccseken mindig ott ült a leláton, mutatta végig a kamera...Ronaldinhot még1x nem láttam hogy kint lenne a meccsen amikor sérült...