danko94 írta:De épp ezt mondom h nem biztos h eljárt bulizni csak a sajtó fújta fel azután meg h eltávolították a kerettől énis eljárnék és leszarnám h ki mit mond
Ennyi erővel Eto'o-t s nyugodtan kirúghatnád mert ő is direkt a csapat kárára sárgázta be magát a real meccs előtt és ez sem a Barcához méltó...
Mert direkte nem ült ki hanem az öltözőből nézte amúgy meg pont akkor vágták ki amikor kezdte visszanyerni önmagát(atletico meccs)!!!Ezek után engem se érdekelne h mit játszik a csapat...
Sokszor leírtam már, de most is leírom, akik Ronaldinho fanok, azok ne "boldogítsanak" minket, igazi BARCA fanokat.
Szerk: Imádtam Ronaldinho-t, abban az időben lettem végérvényesen Barca drukker, többek között miatta is. A játék miatt amit játszott. Amikor felröppentek 2 évvel ezelőtt a hírek hogy vinné a Milan, majdnem elsírtam magam, mert nem akartam hogy elmenjen. De az utóbbi 1 évben leírta magát nálam. Mint ember, mint játékos. A csapat a legfontosabb. Már korántsem olyan fontos tagja a brigádnak, mint volt. Megvagyunk nélküle is. Sőt, inkább már csak rontja a hangulatot az öltözőben, ami meg köztudott hogy nincs jó hatással a csapatra, a játékra.
Tehát akkor szerinted, ha valaki nem bír menni edzésen, és szemmel láthatóan másnaposan érkezik meg, akkor az azért van, mert előtte való nap a füvet vágatta a kertésszel, és a diriglálásban elfáradt? Igazad van abban hogy a sajtó hajlamos túlkomplikálni dolgokat. De ha több szakember, köztük a Barcához elég közel álló Cruyff is azt nyilatkozza hogy nem profi a hozzáállása és nem tesz meg mindent az edzéseken, akkor én ezt el is hiszem. És a meccseken is szemmel látható volt, hogy nem bír menni.
Eto'o-t én valamilyen szinten felmenteném, mert tudjuk hogy milyen temperamentuma van,(ami persze nem feltétlenül követendő példa a profi világban) hirtelen felindulásból követ el dolgokat. Tudja mindenki hogy semmit sem gyűlöl jobban mint a Real Madridot. Azt a klubbot, amely nem becsülte meg és kis túlzással meghurcolta. Ezek után meg is tudom érteni hogy nem akart sorfalat állni nekik. Úgy meg főleg hogy ebben az egész szezonban, Ő az egyik, akit a legkevésbé lehet hibáztatni. Az a katalán újság is jól írta. A nézők ne süllyedjenek le a játékosok szintjére, egyék meg ők amit főztek, és csak 22:05-kor kapcsolják be a TV-t, amikor a sorfalas ceremónia már lezajlott. Ne éljék át azt a szégyent, mert az a játékosok "ajándéka" az egész elcseszett idény miatt.
Ez is...A csapatszellem abban is megmutatkozik, hogy valaki a csapattársaival együtt nézi a meccseket vagy tőlük elvonulva, magában, a szertárossal. Mindig van olyan játékos aki nem játszik, és így arra sem lehet fogni, hogy egyedül ülne a lelátón. Ez jelképes( bár lehet hogy mégsem) de az hogy a csapattársai a lelátón, kettesben, hármasban, négyesben szorítanak a játékostársaikért, addig R10 magában, lent az öltözőben, ami elszeparált hely a stadionban. Ez nekem egy kicsit elszigetelődés a csapattól. Bár hogy valami olyat is mondjak, amit szeretnél is hallani: lehet hogy tériszonya van, és nem bírja a VIP páholy magasságát