2008.05.12. 21:29:50
Hát arról már írtam mi lenne sztem az ideális keret jövőre, most egy kicsiot filóznék a csatárokon:
Vegyük a lehetséges jelölteket, az eláérhető csatárokat:Benzema,Huntelaar,Villa,Milito,Ibra,Adebayor,Berbatov
Ezek mind olyanok, akik megszerezhetőek, illetve nagyrészük már szóba került.
Vegyük sorba:
Benzema:én nagyon nagyra tartom.Hihetetlenül érett a játéka a korához képest.Ő az, akiért eladnám Etoot!Sokba kerülne, de Etoo árából mindenképp kijön szóal ezzel nem lesz gond.Ezenkívül a BL-ben is bizonyított, megmutatta h a jó teljesítménye nem csak a francia bajnokság gyenge színvonala miatt volt.Ő a legfőbb jelöltem!
Huntelaar:Sztem Benzema mindenképp jobb lenne.Etoot nem adnám egy Huntelaarért, sztem a hollandra nincs szükségünk.Pénzhiány nincs a csapatnál, szóal emiatt inkább a jóval drágább, de jobb franciát választanám, leginkább a technikája miatt.Mindamellett ő se lenne rossz, de akkor inkább maradjon Etoo.
Villa: Kb egy szint Etooval, de a kameruni már hozzászokott a légörhöz, Villaval nem tennénk előrelépést.
Milito:Valamivel gyengébb mint Villa, max mint csere tudnám elképzelni, de arra ott van Bojan!
Ibra:csak akkor jöhet szóba a jövetele, ha Etoo az Interhez megy.Én nem örülnék neki!!!Sokkal inkább Huntelaar.
Adebayor:sokkal inkább olcsóbban Huntelaar, aki sokkal jobb.
Berbatov:ugyanaz, mint az előzőnél!
Abból indultam ki h Henry marad.Nem hiszem h eladnék egy év után.
Remjéelm átállunk egy kétcsatáros taktikára és összejön egy Henry-Benzema vagy Henry-Etoo duó, esetleg ha Henry is elmegy, akkor egy Benzema-Huntelaar duó(ere szinte semmi esély sincs, ez csak az, ami sztem a legjobb lenne, ha Etoo és Henry is valamilyen csoda folyátn elmennének).
A Fifa egy szégyen