Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Elég vicces,m sztem pont te nem nagyon nézted ezt a témát,m itt már hetek óta Benzema meg Huntelaar meg Berbatov meg stb már téma. Már az előtt róluk beszéltek ( főleg Benzemáról) mielőtt az Eto'o-s téma feljött.noname írta: Szóal én meg azt nem értem h egyesek miért komentálnak anékkül h végigolvassák a hszeket!?
Ez pedig muataja h te egyáltalán nem is olvastál vissza!Mindenki azt írta h Benzema Etoo helyére jöhetne!!!
Máskor olvasd végig a szöveget, mielőtt írsz!Xavinho írta:Nem tudom honnan veszi mindenki 100%-ra,h Eto'o megy.
Ez pedig muataja h te egyáltalán nem is olvastál vissza!Mindenki azt írta h Benzema Etoo helyére jöhetne!!!És azt sem értem,hogy minek nekünk Benzema vagy Huntelaar.
én is szeretném ha maradna,de csak akkor ha nem bulizni jár meg ilyesmi és ha van kedve újra focizni és van szíve is hozzá,azután rúghatja a szabikat addig nállam henry a nyerőR10aKIRÁLY írta:Hát elfogultság nélkül nem nagyon veszi fel a versenyt Roni szabadrugásaival HenryÉn még midnig remélem h marad!!!
nb1.hu írta:Benzema a legjobb.
Párizs, május 13., 20.47 Már aláírta új szerződését a Lyonhoz, ahol boldog.
A játékosok szavazatai alapján Karim Benzema volt a francia labdarúgó-bajnokság mostani idényének legjobbja.
A Lyon 20 éves csatára 17 góllal segítette együttesét a 2007/08-as bajnoki szezonban, az összes, így a Bajnokok Ligájában szerzett találatát is figyelembe véve pedig 30 alkalommal volt eredményes. Az egész évadban mutatott kiegyensúlyozott teljesítménye alapján tagja a francia válogatottnak is, amely a jövő hónapban kezdődő, osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon szerepel.
Benzema a legjobb játékos posztján volt csapattársát, Florent Maloudát követi, aki tavaly nyert lyoniként, most pedig már a Chelsea-ben légióskodik. Az idei győztes iránt is számos vezető európai klub érdeklődik, így a friss angol bajnok Manchester United, ám Benzema marad a Lyonnál, amely a hét végén sorrendben hetedik bajnoki címét gyűjtheti be.
"Megígértem, hogy legalább egy újabb idényt a Lyonnál töltök, már alá is írtam az új szerződést, boldog vagyok itt" - nyilatkozta a fiatal támadó.
(MTI)
rágyúr a nyáron,aztán jövőretorrentkiller írta: Hát remélem ebben az 1 évben nem felejtette el rúgni a szabadokat, mert idén nem sokat rúgott...
Hát remélem ebben az 1 évben nem felejtette el rúgni a szabadokat, mert idén nem sokat rúgott...Predator írta:Henry...remélem marad és lőheti,ebben is elég jóA másik gyenge a pontrúgások... R. és Deco is megy szerintem. Ki fogja rúgni a szabadokat?
fejelni benzema is jól tud a szabdokat pedig d. alves jól rúgjaakahard írta:Sztem pár jól fejelő játékost is hozhatnánk mert elég gáz, hogy szinte csak törpékkel van tele a csapat. Vki megszámolhatná, hogy hány gólt szereztünk fejjel. Biztos vmi nevetséges szám jönne ki. A másik gyenge a pontrúgások... R. és Deco is megy szerintem. Ki fogja rúgni a szabadokat?
Toure? Iniesta? vagy Xavi? nemvágom.
Henry...remélem marad és lőheti,ebben is elég jóA másik gyenge a pontrúgások... R. és Deco is megy szerintem. Ki fogja rúgni a szabadokat?
fejelni elvileg 1.80-90 körül lehetne, pl Toure, de ő nem sok gólt szerzett fejjelakahard írta:Sztem pár jól fejelő játékost is hozhatnánk mert elég gáz, hogy szinte csak törpékkel van tele a csapat. Vki megszámolhatná, hogy hány gólt szereztünk fejjel. Biztos vmi nevetséges szám jönne ki. A másik gyenge a pontrúgások... R. és Deco is megy szerintem. Ki fogja rúgni a szabadokat?
Toure? Iniesta? vagy Xavi? nemvágom.
én inkább huntellaart hoznám, nemzetközi szinten is bizonyított, és nagyon gólerősCardine írta:viszont tehetségekből van nekünk is,de rutinja nincs sok,az ára magas és nem bizonyított még annyit,hogy 40millát kipengessünk érte.20 körül már érdemes lenne elhozni,többet nem ér.a francia elsővonal nem a la liga!OvaMind írta:Szerintem Benzema jó lenne Eto'o helyett.
Ő már csak lefelé fog menni sztem, Benzema meg az egyik legnagyobb tehetség.
pl elküldik az egész orvosi stábotgekkodan írta:Nem tudom kit fogunk leigazolni, minden csak pletyka egyellőre. De azt tudom, hogy Guardiola kinevezése bizonyosan nem lesz elegendő. Nem látunk rá a helyzetre, de tuti, hogy vannak olyanok a keretben, akiknek itt már szakmailag semmi keresnivalójuk. És vannak olyanok, akik emberileg buktak meg, nem látunk erre sem rá, de tuti, hogy az öltözőn belüli bomlasztásért is felelős valaki, mert egy edző miatt kizárólag nem jutunk ide.
Ezért arra számítok, hogy elég nagy mozgás lesz a keretben nyáron.
viszont tehetségekből van nekünk is,de rutinja nincs sok,az ára magas és nem bizonyított még annyit,hogy 40millát kipengessünk érte.20 körül már érdemes lenne elhozni,többet nem ér.a francia elsővonal nem a la liga!OvaMind írta:Szerintem Benzema jó lenne Eto'o helyett.
Ő már csak lefelé fog menni sztem, Benzema meg az egyik legnagyobb tehetség.
hát sztem ez a topic arról szól. megebeszéljük, hogy kiket kéne leigazolni és kik lennének jó igazolásokdjtrack írta:az a baj h mki okoskodik de még konkrétan nem tudunk semmit h kik vannak tervbe véve mert csak a pletykák röppennek fel!! mindig a fél világot meg akarjuk venni :DDD