Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Poszi írta:http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... Ajra+Chivu
Szerintem nem lenne rossz igazolás!
De most nem fog eljönni idén az biztos....úgyhogy talán jövőre kell...vagy nem is kell....ott van Eto'o meg Henry és kész...csabimo írta:És mikor akarunk belenyulni ha nem most? jövöre? Vagy ki tudja...szajko írta:osztálytársam Lyon fan....és Benzema aláírt 1 évre marad mert megígérte a Lyoniaknak és ha összejönne vmi nagy a Blb-e a Lyonnak akkor marad is ott de nem egyedül a Barca verseng Benzemáért ha el is jönne Lyonból belekéne nyúlni a barcának a zsebébe elég mélyre
És mikor akarunk belenyulni ha nem most? jövöre? Vagy ki tudja...szajko írta:osztálytársam Lyon fan....és Benzema aláírt 1 évre marad mert megígérte a Lyoniaknak és ha összejönne vmi nagy a Blb-e a Lyonnak akkor marad is ott de nem egyedül a Barca verseng Benzemáért ha el is jönne Lyonból belekéne nyúlni a barcának a zsebébe elég mélyre
Poszi írta:http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... Ajra+Chivu
Szerintem nem lenne rossz igazolás!
Szerintem ha Benzema érkezik akkor biztos hogy nem a padra fog jönni. Henry-messi helye biztos jövöre, etooé már nem annyira...ha etoo távozik valakivel potolni kell igy jöhetett ez a benzema téma szerintem. bojan- dos santos az elsö számu cseréink... ronaldinhoval meg szerintem már nem számolnak...barca99 írta:Tegyük fel, hogy el is fér még egy csatár, akkor sem egy Benzema-kaliber kell a padra.csabimo írta:azért elfér még1csatár: szerintem mert elég sok a sérülés lásd: eto-messi, idén is-tavaly is honapokat volt harcképtelen...ronaldinho ko! bojan meg még ne legyen kezdö...
A sérülésekre amúgy sem jó építeni, ha nem sérül meg senki, akkor ki koptassa a padot? Abban meg reménykedjünk, hogy Pep első számú feladata lesz csökkenteni a sérülések forrását (akár jobb erőnléti felkészítés, akár jobb orvosi stáb).
Tegyük fel, hogy el is fér még egy csatár, akkor sem egy Benzema-kaliber kell a padra.csabimo írta:azért elfér még1csatár: szerintem mert
elég sok a sérülés lásd: eto-messi, idén is-tavaly is honapokat volt harcképtelen...ronaldinho ko!
bojan meg még ne legyen kezdö...
Ha ez netalántán igaz lenne(TOPFOCI...)akkor Belletti visszajöhetne cserénekdjtrack írta:ahogy látom nem csak nálunk lesz nagytakarítás!! sztem Malouda nyugodtan jöhetne hozzánk!!
LINK
azért elfér még1csatár: szerintem mert elég sok a sérülés lásd: eto-messi, idén is-tavaly is honapokat volt harcképtelen...ronaldinho ko! bojan meg még ne legyen kezdö...barca99 írta:Csak azt nem értem, hogy miért kell a vezetőségnek (ha egyáltalán kell) egy csatár, amikor kb. az az egyetlen poszt, ahol jól állunk. Ha marad az egycsatáros rendszer, akkor meg főleg elég a 3 ember. Mivel most hosszabbított Benzema, ezért kva drága lenne elhozni. Ha meg sokat akarunk költeni, akkor Alves kell, egy irányító, meg Ronaldinho helyére valaki.
Ígyvan a Juvéből ment az Arsenalhoz.messinho19 írta:én juventusra emlékszek
Az a baj, hogy nekünk most kell összerakni egy erős csapatot nem pedig 3 év múlva. De abban igazat adok neked, hogy Eto'o-t énsem cserélném el Benzemáért. Henry-t inkább.Mosquito írta:A lényeg, hogy nincs szükségünk rá. Eto'o jövőre is meglövi a maga 20-25gólját, miközben Bojan továbbfejlődik(fizikálisan is) és mire az öregek kiégnek lesz egy tökéletes, sajátnevelésű csatárunk.
szerk: amennyiben Eto'o megy(nagyon remélem nem fog), még mindig van egy Henrynk.