Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az bizony! Akkor nagyon jó helyen lakszbouba írta: Ez a Márton és lányai nevezetű pálinka??
Nekik itt Györkönyben(Itt lakom) van egy főzdéjük!A málna nagyon finom.
Ez a Márton és lányai nevezetű pálinka??Tim írta: Ja,és egy tipp:Mártonéknál a tulaj mérce nélkül tölti a nedűt,nem jártok rosszulKönnyű megismerni rá van írva a pólójára,hogy én vagyok a Márton !
Ment egy PÜPCPocok írta:Nah én győri, vagyis győr közeli vagyok, de tudok neked segíteni. Hát sztem bárkit megkérdezel h hová lehetne menni szerintem 10ből 8an a Lapos Tanszéket ajánlanákMorminho írta:Győriek!!
Május végén Győrbe megyünk, és kéne pár jó tipp, ahol jól el lehet tölteni a szombat estét. Gondolok itt szórakozóhelyekre, beülős helyekre, bármi. Szóval, várom a tippeket.mint a neve ismutatja egyetemisták kedvelt helye, hiszem kb 20 méterre van az egyetemtől kint az Aranyparton. Ha a szombat estédet akarod eltölteni akkor ez jó lesz. Ha nem tetszene, ne aggódj indulj el a Révfalusi híd felé és ott a dunaparton sorakoznak a szórakozó helyek. Vagy ha ez nem jön be és szeretsz sokat gyalogoni, akkor kersed fel a Bacardit, ami a pályaudvartól van nem messze, ha arrfelé megkérdezel fiatalokat biztos tudnak majd neked segíteni
egyébként ha bővebb eligazítás kell csak szólj szívesen segítek
Nah én győri, vagyis győr közeli vagyok, de tudok neked segíteni. Hát sztem bárkit megkérdezel h hová lehetne menni szerintem 10ből 8an a Lapos Tanszéket ajánlanákMorminho írta:Győriek!!
Május végén Győrbe megyünk, és kéne pár jó tipp, ahol jól el lehet tölteni a szombat estét. Gondolok itt szórakozóhelyekre, beülős helyekre, bármi. Szóval, várom a tippeket.
Így törzskönyveztek annak idején, úgyhogy használom. Értékelném a pólót...Tim írta:Vazz,lövök egy ilyen pólót neked esküszöm!! Amennyiben használod a Mártont..grecki írta:A Mártonok már csak ilyenek, szeretik a szeszt minden formában. Én speciel inni, ő ezexerint adni...
Vazz,lövök egy ilyen pólót neked esküszöm!! Amennyiben használod a Mártont..grecki írta:A Mártonok már csak ilyenek, szeretik a szeszt minden formában. Én speciel inni, ő ezexerint adni...
Hát ha nem is kell ki nyírni őket ezek a tüntetések lehet hogy jó pár kölyök kedvét elveszik attól hogy emos legyen. Remélem lecseng ez egy éven belül.Csak a Barca! írta:Szánalom ez az emó!
A mexikóiaknak van iagzuk. Ők üldözik az emót.
http://quart.hu/cikk.php?id=2298
link2
Nevetséges...Szánalmas az összes emós a viselkedésével meg a gondolkozásával együtt. 13 éves gyerek...gondolom a szövegét se értette annak amit hallgat. A lányt kicsit sajnálom és arra vagyok mérges aki ezt az egészet kitalálta. Az tényleg meghalhatna, már bocsánat.Perrero írta:Hmm... No comment... Az ilyen meg is érdemli
Azt mondtad: no comment. Akkor meg minek véleményezed?Perrero írta:Hmm... No comment... Az ilyen meg is érdemli
Egyébként teljesen épelméjű vagyok, nem tudom miért akarsz fekete bárányt csinálni belőlem...Perrero írta:Ő ilyenkor még normális...![]()
![]()
Én azért egy kicsit sajnálom. 13 éves. Még gyerek.Varga Tamás írta:Aki hülye, haljon meg. Az ilyet nem tudom sajnálni.Perrero írta:Hmm... No comment... Az ilyen meg is érdemli
Hát nem tudom hogy vetemedhet valaki iesmire... Tény hog yzsar zene meg hogy ceruzával piros csíkokat húznak a karukra de ziherre felakasztani magát. Elég morbid! Fogyi Emo sokkk!Perrero írta:Hmm... No comment... Az ilyen meg is érdemli
Aki hülye, haljon meg. Az ilyet nem tudom sajnálni.Perrero írta:Hmm... No comment... Az ilyen meg is érdemli
Boolond..grecki írta:Savi, far...őőő... füled érjen bogáig...