Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ettől tartok én is...Silvanus írta:A Parma már biztos nem nyer otthon, mert ez a tegnapi meccs Pármában volt!!! Jövőhéten a Moszkva otthonában simán nyernek a Ruszkik!!!
Izmos 0-0!Maxi írta:Nem tudja valaki megmondani mennyi lett a ruszki-Parma meccs??????
Mi túlságosan is támadtunk, a Bayern túlságosan is védekezett a Chelsea ellen. Szerintem a Liverpool nagyon is jó középúton halad. Remekül védekeznek, és kellő gondot fordítanak a támadásokra is.retek írta:ja,ja.ja.Boixos írta:sztem kész a cselzi. a világ egyik legnagyobb igazságtalanságának tartanám, ha továbbmennének.
Ezzel az Anti-focival úgytűnik nem nyerhetnek a liverpool ellen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja,ja.ja.Boixos írta:sztem kész a cselzi. a világ egyik legnagyobb igazságtalanságának tartanám, ha továbbmennének.
Igen, szerintem is. A liverpooli drukkerek egy csak be fogják fújni a kapuba a továbbjutást jelentő gólt. Csakúgy, mint ahogyan tették azt az Olympiakos ellen. Akkor annyira örültem, h még sírtam is. Ha ezen múlik, a döntőig bőgök, csakjussanak tovább! Bármi áron!LG írta:Ne írjuk még le a PSVt![]()
A vorosok sztem megutik a cselszkit, sztem otthon 1-0ra v. 2-1re gyoznek.
Enrique írta:Na-na...![]()
Jól van bocsánat!Silvanus írta:NEM, mert nem találtál be a hétvégén, ahogy ígérted!!!Maxi írta:Nem tudjátok nekem megmonddani az Uefában hogy van a sorsolás?
![]()
Egyébként: www.uefa.com ott mindent megtalálsz, ami csak kell....
NEM, mert nem találtál be a hétvégén, ahogy ígérted!!!Maxi írta:Nem tudjátok nekem megmonddani az Uefában hogy van a sorsolás?