Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én is ezen gondolkozok,hogy lehet már tud valamit amit csak a belső emberek tudnak..Capon írta:Lehet Messi barátunk tud már valamit. Mindenesetre sejtett valami változást a "támadó surunkban"
Henry,Villa,Messi igy tökéletes lenneszajko írta:Hát ja de messi nem tom mire vélte ezt am mert van Eto'o meg Henry melette.DaNNy írta:Hát ha etoo elmegy belőle tudjuk fedezni az árátszajko írta:Messi: Villát szeretném leigazolni
"Ha edző lennék, azonnal leszerződtetném őt, gondolkodás nélkül." - mondta Messi Villával kapcsolatban.
Hát ja de messi nem tom mire vélte ezt am mert van Eto'o meg Henry melette.DaNNy írta:Hát ha etoo elmegy belőle tudjuk fedezni az árátszajko írta:Messi: Villát szeretném leigazolni
"Ha edző lennék, azonnal leszerződtetném őt, gondolkodás nélkül." - mondta Messi Villával kapcsolatban.
Jaja és jobban is járnánk vele, mint mondjuk Trezegoallal. De Eto'o marad.DaNNy írta:Hát ha etoo elmegy belőle tudjuk fedezni az árátszajko írta:Messi: Villát szeretném leigazolni
Értettem én eddig is, csak szerintem Kaka eladása nem a Milan anyagi helyzetétől függ, nem sok esélyt látok rá, hogy elengednék, akár ide akár máshova.Csak a Barca! írta: Aham. Látom még mindig nem igazán érted. Az lett felvetve, hogy a Milan anyagi gondban van és ezért eladják nekünk Kakát. Erre hoztam a linket, hogy nincs anyagi gond, szóval nem kell ezen agyalni, hogy netán mégis igaz lenne.
Szerintem meg Eto'o ne menjen sehova, mert jó ő nekünk nagyon.DaNNy írta:Hát ha etoo elmegy belőle tudjuk fedezni az árátszajko írta:Messi: Villát szeretném leigazolni
Hát ha etoo elmegy belőle tudjuk fedezni az árátszajko írta:Messi: Villát szeretném leigazolni
Aham. Látom még mindig nem igazán érted. Az lett felvetve, hogy a Milan anyagi gondban van és ezért eladják nekünk Kakát. Erre hoztam a linket, hogy nincs anyagi gond, szóval nem kell ezen agyalni, hogy netán mégis igaz lenne.gekkodan írta:Jó ez teljesen rendben van, csak elvileg ez egy barca-igazolások topic, nem a szerencsétlen Milan nyugdíjas-klub felújításának a megvitatására szolgálCsak a Barca! írta:
Nem is neked lett belinkelve. De ha visszaolvasol rájössz, hogy miért is került fel ide a fórumra.
peace![]()
béke.
Jó ez teljesen rendben van, csak elvileg ez egy barca-igazolások topic, nem a szerencsétlen Milan nyugdíjas-klub felújításának a megvitatására szolgálCsak a Barca! írta:
Nem is neked lett belinkelve. De ha visszaolvasol rájössz, hogy miért is került fel ide a fórumra.
peace
gekkodan írta:
És ennek most miért örüljek? Már bocsánat, de hol érdekel, hogy mennyit költhet a Milan? Ronaldinho úgyis megy, ha nem fizet érte a Milan, akkor elviszi más. Engem ez a hír nem különösebben foglalkoztat, ugyanis nem érint minket.
És ennek most miért örüljek? Már bocsánat, de hol érdekel, hogy mennyit költhet a Milan? Ronaldinho úgyis megy, ha nem fizet érte a Milan, akkor elviszi más. Engem ez a hír nem különösebben foglalkoztat, ugyanis nem érint minket.Csak a Barca! írta:Capon írta:
Ha meg tudnád mondani hol olvastad ezt azt megköszönném.
Nem túl hiteles a forrásom, de ha ez nem is igaz, akkor se hiszem, hogy anyagi gondok lennének. Egyébként ezt több helyen is lehozták.
Capon írta:
Ha meg tudnád mondani hol olvastad ezt azt megköszönném.
Ha meg tudnád mondani hol olvastad ezt azt megköszönném.Csak a Barca! írta:Már miért lenne a Milánnak anyagi gondja? Ez nem igaz. Nson olvastad?takivini írta:Én csak azt tudom hogy a Milannak anyagi gondjai vannak, és ezt Kaká eladásából szeretné fedezni.![]()
A főszponzor 100misit adott nekik játékos igazolásra, szóval nincs ott gond.
Ezt a Kaka dolgot szerintem el lehet felejteni, úgyse fogják odaadni. Max Messiért cserébe, azt meg ugye nem engedjük.
Már miért lenne a Milánnak anyagi gondja? Ez nem igaz. Nson olvastad?takivini írta:Én csak azt tudom hogy a Milannak anyagi gondjai vannak, és ezt Kaká eladásából szeretné fedezni.![]()
Kaká az irányitó és Silva vagy Mancini kell szélre... védelembe pedig Garay Albiol Alves és középre meg essien meg veloso és igy van késztakivini írta:Én csak azt tudom hogy a Milannak anyagi gondjai vannak, és ezt Kaká eladásából szeretné fedezni.André T. írta:Szerintettek elengednék???![]()
Rondaldinhot ő pótolná, Zambrottát ezek szerint Alves, akkor már csak egy irányító kell, és kész a kezdő, és talán még nem is járnánk rosszul.
passzolni is jól tud és néha meg is indulhat. többet passzolna akkor alkalmas lenne irányítónaktakivini írta:Az a baj, hogy az irányító játékos nem dajkálhatja annyit a labdát mint egy szélső, Messi pedig ebben a legjobb.