Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kitudja talán lehet 3-3-ba meg hosszabításba kiegyeztem volnathe Legend írta:jobb lett volna ha a fiorentinával játsza a zenit a döntöt, legalább ako két támado felfogásu csapat jáccik és nagyon jo meccs lehetett volna az
Úgy tudott a Bayern 4-et kapni,hogy nagyképűen kimentek a pályára és csak lesték ahogy az oroszok fociznak és azon a meccsen még ennél is sokkal jobban játszott a Zenit....Rivaldo11 írta:Mindig elkeserít, ha bármely sportban ruszki győzelem születik. De hát a Rangersnek egyszerűen nem tudok szurkolni.
Azért kiváncsi lennék, hogy tudott a Bayern ezektől négyet kapni?
Annak tekinted, aminek akarod. Nem azt írtam h. baj, hanem azt, h. ÉN nem csípem őket. Gondod van ezzel?Szed írta:Éreztem hogy nyerni fog a Zenit. Megérdemelték ezt a győzelmet! amugy nem értem, miért baj ha Oroszok? mi ez a fajgyűlölet?
Jah,ezt elsütötte Faragó Ricsi isgergo9 írta:Ma Manchesterben nyertek az oroszok, jövőhéten az oroszoknál nyer a Manchester!!!! Figyeljétek meg![]()
GO MU GO GO
Ez tény, tényleg megérdemelték. Már a Bayern elleni négyes után odaadtam volna a serleget nekik. A sorfal meg szenzációsan sportszerű gesztus volt tőlük.barca99 írta:Ruszki, nem ruszki, kibszottul megérdemelték.