2008.05.17. 14:26:13
Na, kezdenek alakulni az igazolások:
-Daniel Alves ( jobb hátvéd poszt letudva remélhetőleg) legalább lesz végre normális széljátékunk, és az sem hátrány , hogy ő legalább tud beadni ( Olasz barátunkkal ellentétben )
-Piqué ( Nagyon örülök neki, fiatal, mi kutyánk kölke, stb..)
-Keita ha sikerülne, nagyon jó választás! ( Poulsen-nek meg még turista vízumot se..! ) Csatlakozom az előttem szólókhoz, nincs minden évben ANK.
Kell még egy támadó középpályás: Cesc elérhetetlen, Diego-ra nem értem miért nem mozdulunk?!, Van der Vaart-ot nem nagyon láttam játszani, remélem az EB-n sikerül. Lucho Gonzalez tűnik a legjobb választásnak ( korban is megfelelŐ ), bár ha minden kötél szakad, simán elhoznám Aimart a Zara-ból, nem fiatal, kicsit link, de talán Pep gatyába rázná. Padozni minden esetre jó lenne, aféle Jokernek, hihetetlen intelligens focista. Joker 2.: Rosicky ( nagy kedvencem, de elég bizarr így leírva )
Bal oldali támadó( középpályás ) Ide nem tudok jó választást, talán egyedül Nani, de ő ugye elég jó helyen van. Gai Assulin két éven belül betöltheti ezt a posztot, vagy akár Dos Santos.
Középcsatár: csak akkor ha Eto'o eligazol ( remélem ez soha nem fog megtörténni! ) Nem túlzottan estem el Benzemától, előbb hoznám el Adebayort. Na de a földön maradva, Eto'o-t nagyon-nagyon-nagyon nehéz lesz pótolni.
Ja, kapus poszton nem változtatnék. VV minden bakijával együtt azért még megüti a szintet. Úgy a szívemhez nőtt...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."