grecki írta:Ha Eto'ot el merik adni, akkor én is csatlakozok a forradalmi mozgalomhoz... Eddig a hibái ellenére is Laporta mellett voltam, de ha ez beigazolódik, akkor nálam végleg elásta magát. Még egy ilyen csupaszív, hajtós, őszinte és ami a legfontosabb eredményes játékosunk nincsen a saját nevelésűeken kívül. Sőt, egyes kategóriákban még talán föléjük is nő. Pályafutása csúcsán van, még van benne 4-5-6 remek év.
Ráadásul, ha eladják, akkor kivel pótolják? Benzema több gurigába kerülne, mint ahány gólt életében szerzett. Eto'ot nem szabad eladni!
Hát nagyrészt igazad van, de szerintem azért nem mindenben...a csupaszív dologgal nagyon vitatkoznék...
Ha csupaszív lenne, akkor nem nyilatkozott volna könnyelműen úgy, hogy akármi lesz, eligazol, ha nem nyer címeket....ráadásul, hogy neki az eredményesség a pontos....bocs, hogy nem idéztem szó szerint, de ezen az oldalon olvastam, sztem Ti is olvastátok, úgyhogy nem magyarázom...
Az eredményességét nem vonom kétségbe, én is nagyon szeretem, de őt nem sorolnám a "mindörökké a Barcáért" mozgalom körébe....de azért örülnék, ha maradna.