Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ronaldinhot, Fabregas, Pintot felejtsd el. Fabregas helyére YaYa vkp-nak, Xavi meg Ronalfinho hejére szervezni középen Iniestaval.Érsek Zsolt írta:Ez a csapat jó lenne jövőre:
V.Valdes
D.Alves -Puyol-Piqué-Abidal
Iniesta-Fabregas-Ronaldinho
Messi-Benzema-Henry
Cserejátékosok:Bojan,Garay,Zambrotta,Xavi,Gudjohnsen,Dos Santos,Pinto
Eto'o Yaya Xavi???Érsek Zsolt írta:Ez a csapat jó lenne jövőre:
V.Valdes
D.Alves -Puyol-Piqué-Abidal
Iniesta-Fabregas-Ronaldinho
Messi-Benzema-Henry
Cserejátékosok:Bojan,Garay,Zambrotta,Xavi,Gudjohnsen,Dos Santos,Pinto
Eddig Eto'o Henry 1gól 1 gólpasz!!!nem szabad eladni őket!!!!:Dnoname írta:Köszönjük h ezzel a 2 naguon sokat mondó és érteékes hszel járulsz hozzá az eurobarca fóruméletéhez!![]()
Ha írsz valamit, legalább mondj is valamit, ne csak egy felkiáltómondat és kész, ezenkívül használd a szerkeszt gombot.
Hogy apámat idézzem:Csak a Barca! írta:Ki ez a Silva, aki a világ legtehetségesebb védője? Csapjunk le rá gyorsan, nehogy más vigye el.noname írta:Silva a világ egyik legtehetségesebb védője![]()
![]()
ÉRTSD JÓL!!!
Ki ez a Silva, aki a világ legtehetségesebb védője? Csapjunk le rá gyorsan, nehogy más vigye el.noname írta:Silva a világ egyik legtehetségesebb védője
Én si végig az új lehetséges keretről beszéltem, nem az ideiről!Mosquito írta:Nem az idei keretet hasonlítottuk az am-éhoz, hanem egy lehetségeset amiben pl már se Deco, se Eto'o, se R10 nem szerepel.noname írta:Emberek!!Mi megy itt?!!
Nehogy már egy Atleticohoz hasonlítsátok a csapatot.Idén is majdnem összejött a 2. hely, közbe max 3-4 ember van, aki mutatott is valamit.
na ez rendben is lenne, de nem ezekről az igazolásokról ment most a vitanoname írta:Ha meglesz Alves, Pique,Garay,VdV,Benzema és Mancini/Silva, akkor biztos vok benne h újra egy igazi Barcát láthatunk, nem pedig az elmúlt 2 év motiválatlan, lusta bagázsát!
Nem az idei keretet hasonlítottuk az am-éhoz, hanem egy lehetségeset amiben pl már se Deco, se Eto'o, se R10 nem szerepel.noname írta:Emberek!!Mi megy itt?!!
Nehogy már egy Atleticohoz hasonlítsátok a csapatot.Idén is majdnem összejött a 2. hely, közbe max 3-4 ember van, aki mutatott is valamit.
na ez rendben is lenne, de nem ezekről az igazolásokról ment most a vitanoname írta:Ha meglesz Alves, Pique,Garay,VdV,Benzema és Mancini/Silva, akkor biztos vok benne h újra egy igazi Barcát láthatunk, nem pedig az elmúlt 2 év motiválatlan, lusta bagázsát!
Ezt rosszul tudod.Az Arsenal-t Hleb irányította és nem Fabregas(ő amolyan "Xavi-s" szerepkört tölt be a csapatában).Nem véletlenül mondta róla Cesc hogy meg kell tartani egy ilyen IRÁNYÍTÓ-t,meg az öreg Wenger se unalmából fenyegeti az Inter-t a FIFA-val.depth írta:De ugyebár pontosan ugyanazon a poszton játszik, mint Xavi és Iniesta. Tőlük meg remélem nem fogunk megválni. Egy irányító kellene, nem pedig még egy középső középpályás.
Azért az atleticonak is van egy -ha nem is Messije- Kunja, van egy Forlanjuk aki spanyolban kifogástalanul keni és a Maxi Rodriguez, Luis Garcia, Reyes, Raul Garcia négyes sem sokkal gyéngébb egy Xavi, Iniesta, Silva, Hleb quartettnél. A védelmünk az ami egyértelműen jobb, bár ez az év néha nem ezt bizonyította.Bestbarca írta: Azzal viszont, hogy ilyen nevekkel az atlético madriddal, illetve a valenciával fogunk küzdeni az 5.-6. helyért nem tudok egyet érteni. Hol van ezeknél a kluboknál egy Messi(mondjuk sehol nincs), Henry, Alves, vagy akár egy Puyol, Bojan... Ilyen színtű játékosokkal nem lehetünk középcsapat.
A spanyolokról már korábban leírtam a véleményem. Tömören annyi, hogy nem nyerő tipusok. Elég megnézni a válogatottat és azokat a csapatokat amelyek telepakolják keretüket hazai játékosokkal. Ez már off, de ez igaz az angol csapatokra is.depth írta:Már csak azt nem értem, h ha a spanyolosítást se tartod jó ötletnek akkor mégis kit képzeltél el Ronaldinho helyére? Mert ugye a leggyakrabban halható név Silva. Akit én is szívesen látnék itt. Remélem nem VdVot írod te is mint sokan mások. Értsétek már meg, ő irányító, nem balszélső.
Meg ugyebár Piqué is spanyol.
Egy szóval nem mondtam, hogy sztárok kellenek, sőt ha megnézzük ezeket a játékosokat(Mancini, Hleb, Adebayor) nem is nagyon lehetne már nagyobb neveket igazolni.Bestbarca írta:Nem feltétlen kell minden poszton csillogó sztároknak lennie, marad belőlük így is elég. Nem sokra mentünk velük, és a madrid sem annak idején(bár szerintem ez a mostani madrid is egy kalap fos), sokkal inkább kellenek ambíciózus, tehetséges játékosok. Csillogni meg ott van Messi, Henry, Eto'o(ha marad), na meg Alvés
. 2006-ban sem volt jobb keretünk, mint jövőre várható, sőt szerintem lényegesen gyengébbek voltunk. Akkor volt egy a világnál kb 3x jobb R10-ünk, és a többieket felhúzta. Jövőre könnyen lehet Messinek egy hasonló éve, és akkor a margit... mert ahol ők elindúlnak, ott mi is és így semmit sem nyerhetnek
![]()
![]()
Igazából, ha azt is leírnád mellé, h mi a bajod egyik - másik játékossal, akkor, azért gördülékenyebben megértené egymást itt a nép.Mosquito írta:Eléggé kiábrándító, hogy ilyen nevek merülnek fel lehetséges igazolásként, mint Mancini, Hleb vagy Adebayor. Ilyen játékosokkal majd az atletico madriddal és a valenciával küzdünk majd az uefa kupás helyekért.![]()
A spanyolosítást meg végképpen nem tartom jó ötletnek.