Mosquito írta:Eléggé kiábrándító, hogy ilyen nevek merülnek fel lehetséges igazolásként, mint Mancini, Hleb vagy Adebayor. Ilyen játékosokkal majd az atletico madriddal és a valenciával küzdünk majd az uefa kupás helyekért.
A spanyolosítást meg végképpen nem tartom jó ötletnek.
Igazából, ha azt is leírnád mellé, h mi a bajod egyik - másik játékossal, akkor, azért gördülékenyebben megértené egymást itt a nép.
Segítek. Hleb remekül játszott ebben az idényben, aki nézett Arsenal meccseket az tudja, h milyen remekül passzol és hajt. Rövidpasszos játékrendszerbe kiváló De ugyebár pontosan ugyanazon a poszton játszik, mint Xavi és Iniesta. Tőlük meg remélem nem fogunk megválni. Egy irányító kellene, nem pedig még egy középső középpályás.
Adebayor nagyon ráérzett a góllövésre az idén. Szerintem nagyon jó játékos, de Eto'onál nem jobb. Ez egyértelmű. Eddig egy jó idénye volt. Mégis azt szeretné valaki, h lényegében cseréljük el rá? Azt meg már meg se említem, h mennyi esély van arra, h az Arsenal most is eladja a leggólerősebb játékosát a Barcának.
Mancinival nekem pont semmi bajom sincs. Kedvenc olasz csapatom a Roma, lehet kicsit elfogult vagyok, de az biztos, h sok Roma meccset láttam és mindig csak pozitívumot szűrtem le a játékából. Persze ő is keveset jön hátra védekezni, de Ronaldinhoval is megoldottuk vhogy anno. Messi mostanában egyre gyakrabban, de azért rá se jellemző. Beérett, rutinos, technikás játékos. Nézzétek meg Catania ellen (remélem nem sülök be).
Már csak azt nem értem, h ha a spanyolosítást se tartod jó ötletnek akkor mégis kit képzeltél el Ronaldinho helyére? Mert ugye a leggyakrabban halható név Silva. Akit én is szívesen látnék itt. Remélem nem VdVot írod te is mint sokan mások. Értsétek már meg, ő irányító, nem balszélső.
Meg ugyebár Piqué is spanyol.