Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.18. 23:09:08

Saviola írta:A Milantól félek én is.. :lol:
Hát félhetsz is :twisted: Kaká-Pato-Ronaldo ez így nem hangzik rosszul, pláne hamég jön Ronaldinho is! najó persze ebből nem lesz semmi, de azért nem kéne előre leírni az AC-t :evil:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.18. 22:34:24

Hát azért szerintem a két csapat legjobb kezdője az majd azonos szintű,annyi a különbség,hogy az Internek jóval hosszabb a padja... :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.18. 21:33:47

Tipikusan ugyanaz a helyzet mint a Francia bajnokságban csak kicsit nagyobba. Az Inter hatalmas játékoskerettel rendelkező csapat a Roma ugyancsak jo de nem akkora nevek inkább a szív dominál. Franicába ue. csak Lyon Bordeaux.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.18. 21:32:30

A Milantól félek én is.. :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.18. 21:03:57

Sajnos nem láttam a meccseket, de én is a Roma sikerének örültem volna. Szimpatikusabb csapat számomra, mint az Inter. Na majd jövőre. Akkor majd már a Milan is meg a Juve is erősebb lesz, így lemondhat a scudettoról az Inter.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.05.18. 21:01:39

Az első félidővel inkább tragikomédiának nevezném.
Sajna az én meccsem ellentétes érzelmekkel zárult.
Minden estre gratulálok a római srácoknak, szép volt fiúk!
Spallettit még 15 évig és soha de soha sorost!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.18. 20:42:24

Szandi írta:Most nem kell itt a dráma.
Kicsit csalódott vagyok, megérdemelte volna a Roma is bőven sztem ezt a scudettot. Ennyi.
Nincs itt dráma, én vígjátékot láttam máma'... :wink:
Kép
Szandi
Főnökasszony

2008.05.18. 20:33:37

Most nem kell itt a dráma.
Kicsit csalódott vagyok, megérdemelte volna a Roma is bőven sztem ezt a scudettot. Ennyi.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
bouba
Capitá del Barça

2008.05.18. 20:32:12

Hát De Rossinak tényleg undorító volt a könyöklése a VB-n,de azóta viszont nagyon jó játékos vált belőle...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.18. 20:29:57

Saviola írta:Jajj,azért lehetne mesélni roma oldalról is..most mond azt,hogy bebundáztuk.. :lol:

A Parma elleni meccsen a 91. percben lévő tizi után maga a gyerke vallotta be,hogy kezelt,s ezért szórták ki..ennyit erről.

Vannak gyanűs meccsei az Internek is,nem tagadom.De nem ezen múlt a scudetto. :P
Így van. Fernando Couto maga ismerte el nyilvánosan, hogy a gólvonalon kezezett. Ha már ez sem jelent semmit a Főnökasszony számára, akkor nagyon szomorú vagyok. :cry:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.18. 20:28:44

Azt gondolom, Szandi, hogy én nem személyeskedtem, nem hándigáltam fel semmit. Tudjuk, "a bírói kar az Inter bajnoki címéért dolgozott" (valami hasonló nyilatkozat szerepel az NSO-n De Rossi szájából). Bár, De Rossi helyében én kétszuer is elgondolkodnék a dolgok menetén, a 2006-os VB óta gyűlölöm azt az embert. Sajnos, a mai Inter meccsen is volt ilyen eset: oda-vissza. Csak az Interes legalább sárgát kapott, Fernando Coto durva könyöklését meg elnézte a bíró.
Azt gondolom, nem a bírókkal kell foglalkozni, mert nem rajtuk múlott. Lehet most statisztikakákat idézni, meg is tették Itáliában. Amíg emberek vezetik a meccseket, addig lesznek is hibák. Biztos, az Inter javára is tévedtek számtalan esetben, de ugyanezt más csapatokkal szemben is megtették. Nem vall túl nagy emberiességre, ha másokban keressük a hibákat. Mert azok rossz ir5ányba vezetnek, és hamis illúziókat ébresztenek.
Az Inter jobb volt, a Roma szemléletesebben futballozott. Spalletti jó edző, sokra fogja még vinni, Mancici hozzá képest közepes tréner. A Roma csapatként erősebb, de az Interben több az egyéniség. És ez döntött idén.
Mindig elismertem a Roma előnyeit, pozitívumait, még akkor is, ha egy-két játékosát emberileg elítélem.
FORZA INTER!
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.18. 20:21:23

Jajj,azért lehetne mesélni roma oldalról is..most mond azt,hogy bebundáztuk.. :lol:

A Parma elleni meccsen a 91. percben lévő tizi után maga a gyerke vallotta be,hogy kezelt,s ezért szórták ki..ennyit erről.

Vannak gyanűs meccsei az Internek is,nem tagadom.De nem ezen múlt a scudetto. :P
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Szandi
Főnökasszony

2008.05.18. 20:15:29

Varga Tamás írta:
Dani!
Ki mondta a Juventus-nak, a Milannak, hogy vásárolja meg a játékvezetőket, hogy folyamatos csalásokkal érje el a győzelmeit, hogy tisztességtelen eszközök garmadájához folyamodjon?
Jó figyelj, azért az internek is volt jó pár gyanús meccse idén (is) (épp most volt egy összeállítás azt hiszem a tegnapi nemzeti sportban róla) szóval erről most így kár beszélni. A legkézenfekvőbb példa, ha már a Parmaval tolták, akkor az őszi Parma elleni derbi. 2 játékost szórtak ki, plusz egy tizi a 91. percben asszem, és utána talált egy gólt Ibra a kedvenc játékosom és így 3-2.
Kicsit megveretés szaga van. Jó mind1 nem kell példálozni csak a nagyon nyomjunk egy csapatot vagyis így vagy úgy de vágjunk hozzájuk egy scudettót téma az internél igazán jelentősnek tűnik. Más kérdés, h Roma szurkoló lévén vszeg kicsit jobban zavar pláne most.

Boixos: egyértelmű. 8)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.18. 20:06:27

akármi is lett a vége, ezzel tökéletesen egyetértek:

Kép

A LEGJOBBAK.
PUYOL-XAVI-INIESTA
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.18. 19:23:42

Tavaly így szpatott a Real, most megcsinálja ugyanezt az Inter.

Bsszák meg mindketten! :evil: :(
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.18. 18:40:18

fir3bird írta:az biztos...bár Ranierivel nemhiszem hogy 2. helynél jobbat eltudnak érni...Del Piero tényleg gólkirály lett? Hány góllal?
20-21 asszem...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.18. 18:39:08

ozsimiki írta:Jövőre Juve is bele fog szerintem már szólni a cuccba.

Idén a dobogó is szép volt tőlük,jövőre gondolom már nem elégednének meg ennyivel. DelPiero meg gólkirály lett :D
az biztos...bár Ranierivel nemhiszem hogy 2. helynél jobbat eltudnak érni...Del Piero tényleg gólkirály lett? Hány góllal?
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.18. 18:31:15

Jövőre Juve is bele fog szerintem már szólni a cuccba.

Idén a dobogó is szép volt tőlük,jövőre gondolom már nem elégednének meg ennyivel. DelPiero meg gólkirály lett :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.18. 18:17:04

Hát csalódott vagyok...inkább Roma mint Inter, bár mindkét csapatot finoman fogalmazva nem szeretem, a Milanból is kezdek kiábrándulni, ezt jól elbaszták megis érdemlik, hiába a hazai 4-1...szeretem az olasz focit, de valahogy ott már nincs favorit, maradok a spanyol focinál asszem.A Catania meg kár hogy nem esett ki, az Empoli sokkal szimpibb csapat számomra őket sajnálom, a Parma kiesése valamilyen szinten nem meglepő ha az elmúlt éveket nézzük, de valahogy mégis sokkoló :shock:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.18. 17:46:03

Tamás!

Az Inter megérdemelte, mert bajnokságot nem lehet nyerni csak úgy, nem osztogatják. Abban igazad van, hogy a bundabotrány ócska és gusztustalan. Gondolhatod, amennyit tudsz rólam, hogy teljességgel elítélem és a foci egyik nagy szégyene volt az utóbbi években. Ettől még tény, hogy két európai szinten is versenyképes "nagy csapat" nem volt jelen tavaly a Seria A-ban, a Milan kvázi csak a végén és lélekben, egyébként a BL-re tett fel mindent. Nem vagyok az Inter ellensége, különösebben az olasz focit sem szeretem, de ha mégis foglalkozom vele, akkor a Roma, Juve, Inter egyaránt érdekel, semmi bajom velük. Kizárólag a Milan ellen van komoly ellenszenvem, de ez egy hosszú történet.

Szerintem Mancini nem mindig áll a helyzet magaslatán, sőt. Pontosan úgy értettem, ahogy te: Spaletti zseniális munkát végzett egy olyan kerettel, ami azért tegyük hozzá, nem ér fel az Inter keretével.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.18. 17:44:57

Én is eggyet értek azzal, hogy érdemtelenül nem lehet meg nyerni a Bajnokságot. Majdnem minden bajnokságba olyan csapat nyert amit utállok, mégsem vádolom őket. Ugyan akkor a Milan ha ma be jön negyediknek, az bunda gyanús lett volna.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.18. 17:40:41

gekkodan írta:
Varga Tamás írta:Ibrahimovics: "Veni, vidi, vici!"
Egy szenvedős mérkőzésen teljesen megérdemelt Inter győzelem született. Az a csapat nyert, amelyiknek a legerősebb volt a kerete, amelyik a legjobban megérdemelte. A Roma csak úgy tudott felzárkózni, hogy az Inter elszórakozta pár meccsét.
Tamás!

Tudom, hogy Inter-szimpatizáns vagy, de 1-2 érdemi észrevételem volna :) Az Inter az utóbbi években sokat köszönhetett a bundabotránynak. A juve kizárásával kapott egy bajnoki címet, majd nyert egyet úgy, hogy gyakorlatilag csak a Roma tudta volna megfogni, mert a Milan mínuszból indult és emiatt a BL-re is koncentrált. A Roma tavaly kevés volt erre a feladatra egyedül. Idén már jóval nehezebb dolguk volt, de nagyon csúnyán eladtak egy igen tetemes előnyt. Azzal egyetértek, hogy a Roma ezt használta ki, de véleményem szerint stabilabb, kiegyensúlyozottabb volt idén és a keretéhez, valamint az anyagi lehetőségeihez képest felűlmúlta a várakozásokat.

Egyetértek, hogy a Milan oda jutott ahová való, nem csípem őket. De a tapsot mégis a Roma és a Juve érdemli, utóbbinak főleg azért jár, mert első szezonban elérte a BL-t és a nagy öregek (Del Piero) utolsó virágzásukat élik, lelkükkel vitték előre a csapatot.

Nem vitatom el az Inter címét, de ezt megakartam jegyezni. Gratula nekik!
Dani!
Ki mondta a Juventus-nak, a Milannak, hogy vásárolja meg a játékvezetőket, hogy folyamatos csalásokkal érje el a győzelmeit, hogy tisztességtelen eszközök garmadájához folyamodjon? Senki. Éppen ezért értelmetlen dolog azzal takarózni, hogy a Juve így, a Milan úgy. Saját maguknak köszönhetik, amit kaptak. Még így is elég kesztyűs kézzel bántak velük.
A Roma mennyivel volt kiegyensúlyozottabb? Semmivel. Az idény első felében ők bukdácsoltak, a végére meg az Inter lépett ebbe a folyóba.
A két hasonló tudású csapat közül a hangyányival erősebb Inter lett a befutó Teljesen megérdemelten - szerintem. Meg azért a sérülések is kellően megtizedelték az Intert: Ibra, Figo, Dacourt, Cambiasso, Sztankovics, Samuel, Maicon - ők min alapemberek, és nem pár meccset hagytak ki.
Azzal együtt minden tiszteletem a Romáé, Spalletti csodálatos munkát végez. Sokkal inkább hasonlít egy edzőre a munkája, mint Mancinié.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.18. 17:33:08

ozsimiki írta:Bajnoknak GRT,és a Fio-nak is nagy-nagy GRT 8) :lol: Pedig már azt hittem,h odaér megint a milán...de nagy örömömre neeeeeem :D

Tavaly a Bayern,idén a másik általam nagyon nem kedvelt csapat,a milán lesz uefás :twisted:
És hogyha nem tudnak maradandót alkotni az átigazolási szezonba jövőre is :twisted: Régen a BAyern volt a Hollywood öregfiuk Fc most már a Milan az!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.18. 17:32:54

Varga Tamás írta:Ibrahimovics: "Veni, vidi, vici!"
Egy szenvedős mérkőzésen teljesen megérdemelt Inter győzelem született. Az a csapat nyert, amelyiknek a legerősebb volt a kerete, amelyik a legjobban megérdemelte. A Roma csak úgy tudott felzárkózni, hogy az Inter elszórakozta pár meccsét.
Tamás!

Tudom, hogy Inter-szimpatizáns vagy, de 1-2 érdemi észrevételem volna :) Az Inter az utóbbi években sokat köszönhetett a bundabotránynak. A juve kizárásával kapott egy bajnoki címet, majd nyert egyet úgy, hogy gyakorlatilag csak a Roma tudta volna megfogni, mert a Milan mínuszból indult és emiatt a BL-re is koncentrált. A Roma tavaly kevés volt erre a feladatra egyedül. Idén már jóval nehezebb dolguk volt, de nagyon csúnyán eladtak egy igen tetemes előnyt. Azzal egyetértek, hogy a Roma ezt használta ki, de véleményem szerint stabilabb, kiegyensúlyozottabb volt idén és a keretéhez, valamint az anyagi lehetőségeihez képest felűlmúlta a várakozásokat.

Egyetértek, hogy a Milan oda jutott ahová való, nem csípem őket. De a tapsot mégis a Roma és a Juve érdemli, utóbbinak főleg azért jár, mert első szezonban elérte a BL-t és a nagy öregek (Del Piero) utolsó virágzásukat élik, lelkükkel vitték előre a csapatot.

Nem vitatom el az Inter címét, de ezt megakartam jegyezni. Gratula nekik!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.18. 17:28:50

Bajnoknak GRT,és a Fio-nak is nagy-nagy GRT 8) :lol: Pedig már azt hittem,h odaér megint a milán...de nagy örömömre neeeeeem :D

Tavaly a Bayern,idén a másik általam nagyon nem kedvelt csapat,a milán lesz uefás :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt