Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát félhetsz isSaviola írta:A Milantól félek én is..
Nincs itt dráma, én vígjátékot láttam máma'...Szandi írta:Most nem kell itt a dráma.
Kicsit csalódott vagyok, megérdemelte volna a Roma is bőven sztem ezt a scudettot. Ennyi.
Így van. Fernando Couto maga ismerte el nyilvánosan, hogy a gólvonalon kezezett. Ha már ez sem jelent semmit a Főnökasszony számára, akkor nagyon szomorú vagyok.Saviola írta:Jajj,azért lehetne mesélni roma oldalról is..most mond azt,hogy bebundáztuk..![]()
A Parma elleni meccsen a 91. percben lévő tizi után maga a gyerke vallotta be,hogy kezelt,s ezért szórták ki..ennyit erről.
Vannak gyanűs meccsei az Internek is,nem tagadom.De nem ezen múlt a scudetto.
Jó figyelj, azért az internek is volt jó pár gyanús meccse idén (is) (épp most volt egy összeállítás azt hiszem a tegnapi nemzeti sportban róla) szóval erről most így kár beszélni. A legkézenfekvőbb példa, ha már a Parmaval tolták, akkor az őszi Parma elleni derbi. 2 játékost szórtak ki, plusz egy tizi a 91. percben asszem, és utána talált egy gólt Ibra a kedvenc játékosom és így 3-2.Varga Tamás írta:
Dani!
Ki mondta a Juventus-nak, a Milannak, hogy vásárolja meg a játékvezetőket, hogy folyamatos csalásokkal érje el a győzelmeit, hogy tisztességtelen eszközök garmadájához folyamodjon?
20-21 asszem...fir3bird írta:az biztos...bár Ranierivel nemhiszem hogy 2. helynél jobbat eltudnak érni...Del Piero tényleg gólkirály lett? Hány góllal?
az biztos...bár Ranierivel nemhiszem hogy 2. helynél jobbat eltudnak érni...Del Piero tényleg gólkirály lett? Hány góllal?ozsimiki írta:Jövőre Juve is bele fog szerintem már szólni a cuccba.
Idén a dobogó is szép volt tőlük,jövőre gondolom már nem elégednének meg ennyivel. DelPiero meg gólkirály lett
Dani!gekkodan írta:Tamás!Varga Tamás írta:Ibrahimovics: "Veni, vidi, vici!"
Egy szenvedős mérkőzésen teljesen megérdemelt Inter győzelem született. Az a csapat nyert, amelyiknek a legerősebb volt a kerete, amelyik a legjobban megérdemelte. A Roma csak úgy tudott felzárkózni, hogy az Inter elszórakozta pár meccsét.
Tudom, hogy Inter-szimpatizáns vagy, de 1-2 érdemi észrevételem volnaAz Inter az utóbbi években sokat köszönhetett a bundabotránynak. A juve kizárásával kapott egy bajnoki címet, majd nyert egyet úgy, hogy gyakorlatilag csak a Roma tudta volna megfogni, mert a Milan mínuszból indult és emiatt a BL-re is koncentrált. A Roma tavaly kevés volt erre a feladatra egyedül. Idén már jóval nehezebb dolguk volt, de nagyon csúnyán eladtak egy igen tetemes előnyt. Azzal egyetértek, hogy a Roma ezt használta ki, de véleményem szerint stabilabb, kiegyensúlyozottabb volt idén és a keretéhez, valamint az anyagi lehetőségeihez képest felűlmúlta a várakozásokat.
Egyetértek, hogy a Milan oda jutott ahová való, nem csípem őket. De a tapsot mégis a Roma és a Juve érdemli, utóbbinak főleg azért jár, mert első szezonban elérte a BL-t és a nagy öregek (Del Piero) utolsó virágzásukat élik, lelkükkel vitték előre a csapatot.
Nem vitatom el az Inter címét, de ezt megakartam jegyezni. Gratula nekik!
És hogyha nem tudnak maradandót alkotni az átigazolási szezonba jövőre isozsimiki írta:Bajnoknak GRT,és a Fio-nak is nagy-nagy GRT![]()
Pedig már azt hittem,h odaér megint a milán...de nagy örömömre neeeeeem
![]()
Tavaly a Bayern,idén a másik általam nagyon nem kedvelt csapat,a milán lesz uefás
Tamás!Varga Tamás írta:Ibrahimovics: "Veni, vidi, vici!"
Egy szenvedős mérkőzésen teljesen megérdemelt Inter győzelem született. Az a csapat nyert, amelyiknek a legerősebb volt a kerete, amelyik a legjobban megérdemelte. A Roma csak úgy tudott felzárkózni, hogy az Inter elszórakozta pár meccsét.