Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Bolttól,és chiptől függően 10 ezertől kb. 20 ezerig.Messi-#19 írta:PS2-t mennyiért chippelnek??
Próbáld meg a nod32-vel,vagy az avast-tal eltakarítani,de előtte frisítsd mind a kettőt!! Illetve megpróbálhatsz online vírusírtást is sok ilyen oldal van.kovinho írta:Benéztem valami msn vírust, ami ügye abból áll, hogy minden partneremnek küldözgetnék ilyen linkeket, csak a linkelést meg nem engedi a gép, szóval csak engem idegesít a vírus...
Mindig megjelenik ilyen ablakban, hogy kűldözgeti.
Volt már avg, ad-aware - csökkentett módban is. + újratelepítettem már az msnt is.
Más ötlet a reinstallon kívűl?
Köszi előre is.
Szerintem próbáld meg a spybotot, szerintem ez leszedi. Frissítsd és futtasd. Ha ez nem segít, akkor nem tom mi. De egy próbát mindenképp megér.kovinho írta:Benéztem valami msn vírust, ami ügye abból áll, hogy minden partneremnek küldözgetnék ilyen linkeket, csak a linkelést meg nem engedi a gép, szóval csak engem idegesít a vírus...
Volt már avg, ad-aware - csökkentett módban is. + újratelepítettem már az msnt is.
Köszi előre is.
Próbálkozz meg EZZEL, elvileg pont msn vírusokra találták ki, remélem segít.kovinho írta:Benéztem valami msn vírust, ami ügye abból áll, hogy minden partneremnek küldözgetnék ilyen linkeket, csak a linkelést meg nem engedi a gép, szóval csak engem idegesít a vírus...
Köszi előre is.
Ja hát igen memóriahiba... Elég idegesítő tud lenni. Arra az időre amig felteszed az xpt sztem szerezz egy új ramot...Perrero írta:Ien kép jön amikor telepiteném az xp-t Ill. hasonló
Kék halálPerrero írta:Ien kép jön amikor telepiteném az xp-t Ill. hasonló