Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.19. 20:07:56

Dani!
Egy napig én is így gondoltam a dolgot, ahogy Te most írod. Le is írtam itt, ugyanezt a véleményemet. Viszont, beszélgettem egy Barcás barátommal, aki mást mondott. Ő nem értett egyet Samu és Deco viselkedésével. Ugyanis, ez egy munkahely, mint nekem a kertészet, másnak más. Ott sem teheted meg, hogyha ferdén néz rád a főnököd, vagy az egyik munkatársad azt, hogy fogod magadat, és hazamész. Ill. megteheted, de másnap már csak leszámolni kell bemenned a munkahelyre. Samunak a Barcelona a kenyéradója, és a Nou Camp a munkahelye. Kutya kötelessége mindent megtenni a csapatért, és szolgálni a társait és a közönséget. Azzal tudja elhallgattatni a huhogókat és az ocsmány módon füttyögő nacionalista bagázst, hogy gólokat lő, és mosolyog. Esetleg meccs után nyilatkozik valami fginoman meggondolt frankót néhány katalán IQ-harcos szellemi alulképzettségéről, és megy tovább.
Ezzel együtt abban teljesen egyetértek Veled, hogy elengedése, annak sugallása hatalmas hiba, mi több, bűn. A legjobb csatárunkat eltékozolni hatalmas vezetői dilettantizmusra engedne következtetni.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.19. 19:59:29

Saviola írta:
Ha egy játékos ezért megy el,meg is érdemli.Egy szurkolónak nem az a feladata,hogy mindin tövig benyaljon a csapatnak.A szurkoló abból él,amit a sajtó megír.A sajtó azt írta,hogy Eto'o direkt kapott sárgát,ez esetben pedig jogos volt a fütty.A szurkolók is emberek.Egy ilyen idény után nem csodálkoznék a füttyön.Ha Eto'o ezért megy el,akkor ő legalább ennyire hibás.
:evil:
Már bocsánat, nem pusztán fütyülték, hanem úgy viselkedtek, mint egy ócska börtönlázadás tagjai. Köpködtek, hisztiztek és füttyögtek, huhogtak. Szánalmas volt nézni. Ahogy Henry mondta, életében nem tapasztalt ilyet. És kit fütyültek ki? Aki az utóbbi évek legjobb barca-csatára, magasan az egyik legjobb támadó a spanyol bajnokságban, elképesztően sokat köszönhetünk neki, még ebben a rossz szezonban is megnyerte a házi góllövőlistát, sérülések és Afrika-kupa ellenére. Ezt nem érdemli.

Na a többi sötétséget nem is kommentálom. Ha holnap leírom, hogy Puyol az anyjával paráználkodik, a sok majom benyalja és onnantól őt is megszégyenítik? Na ne.... Ki hiszi el az egész sárga lapos sztorit, miért kell úgy viselkednie több tízezer szurkolónak, mint egy demagóg, sötét, ostoba embertömeg? Bármi benyalnak és bármiért kiakadnak. Szánalom.

Egyetértek Eto'o-val, ha ezért is dönt a távozás mellett. Nem élném át azt a 90 percet, sőt még 10 percet sem. Pokol volt.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.19. 19:54:25

gekkodan írta:Az egész Eto'o-mizériához csak annyit jegyeznék meg csendesen, hogy az egyre nagyobb esélyű távozásának a hátterében azért az áll, hogy a szurkolók ócska, undorító módon megszégyenítették a Mallorca elleni meccsen. Lehet találgatni, hogy Eto'o direkt sárgította be magát a Madrid elleni meccs előtt, de ezek pletykák, vagy igazak vagy nem. Róla mondjuk pont nem hiszem el, Decorol annál inkább, mert nem az első sunyisága amit művelt a szezonban.

Ha Eto'o-t elveszítjük, akkor abban nagy szerepe lesz az "áldott" szurkolóinknak, megköszönheti majd nekik mindenki. Mindenesetre én remélem, hogy marad.

Viszont olyat sem szabad kijelenteni, hogy Benzema nem lenne jó pótlás. 20 éves és pokoli tehetség, ilyet csak úgy a levegőbe nem lehet mondani.
Ha egy játékos ezért megy el,meg is érdemli.Egy szurkolónak nem az a feladata,hogy mindig tövig benyaljon a csapatnak.A szurkoló abból él,amit a sajtó megír.A sajtó azt írta,hogy Eto'o direkt kapott sárgát,ez esetben pedig jogos volt a fütty.A szurkolók is emberek.Egy ilyen idény után nem csodálkoznék a füttyön.Ha Eto'o ezért megy el,akkor ő legalább ennyire hibás.:evil:

Emellett a vezetőség legalább ennyire,hogy képes elengedni. :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
albicelesteX
A Vadász

2008.05.19. 19:41:53

Én sem engedném el!A szezon legnagyobb hibája lenne az ő eladása!és ezzel tennék csak fel az I re a pontot!Le kéne vele ülni beszélgetni!Szerintem maradna ő!!!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.19. 19:38:10

Az egész Eto'o-mizériához csak annyit jegyeznék meg csendesen, hogy az egyre nagyobb esélyű távozásának a hátterében azért az áll, hogy a szurkolók ócska, undorító módon megszégyenítették a Mallorca elleni meccsen. Lehet találgatni, hogy Eto'o direkt sárgította be magát a Madrid elleni meccs előtt, de ezek pletykák, vagy igazak vagy nem. Róla mondjuk pont nem hiszem el, Decorol annál inkább, mert nem az első sunyisága amit művelt a szezonban.

Ha Eto'o-t elveszítjük, akkor abban nagy szerepe lesz az "áldott" szurkolóinknak, megköszönheti majd nekik mindenki. Mindenesetre én remélem, hogy marad.

Viszont olyat sem szabad kijelenteni, hogy Benzema nem lenne jó pótlás. 20 éves és pokoli tehetség, ilyet csak úgy a levegőbe nem lehet mondani.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.19. 19:34:04

Nos, nem tom ki mit vett le Laporta nyilatkozatából, de elég sok szenny pletykalap már megírta... de bírom őket. :roll:
Én valahogy úgy érzem Eto'o eladása és inkább elengedése egy hatalmas baklövés. Benzema ide oda, meg ilyen csatár olyan csatár, Eto'o egy van világon és kész. Ő nem olyan mind Zambi, hogy simán lehet pótolni, vagy Thuram, mert Eto'ot nem lehet pótolni. Olyan hajtás, és bizonyítási vágy senkiben sincs. Samu sose adja fel és ő az a játékos akit egy gyengébb meccsért sose tudok megszidni vagy haragudni rá, mert ha gyenge is de látom hogy akar és küzd. Ő neki nem járt le az ideje mint másoknak, rengeteg éve van még hátra, óriási hiba lenne őt elengedni, változás kell ide oda, de Eto'onak maradnia kell!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
mezenga
Jugador del Barça

2008.05.19. 19:16:20

nagy hiba lenne eladni eto'ot, az egyik legjobb csatár a világon és jó formában is van. A magatartásával van némi gond de egy jó edzőnek tudnia kell kezelnie. És sztem jelenleg potolni sem lehetne mert ha esetleg benzema jönne nem hinném h első idényében már nagy formában focizna.
mypeter
Entrenador del Barça

2008.05.19. 16:15:26

HAtalmas szamárság lenne eladni. Amióta itt van mindig a toppon van. " idényt elszalasztott a sérülései miatt, de ha játszik, akkor az 1 gól/meccs átlaghoz közelit produkál. Ennél több nem kell egy csatártól. Még fiatal és nyilván fel is mehet az ára, ha netán végigjátszik egy teljes szezont sérülés nélkül.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.19. 13:02:30

Ha elmegy,ő is bőven hibás,ennyi. Ha tudja,h nem tehetett róla,akkor már dacból is megmutathatná jővőre :!: Remélem marad,szükségünk van rá!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
westerngom
Entrenador del Barça

2008.05.19. 12:59:16

mindorokke_barca írta:hat figyi... gondolkozzatok egy kicsit... mindenki megkovezte eto'ot h direkt sargat kapott a real elott.... tegyuk fel van 10% eselye annak h tenyleg nem szandekos volt.... v tokmind1 hany szazalek eselye vol... egy kicsit is gondoljatok bele ebbe a helyzetbe... tudod magadrol h minden toled telhetot megteszel a csapat erdekeben.... losz egy rahedli golt... es egy FELTETELEZES alapjan 20 ezer ember 90 percen keresztul futyul teged.... es tudod h kibszottul nem erdemled meg ezt a viselkedest... hat en is azt mondanam h nah ba.s.szatok meg... es biztos elmennek
- ezt mondogattam folyamatosan én is, csak kicsit "lejjebb" és amilyen habitusú ez a srác szerintem meg is foglya lépni. Emlékeztek mikor mindenki a torkának esett, hogy-hogy mer mindenki előtt olyat mondani, hogy vannak olyanok akik nem dolgoznak és küzdenek teljes oda adással és alázattal. Mikor R10-et megtalálta a nyilatkozatában és számon kérte "testvére" hozzá állását a munkához. Mindenki őt kövezte meg, pedig csak az igazat mondta a maga "egyszerű, bantu :lol: " módján. Ő egyszerű ember aki feketén vagy fehéren látja a világot és eszerint is cselekszik.
Sokadszor írom le: - remélem Samu maradsz!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.19. 12:51:00

mondt mondta... kinek mondta? neked? nem! akkor sem lehet biztosra menni... es ennek tukreben nem lett volna szabad kifutyulniuk...halatlan banda.. nagyon szegyellem h ilyen szurkoloi vannak a barcanak:(
Buitre
Jugador d'estrella

2008.05.19. 12:41:03

...csak egy dolog nem illik bele az elméletbe. Az, hogy rögtön a meccs után azt nyilatkozta, h nem tudta, hány sárgája van. :roll: Riijkaard pedig épp az ellenkezőjét állította, azt mondta meccs előtt sőt szünetben is figyelmeztette az eltiltással fenyegetett zsugásokat...
Bárhogy is, kíváncsi vagyok a fejleményekre
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.19. 12:37:04

hat figyi... gondolkozzatok egy kicsit... mindenki megkovezte eto'ot h direkt sargat kapott a real elott.... tegyuk fel van 10% eselye annak h tenyleg nem szandekos volt.... v tokmind1 hany szazalek eselye vol... egy kicsit is gondoljatok bele ebbe a helyzetbe... tudod magadrol h minden toled telhetot megteszel a csapat erdekeben.... losz egy rahedli golt... es egy FELTETELEZES alapjan 20 ezer ember 90 percen keresztul futyul teged.... es tudod h kibszottul nem erdemled meg ezt a viselkedest... hat en is azt mondanam h nah ba.s.szatok meg... es biztos elmennek
Adam04
Jugador del Barça

2008.05.19. 12:32:32

Ilúvatar írta:
gonosz írta:Thierry Henry kéretlenül is tanácsot adott Samuel Eto'ó-nak: a francia csatár kijelentette, hogy kameruni csapattársa helyében ő elhagyná a Barcelonát. Eto'o a hírek szerint a Tottenhammel és a Milannal is kapcsolatban áll, és a szurkolók ellene fordultak az utóbbi időben, elsősorban a hozzáállása miatt.
- Az ő helyében én távoznék - nyilatkozta Henry a France Footballnak. - Efféle szurkolói megnyilvánulást én sohasem tapasztaltam. A hangulat nagyon feszült volt, de természetesen nem dönthetek Sam helyett.
Forrás: nb1.hu
Hát ez durva... pont az ellenkezőjét mondta, amire számítottam... :oops: :x :x
remélem, hogy kamu...
de mért mondta volna??? Talán félti a helyét vagy mi?
Deus
Boixos Nois

2008.05.19. 12:18:24

gonosz írta:Thierry Henry kéretlenül is tanácsot adott Samuel Eto'ó-nak: a francia csatár kijelentette, hogy kameruni csapattársa helyében ő elhagyná a Barcelonát. Eto'o a hírek szerint a Tottenhammel és a Milannal is kapcsolatban áll, és a szurkolók ellene fordultak az utóbbi időben, elsősorban a hozzáállása miatt.
- Az ő helyében én távoznék - nyilatkozta Henry a France Footballnak. - Efféle szurkolói megnyilvánulást én sohasem tapasztaltam. A hangulat nagyon feszült volt, de természetesen nem dönthetek Sam helyett.
Hát ez durva... pont az ellenkezőjét mondta, amire számítottam... :oops: :x :x
remélem, hogy kamu...
KépKép
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.19. 11:59:32

Ezt a hírt már máshol is olvastamnem csak az nb1-en. Ha igaz akkor elég elkeseritő. Nem ilyen nyilatkozatokkal kéne észrevétetni magát egy két játékosnak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.19. 10:30:25

Thierry Henry kéretlenül is tanácsot adott Samuel Eto'ó-nak: a francia csatár kijelentette, hogy kameruni csapattársa helyében ő elhagyná a Barcelonát. Eto'o a hírek szerint a Tottenhammel és a Milannal is kapcsolatban áll, és a szurkolók ellene fordultak az utóbbi időben, elsősorban a hozzáállása miatt.

Okok, a forrás nem a leghitelesebb.... :? , de elég gáz lenne, ha így alakulna dolog.....szerintem mindketten maradhatnának...Mióta leigazoltuk Henryt, arra vágyom, hogy lássam már az Eto'o-Henry csatárpárt elől...hát soha nem fog beteljesülni??? :?: :(
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
aronba
Jugador d'estrella

2008.05.19. 09:19:04

Eto nagy játékos ez tény. De a Barcát története során tőle nagyobb játékosok is elhagyták már de a csapat (számomra sajnos) mindig újászületett. Vagyis senki sem pótolhatatlan.
Dona
Barça B

2008.05.19. 09:10:01

Én is ugyanigy érzem..De ugy gondolom,hogy meg fogjuk bánni,ha eladjuk. :?
Sempre Barca!
Replay
Director del Fútbol

2008.05.19. 08:58:21

Eto'o-val kapcsolatban elég egyértelmüen fogalmazott az elnök, biztos vagyok benne, hogy eladjuk.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.18. 10:45:14

Tegnap is megmutatta, hogy idén nála jobb nem volt Messit leszámítva. Giova első gólja abszolút az ő érdeme.
in to exile
noodle77260
Jugador del Barça

2008.05.18. 10:36:04

Remélem jövőre is BARCA mezben leszel ETO'O!!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.18. 10:33:50

Barcsay írta:Igen,így van.Tizenakárhány meccsen rúgjon 30 gólt!Megvan hozzá a képessége!Volt olyan idénye,mikor ontotta a gólokat!Ez az év messze nem az volt!
hú barátom te tényleg hülye vagy :D

messze ebben az idényben a legjobb a gól/meccs mutatója :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2008.05.18. 09:52:54

Ronaldinho&Barca írta: Én úgy vagyok hogy ha eladják akkor sztrájkolni fogok vagy valamit kitalálok...
Hja........igen, ezen már én is gondolkodtam!

:lol:
albicelesteX
A Vadász

2008.05.18. 09:40:28

Én is így érzek!Ezek a pletykák körülötte nagyon vészjóslóak és én is nagyon bánnám hogy elmenjen!!!Egyébként szerintem simán itt lehetne tartani szeret ő itt játszani!Kíváló játékos a világ egyik legjobbja a posztján!Van egy természete de azért a pályán meghal!Nagy sok ilyen focista volt már a történelemben!
Kép
Lezárt