Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
szinte mindennel egyetértek kivéve: Essien és Milito. fölösleges mindkettő.Capon írta:Na összeállt a keretem. A következő pár héten ezeket a neveket szeretném hallani csak a Barcával kapcsolatos hírekben:
Távozik 8 játékos (ebben nincs meglepetés):
Oleguer, Zambrotta, Thuram
Deco, Edmilson, Ronaldinho
Ezquerro, Gudjonsen
Érkezik 7 játékos:
Alves, Coloccini, Piqué
Lucho, Silva(Mancini), Essien(Keita)
Milito
(B csapatból aki érdemes rá)
A keret 22fő (a teljesség igénye nélkül):
Valdés, Jorquera(?)
Alves, Coloccini, Puyol, Milito, Márquez, Piqué, Abidal, Sylvinho
Lucho, Xavi, Iniesta, Touré, Essien(Keita), Giovani, Silva(Mancini)
Messi, Eto'o, Bojan, Milito, Henry
A védelem szerintem a leg teljesebb. Sérülés vagy eltilát miatt tud a széleken játszani Coloccini, Puyol, de még Abidal is be tud állni középre ha úgy alakul (egyébként Abidal elmondása szerit kedvenc posztja bal középső védő)
Az érkező játékosok közül szerintem mindegyik leigazolása (áruk is) reális lehet. Bár nem számoltam utána de a távozó játékosokból befolyó pénz olyan 40-45millió € körül lehet. (az Én hozzá (nem) értésemmel![]()
)
Szerintem Colo nem Barca szintű.Essien ki van csukva,hogy elengedik a Cselszkij-ből(Keita valószínűbb). Mancini valahogy nem illene a Barca-ba. Fölösleges lenne. A többi reális és örülnék neki.Capon írta:Na összeállt a keretem. A következő pár héten ezeket a neveket szeretném hallani csak a Barcával kapcsolatos hírekben:
Ezquerro, Gudjonsen
Érkezik 7 játékos:
Alves, Coloccini, Piqué
Milito
Valdés, Jorquera(?)
A védelem szerintem a leg teljesebb. Sérülés vagy eltilát miatt tud a széleken játszani Coloccini, Puyol, de még Abidal is be tud állni középre ha úgy alakul (egyébként Abidal elmondása szerit kedvenc posztja bal középső védő)
Az érkező játékosok közül szerintem mindegyik leigazolása (áruk is) reális lehet. Bár nem számoltam utána de a távozó játékosokból befolyó pénz olyan 40-45millió € körül lehet. (az Én hozzá (nem) értésemmel![]()
)
Én még megtoldanám egy névvel...Illetve kettővel. Nasri, vagy Diego.Capon írta:Na összeállt a keretem. A következő pár héten ezeket a neveket szeretném hallani csak a Barcával kapcsolatos hírekben:
Ezquerro, Gudjonsen
Érkezik 7 játékos:
Alves, Coloccini, Piqué
Milito
Valdés, Jorquera(?)
)
Én is azt hittem Sergio Ramossal kapcsolatban h nem gáz majd lesz helyette más mára már rájöttem h beszoptuk vele a brét hogy nem igazoltuk leZS10 írta:Pique sokkal jobb játékos, mint Garay! Ráadásul katalán! Ha Garay jobb lenne, akkor a Barca most őt igazolta volna le!
Előbb gondold át amit írsz!!!Attól hogy Zidane a példaképe még jöhetne a Barcaba!!!Nem mindha kéne mer szerintem ennyi pénzér felesleges amikor van Eto'o meg Henry!!Ha elmegy Eto'o akkor kell,de akkor nagy barom a vezetőség!!kaffenhauser írta:Mit akartok ti Benzemával? ZIDANE a példaképe és tudván tudni hogy Zidane a real emblematikus figurája. És "szóvivője" Jó barátok Benzemával és biztos hogy ha Spanyolba jön akkor csak a MADRID LÉTEZIK neki. Szóval ennyit BENZEMÁRÓL
azért nemhiszem, hogy kényszeríteni kellet, hogy a katalán zászlóval vigyorogjon.kaffenhauser írta:Mit akartok ti Benzemával? ZIDANE a példaképe és tudván tudni hogy Zidane a real emblematikus figurája. És "szóvivője" Jó barátok Benzemával és biztos hogy ha Spanyolba jön akkor csak a MADRID LÉTEZIK neki. Szóval ennyit BENZEMÁRÓL
Te láttad azt a képet, amin Crosas-szal pózol egy katalán zászlóval? Ő sem teljesen hülye...kaffenhauser írta:Mit akartok ti Benzemával? ZIDANE a példaképe és tudván tudni hogy Zidane a real emblematikus figurája. És "szóvivője" Jó barátok Benzemával és biztos hogy ha Spanyolba jön akkor csak a MADRID LÉTEZIK neki. Szóval ennyit BENZEMÁRÓL
Én az igazi R10-nek örülnék, ha visszatérne. És természetesen maradna.martin120 írta:Ti mégis kinek az érkezésének örűlnétek a legjobban?
Nem akarok beleszólni, de sztem az ilyen megnyilvánulásokat nem fogják jó néven venni...Am meg lexarom ki a példaképe. Nekem meg Sylvinho mégse mek a barcába.kaffenhauser írta:Mit akartok ti Benzemával? ZIDANE a példaképe és tudván tudni hogy Zidane a real emblematikus figurája. És "szóvivője" Jó barátok Benzemával és biztos hogy ha Spanyolba jön akkor csak a MADRID LÉTEZIK neki. Szóval ennyit BENZEMÁRÓL
sztem inkább június 1. de ebben én sem vagyok 100%ig biztos benne. am meg megegyeznek mindent megcsinálnak és június 1-jén aláírják a papírokat. sztem..barca99 írta:Az igazolások hogyan fognak most menni?A hivatalos átigazolási szezon július 1-jén kezdődik. Addig be lehet majd mutatni? Vagy megkötik a szerződést, bemutatják, de csak júli egytől lesz hivatalosan a Barcáé?
![]()
Remélem azért a fontosabb posztokról is jönnek az infók, mert nem a belső védőkön ment el két idény...
Tények... hát rögtön ott az amit már irtam , elég erősbarca99 írta:Sztem nem így van. Azért a legeredményesebb, mert jól lövi a szabit meg a 11-est. Nálunk kapásból előtte lenne 4-5 ember. Védőt meg találunk ilyet még a piacon.vaLe5 írta:Jó ez el.bas.ztuk Garay igenis kellet volna , nem kicsit , nagyon. Aki mást mond az a tényeknek mond ellent , ennél több indok nem kell.
Tavaly európa legeredményesebb védője volt , elég fiatalon...
Bár azok a tények érdekelnének...(mondjuk fm09-ben nekem is jól jött volna
)
Egy védőt nem az alapján kell megítélni h milyen gólerős, hanem hogy milyen teljesítményt nyújt a védelemben. Egyébként én is örültem volna, ha leigazoljukbarca99 írta:Sztem nem így van. Azért a legeredményesebb, mert jól lövi a szabit meg a 11-est. Nálunk kapásból előtte lenne 4-5 ember. Védőt meg találunk ilyet még a piacon.vaLe5 írta:Jó ez el.bas.ztuk Garay igenis kellet volna , nem kicsit , nagyon. Aki mást mond az a tényeknek mond ellent , ennél több indok nem kell.
Tavaly európa legeredményesebb védője volt , elég fiatalon...
Bár azok a tények érdekelnének...(mondjuk fm09-ben nekem is jól jött volna
)
Nem kell túl sztárolni Garay-t. Pique is lesz olyan jó higyjétek el. Ugyanolyan idősek!Képességeik és fizikai adottságaik hasonlóak,csak hát a meccs rutin,ami Garay felé billenti a mérleg nyelvét. Az MU-ban meg van az összeszokott védő páros,így nehéz oda beférni. A Racing meg hát.....Varga Tamás írta:Így van, igazad van.vaLe5 írta:Jó ez el.bas.ztuk Garay igenis kellet volna , nem kicsit , nagyon. Aki mást mond az a tényeknek mond ellent , ennél több indok nem kell.
ez most komoly???martin120 írta:Guardiola mondta hogy nála V.Valdes nem lesz első számú kapus.Vajon kivel tudjuk őt potolni?
barca99 írta: Coloccini is 183... nőhetett volna 3-4 centivel nagyobbra. Legfeljebb beszed egy párat Messi régi bogyóiból.![]()