Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na most nem bántani akarlak , de ennél a csapatnál kis túlzással ez is erősebb: MESSI.Attila919 írta:Sziasztok! Nem szeretek taktikai hadrendet felállitani de szerintemez jó ötlet:kapus Valdes védők: Alves Puyol Pique Abidal közepre: Yaya Silva Dos Santos irányitó Diego csatárok Etoo Henry Ez egy spanyol bajnokin jó lenne. hiányzik: Messi azért hagytam ki mert tul sok a 3 csatár és néha nem a védőink hibáznak hanem nincs aki besegitsen nekik.Messi beférne Henry helyére ha ugyvan. diegot nehéz lenne megszerezni de sem Inieste sem pedig Xavi nem irányitó ők küzdhetnének a csapatbakerülésért.Szerintem idén is az volt a nagy gyengeségünk hogy nem volt elég cserénk és volt olyan játékos is aki tudta hogy nincs azon a poszton vetélytársa. Csatárt fölösleges venni mert ott vannak a fiatalok de ha Etoo elmegyek akkor Huntellar jöhetne.Kritikákat várok!
Gyenge vicc!Attila919 írta:Sziasztok! Nem szeretek taktikai hadrendet felállitani de szerintemez jó ötlet:kapus Valdes védők: Alves Puyol Pique Abidal közepre: Yaya Silva Dos Santos irányitó Diego csatárok Etoo Henry Ez egy spanyol bajnokin jó lenne. hiányzik: Messi azért hagytam ki mert tul sok a 3 csatár és néha nem a védőink hibáznak hanem nincs aki besegitsen nekik.Messi beférne Henry helyére ha ugyvan. diegot nehéz lenne megszerezni de sem Inieste sem pedig Xavi nem irányitó ők küzdhetnének a csapatbakerülésért.Szerintem idén is az volt a nagy gyengeségünk hogy nem volt elég cserénk és volt olyan játékos is aki tudta hogy nincs azon a poszton vetélytársa. Csatárt fölösleges venni mert ott vannak a fiatalok de ha Etoo elmegyek akkor Huntellar jöhetne.Kritikákat várok!
De mégis nagyon úgy néz ki hogy nem elegek, nem állítom hogy ők tehetnek az egészről. De ha ők maradnak a kezdőbe, akkor nem változik semmi a támadó szekcióban csak az eggyik befejező csatár.Capon írta:Szerintem Xavi és Iniesta is benne vannak a top 30 középpályás között, mindketten spanyol válogatotak. Ha ők nem elegek a Barcába akkor itt nagy gond van.
Le merted írni amit én nem mertemdjtrack írta:felejtsük már el xavit az isten szerelmére mint irányítót! nem tud ott játszani nem tud kiugratni annyit mint egy klasszis irányító. oda mellesleg egy gólerős irányító kellene. pl lampard bár ő nem hiszem h beleillene sztem jobb megoldás lenne Diego vagy Van der Vaart. de Nasrinak is jobban örülnék! xavi meg iniesta kevés a pályára!!
Léfe írta:Fernandó :
-----------------------------Valdés----------------------------
--Alvés---------Puyol---------------Milito------------Abidal--
--------------------------Yaya Touré--------------------------
----Leo Messi---------------------------------------Iniesta----
-----------------------------Xavi-------------------------------
-------------------Henry------------Eto'o----------------------
De akkor hol az uj csapat ? Még megujulás, frissités sincs. Nem szabad ragaszkodni mindenkihez a régi sikerek okán.
Tudomásom szerint ez a procedúra legalább fél évig tud húzódni, csomó bírosági ügyek stb... papírok tömkelege.gekkodan írta:Ha még nem 28 éves és 2 év van már csak vissza a szerződéséből. De nem túl sokan élnek ezzel a szabállyal, egyrészt a pénz miatt, másrészt általában a játékosnak sem az az érdeke, hogy még ő fizessen a távozásért, másrészt a foglalkoztató klubnak sem. Így általában mindig a vevő cseszik rá. Meg a szabályt nem is a sztárfocistákra hozták létre, hanem az alacsonyabb osztályú, de nehéz igazolásokra.Capon írta:Keitát nem tudom, de Alves máe 3 éve focizik a Sevillaban nem? Rá nem érvényes, hogy ha menni akar akkor kivásárolhatja magát? Mindig csak egy két játékosnál kerül szóba ez a megoldás pedig számtalan játékos megteheti. Remélem jól tudom ezt a szabályt.
Ha még nem 28 éves és 2 év van már csak vissza a szerződéséből. De nem túl sokan élnek ezzel a szabállyal, egyrészt a pénz miatt, másrészt általában a játékosnak sem az az érdeke, hogy még ő fizessen a távozásért, másrészt a foglalkoztató klubnak sem. Így általában mindig a vevő cseszik rá. Meg a szabályt nem is a sztárfocistákra hozták létre, hanem az alacsonyabb osztályú, de nehéz igazolásokra.Capon írta:Keitát nem tudom, de Alves máe 3 éve focizik a Sevillaban nem? Rá nem érvényes, hogy ha menni akar akkor kivásárolhatja magát? Mindig csak egy két játékosnál kerül szóba ez a megoldás pedig számtalan játékos megteheti. Remélem jól tudom ezt a szabályt.
Ez mind oké, de lényegében semmi nem fog változni.Fernando írta: -----------------------------Valdés-----------------------------
--Alvés---------Puyol---------------Milito------------Abidal--
--------------------------Yaya Touré--------------------------
----Leo Messi---------------------------------------Iniesta----
-----------------------------Xavi-------------------------------
-------------------Henry------------Eto'o----------------------
Úgy tudom, hogy nem olyan egyszerű dolog, hogy csak úgy kivásárolja magát egy játékos. Nem tudnám pontosan leírni, hogy ez hogy megy, de nagyon bonyolult folyamat.Capon írta:Keitát nem tudom, de Alves máe 3 éve focizik a Sevillaban nem? Rá nem érvényes, hogy ha menni akar akkor kivásárolhatja magát? Mindig csak egy két játékosnál kerül szóba ez a megoldás pedig számtalan játékos megteheti. Remélem jól tudom ezt a szabályt.
Az alábbi úr sorban szívhat mkit aki kitart Alvés mellett!Replay írta:Nem lesz könnyü idehozni Alvés-t és Keita-t, sajnos az alábbi úr mindent megtesz, hogy teljesen leszivja a Barca vérét...